Recenze
AKTUÁLNĚ: Poukazy pro zdravotníky již na Spa.cz nepřijímáme. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 75 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    81%

Recenze (75)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vendula Stehlíková

    ?

    dospělý pár, 18. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Všechno
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 30. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jaroslava Šimonová

    ?

    dospělý pár, 15. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Výborné koupání, vynikající jídlo. Průměrný pokoj
    • Bohatý výběr jídel, bazeny.
    • Pokoj malý, zdi ze sádrokartonu, podlahy z dřevotřísky.-Myslím si, že když zaplatím celkem velkou částku, tak bude ubytování lepší. Jinak jídelna je krásné, ale připomíná mi to rekreace ROH.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 28. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Naprosté TOP mezi všemi lázeňskými pobyty. Úžasné prostředí samotného hotelu, perfektní vnitřní, venkovní bazény a saunový svět, vždy usměvavý personál, kvalitní lázeňské procedury a bohatá a chutná strava.
    • Naprostá spokojenost, mohu jen doporučit!!!
    • nemám co bych kritizoval...
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Petra Sikorová

    ?

    dospělý pár, 12. dubna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Myslím že není co vytknout... skvělé strávený víkend.
    • Spa
      Bazény
      Rozmanitá strava
    • -
  • Věra Švábová

    ?

    dospělý pár, 1. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Líbilo se nám skoro všechno, nebyli jsme tady poprvé a rádi se zase vrátíme. Kolem ochotný a milý personál, procedury 100%, masáže poctivé ( chválím touto cestou Dominika), jídla neskutečně mnoho, pokoje čisté, prostorné, samotné lázně luxus. Nehodnotila jsem kultura a sport, protože v této covidové době byl zákaz chodit ven.
    • Organizace, komunikace, klid, procedury, masáže tryskami v lázních a celkově lázně. Hlavně naturistická část je skvěle promyšlená, architekt musel být génius.
    • Nelíbilo se mně, že někteří lidé vylezou ze sauny a neosprchují se a lezou rovnou do bazénů. Pokud jsou to taková telata, mohlo by být napsáno všude dokola velkým písmem: před vstupem do bazénku se osprchujte.
      Pak se mi nelíbila velmi hlasitá hudba v saunách, hlavně v neděli 31.1. My chodíme do sauny odpočívat, relaxovat, ale utíkali jsme pryč, protože se nedalo vydržet. Možná mladí na diskotéce. Možná by bylo fajn v celém areálu aspoň pár hodin být bez jakékoliv hudby. Říká se, ticho léčí. My pracujeme oba v hluku a myslím si, že spousta lidí by ocenilo klid. Jenom být v horké vodě a neposlouchat celý den klavírní koncerty.
  • Ivo Obr

    ?

    dospělý pár, 22. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Doporučuji pobyt. Vyší cena odpovídá poskytnutým službám.
    • Prostředí, čistota, strava, personál
    • V klidovém bazénu (kulatém venku s Ap uprostřed) malé děti s rukávkami plavou, křičí a cákají.
      Bylo by vhodné, kdyby Security je přesměrovala na bazén s vodopádem. To bylo asi vše, co se mi nelíbilo.
      Za potopu nemůžete, to je vyšší moc.
  • Jiřina Lukáčová

    ?

    jednotlivec, 24. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení