Recenze

Hodnocení hotelu

84%

Velmi dobré

na základě 42 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    85%

  • Pohodlí

    74%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (42)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 7. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Simona Schmiedová

    ?

    jednotlivec, 26. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vybavenost parků byla velmi dobrá, parky úhledné s lavičkami a čisté, dobře udržované. Vybavenost dětských hřišť nehodnotím, vzhledem k věku dcery (16 let) jsme je nenavštívily
    • ochota personálu
      čistota penzionu a okolí
      kontinentální snídaně byly velmi bohaté, bylo vždy podáváno i ovoce
  • Stanislava Víchová

    ?

    jednotlivec, 18. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Penzion, navzdory zastaralému vzhledu z venkovní strany, kdy člověka napadne, že již pamatuje lepší časy, je při vstupu do vnitřní části překvapením: čistý a útulný interiér. Personál je skutečně ochotný a velmi příjemný.
    • - čistota
      - pokoj maličký, přesto zde bylo vše, co člověk potřeboval (pro jednu osobu ovšem narposto dostačující)
      - ochotný a milý personál
      - uvolňující procedury (s možností výměny za jiný druh, např. peeling rukou za masáž zad)
    • Poněkud vrzala postel, což trochu kazilo dojem komfortu pokoje jako celku.
  • Ivana Čurliková

    ?

    ostatní, 11. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V penzionu se nám moc líbilo je zde příjemný ochotný personál,skvělá masérka pokojík byl útulný a snídaně bohatá :)
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 27. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 7. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt byl výborný, personál bez problému a vstřícný, snídaně bohaté.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 26. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 3. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Penzion je na pěkném místě,ale bohužel jeho vybavení,mimo welnes zóny, je zastaralé a neudržované,prostory neumožňují slibované komfortní ubytování.
    • skvělá masérka
      dobře vybavené wellnes
      poloha pensionu
      slušné kontinent.snídaně
    • okna pocházejí z doby T.G.Masaryka-nelze je otvírat a manipulace s nimi je nebezečná
      dveře do koupelny ze 70-tých let minulého století drhnou o podlahu
      velikost koutku pro WC (šířka 60 cm)zúžená o držák na WC papír je naprosto nevyhovující
      rám sprchy je zevně zanesen prachem a zevnitř usazeninami a začínající plísní -šampón si musíte držet ,protože zde není jediná polička
      předrevoluční skříň na chodbičce nemá v jedné části madlo a jde špatně zavírat
      shrnuté koberce na chodbě jenom dokreslují neutěšený stav penzionu
  • František Pittner

    ?

    jednotlivec, 3. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jaroslav Špína

    ?

    jednotlivec, 26. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení