Recenze

Hodnocení hotelu

80%

Velmi dobré

na základě 23 recenzí

  • Personál

    87%

  • Služby

    80%

  • Čistota

    87%

  • Pohodlí

    72%

  • Cena/kvalita

    74%

Recenze (21)

Filtry

Typ klienta

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 6. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v lázní odpovídal nabídce.
  • Kateřina Šuránková

    ?

    dospělý pár, 5. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Historicky velmi cenné lázně, přírodní prameny jsou jedinečné. Budovy lázní jsou však značně zchátralé, některé nejsou vůbec provozuschopné.
    • Okolní příroda nezklame.
    • Časově velmi omezená možnost návštěvy termálního bazénu
  • Josef Uhlíř

    ?

    jednotlivec, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • celkem ano
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 21. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klid a pohoda.
  • Ilona Nedbalová

    ?

    jednotlivec, 30. dubna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V tomto zařízení se zastavil čas !!! Možná před 30 lety skvost,luxus,ale dnes 28 let od revoluce,tam kromě pár pokojů se sociál.zařízením,výměnou nábytku nikdo nic neopravil,nerenovoval. I okolní parky,jezírka a zeleň vůbec by potřebovala pořádného zahradníka. Na tomto mém vyjádření jsem se shodla i společně s novými přáteli,které jsem tam poznala. Proto se mi i jevila tato skutečnost, tamní klientela je většinou ve věku 50 a více let. Mladého člověka bylo štěstím potkat. Personál na spíše velmi dobré úrovni s tím,že někteří by se nad svým chováním měli zamyslet,protože i oni jednou budou staří. Síla vod je velmi dobrá,pozitivní,ale to je jedna věc. Pobyt ve Sliačských koupelích bych svým známým spíše nedoporučila.
    • Je zde velice pozitivní to,že kulturní program ve společenské místnosti je bez placení vstupného.
      Ještě ke stravě,tak tam absolutně bez připomínek,dokonce bych řekla,že toho dávají dost a skvělé byly ty zeleninové saláty.
    • Velmi zdevastovaný vstupní chodníček,schody a hlíněný prostor k hlavnímu schodišti !! Zažila jsem tam dva dny silného deště a to,co se v těchto místech objevilo po dešti ....
  • Ladislav Procházka

    ?

    skupina přátel, 4. dubna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Čistota pokoje a přilehlých prostor byla
      perfektní.
      Vybavení pokoje s absorční chladničkou
      nás mile překvapilo.
      Také vybavení pokoje s televizí s dvěma
      českými jen analogovými programi /ČT1 a Barandov- Femili/ nás
      potěšilo.
      Velmi nás potěšila celková úprava lázeňského parku a údržba zeleně.
    • Nebyla vstupní prohlídka-konzultace
      u lékaře při nástupu, pobytu v lázních,
      jak bylo uvedeno. Procedury léčby nám
      byli dány natištěny na listině při nástupu, většinou v době vydávání snídaně a oběda, nebo v odpoledních hodinách bez řádné domluvy a možného objednání,
      projednání termínů, jako v jiných lázních.
  • Eva Hůlová

    ?

    jednotlivec, 4. ledna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 2. října 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • je to klidné a čisté prostředí
    • chybí informační tabulky kam k lázním od nádraží
  • Eva Aulichová

    ?

    jednotlivec, 10. srpna 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Karel Dvořák

    ?

    dospělý pár, 14. října 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velice spokojeni se vstřícnosti veškerého personálu a všemi procedurami. Je velkou škodou, že zbytek arealu chátrá. Všem od srdce děkujeme.