Recenze

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 577 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (577)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 8. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Omezení provozní doby bazénu.
  • Prof.Ing.František Kaštánek, DrSc

    ?

    jednotlivec, 8. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem v tomto hotelu jsem byl velmi spokojen, je v pěkném místě a personál hotelu je milý a přívětivý.
  • Ivana Michalová

    ?

    jednotlivec, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lenka Váňová

    ?

    jednotlivec, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pěkné prostředí. Čistý hotel. Služby skvělé.
  • Mgr. Ludmila Polívková

    ?

    jednotlivec, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt jsem absolvovala v tomto ubytovacím zařízení již několikrát. I letos jsem byla velice spokojená jak s ubytováním, stravou, nabídkou regeneračních služeb, parkoviště před hotelem, nabídkou kulturních akcí i krásného prostředí Třeboně i okolí. Děkuji za vše!!
    • Pestrá a vydatná snídaně.
      Pokoje velice pěkné a čisté.
      Regenerační služby vynikající.
      Krásné prostředí v Třeboni a okolí.
    • Nemám připomínek.
  • Jan

    ?

    dospělý pár, 29. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lenka Nováková

    ?

    jednotlivec, 31. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel stojí v klidnější části města, u lesoparku, v blízkosti lázní
      Jednolůžkový pokoj se sociálním zařízením je menší, ale naprosto postačující, s malou kuchyňskou linkou, mikrovlnou troubou, varnou konvicí a ledničkou
      Úklid bezvadný, častá výměna ručníků
      Snídaně formou švédského stolu bohatá a velmi rozmanitá
      Personál příjemný a milý
      Masáže a procedury v sousedním centru "Regenerace" uvolňující a velmi příjemné. Už jen samotné prostředí je uklidňující.
      Vedle centra malá kavárnička domácího charakteru s výbornou kávou a různými sladkostmi
      Byla jsem maximálně spokojená, vše jsem si užila a to nejen v rámci hotelu, neboť i samotná Třeboň je velmi zajímavá s pozoruhodnou historií.
      Děkuji tímto ještě jednou všem, kteří přispěli, abych se v tomto místě cítila úžasně. Plánuji si to příští rok zopakovat.
    • Nemám nic, co bych vytkla. Naprostá spokojenost
  • Karel Bič

    ?

    jednotlivec, 22. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Stropková

    ?

    dospělý pár, 23. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Oceňuji ochotný a pritom nevtíravý personál, proste profesionální přístup.
  • Jitka Myslivečková

    ?

    dospělý pár, 27. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi se nám líbilo prostředí čistota, ceny a ochota všech v hotelu i mimo něj. Je zde krásné prostředí s bohatým vyžitím,spousta atrakcí a výborná jízda na kolech.
    • Na spaní byly hodně tvrdé matrace,lednice hned vedle postele která hučí celou noc.To je jediná záporná věc.