Recenze

Hodnocení hotelu

84%

Velmi dobré

na základě 48 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    86%

  • Pohodlí

    75%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (48)

Filtry

  • Ludmila Vítů

    ?

    jednotlivec, 4. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Věra Staňková

    ?

    jednotlivec, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytování bylo velice příjemné, čisté
      Procedury se nám líbili. Hodně jsme si odpočinuli. Doufáme, že se během března nebo dubna 2019. opět do penzionu Alfa na víkendový pobyt vrátíme

      Staňkovi
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný personál, masáže a ostatní služby na úrovni. Bohatá snídaně, vyhovovala nám. Mohu hodnotit pozitivně.
    • Bylo zde málo zásuvek na lampičky a nabíjení mobilu. Na rychlovarnou konvici nebyla el. zásuvka, musela jsem ji dávat na druhý noční stolek. Hluk z ulice, ale ten nelze ovlivnit, je to pěší zona.
  • Iveta Moravcová

    ?

    jednotlivec, 18. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Maximální spokojenost
    • Prostě super. Nádherné prostředí, maximálně vlídný a ochotný personál, možnost kulturního vyžití v bezprostřední blízkosti
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 17. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Čisto, bohatá snídaně, procedury v domě
    • Penzion je situovaný přímo u kolonády v centru Poděbrad - vše při ruce.
    • Penzion je přímo v centru u kolonády - v noci hluk z ulice (opilci).
  • Irena Sladkowska

    ?

    jednotlivec, 15. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 7. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Simona Schmiedová

    ?

    jednotlivec, 26. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vybavenost parků byla velmi dobrá, parky úhledné s lavičkami a čisté, dobře udržované. Vybavenost dětských hřišť nehodnotím, vzhledem k věku dcery (16 let) jsme je nenavštívily
    • ochota personálu
      čistota penzionu a okolí
      kontinentální snídaně byly velmi bohaté, bylo vždy podáváno i ovoce
  • Stanislava Víchová

    ?

    jednotlivec, 18. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Penzion, navzdory zastaralému vzhledu z venkovní strany, kdy člověka napadne, že již pamatuje lepší časy, je při vstupu do vnitřní části překvapením: čistý a útulný interiér. Personál je skutečně ochotný a velmi příjemný.
    • - čistota
      - pokoj maličký, přesto zde bylo vše, co člověk potřeboval (pro jednu osobu ovšem narposto dostačující)
      - ochotný a milý personál
      - uvolňující procedury (s možností výměny za jiný druh, např. peeling rukou za masáž zad)
    • Poněkud vrzala postel, což trochu kazilo dojem komfortu pokoje jako celku.
  • Ivana Čurliková

    ?

    ostatní, 11. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V penzionu se nám moc líbilo je zde příjemný ochotný personál,skvělá masérka pokojík byl útulný a snídaně bohatá :)