Recenze

Hodnocení hotelu

87%

Velmi dobré

na základě 548 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    90%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (548)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eva Henychová

    ?

    skupina přátel, 12. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Kultura v našem termínu nebyla pro nás zajímavá. Krásná cyklostezka, v Poděbradech je opravdu kam chodit na procházky, nádherná dětská hřiště i koupání na jezeře.
    • Na recepci v den našeho příjezdu velice příjemná a ochotná recepční a parta v jídelně výborná.
    • Druhá parta v jídelně chaotická - nebyla průběžně káva, džus, nesbíralo se průběžně použité nádobí apod.
      Balneo - nevyhovující časy procedur, 1x opravdu chladná koupel.
  • Marie Konopková

    ?

    jednotlivec, 7. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V Hotelu Zámeček jsem byla po druhé, líbí se mi prostředí, klid, ochota personálu, určitě se sem budu vracet, mohla jsem s sebou mít i svého psa - děkuji za vše
    • Byla jsem s pobytem moc spokojená, všechno bylo perfektní ato, že jsem si s sebou mohla vzít svého umocnilo mojí spokojenost
    • Nemohu si vzpomenout na nic, co by se mi nelíbilo
  • Dana Kuchařová

    ?

    jednotlivec, 7. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásné prostředí jak v okolí Zámečku i vnitru, ochotný personál, velké čisté pokoje a sociální zařízení.
    • Prostředí i procedury.
    • V době snídaní a tudíž plné jídelně k dispozici jedna nádoba s vodou na čaj a jeden kávovar.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 5. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vse. Vcelku klid
    • Ze Vpatre nad nama někdo dost dupal i Vnoci z recepci jsme nikoho nenašly jinak ok
  • Stanislava Zelená

    ?

    jednotlivec, 31. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytování dobré, stravování dobré, rehabilitace výborná
    • Při vstupu do mého pokoje č.157 byl dosti poškozený koberec, nedělalo to dobrý dojem
  • Lenka Chroustovská

    ?

    dospělý pár, 30. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Hebková

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byly jsme opravdu spokojené. Přístup některých lidí trošku naruší pobyt, ale jen v malé míře. Děkujeme za Vaši péči.
    • Trochu nám chyběly ukazatele, kde který hotel se nachází a hlavně najít náš Zámeček. Je to moc krásná budova. Bylo to tím naším krátkým pobytem. Děkujeme
  • Iveta Vlčková

    ?

    ostatní, 24. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi vše.Od služeb,prostředí,čistoty,ochotný personál.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 16. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Personál příjemný a ochotný, pokoj čistý a hezký
    • Jídlo je na velice špatné úrovni