Recenze

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 517 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (517)

Filtry

  • Eva Novotná

    ?

    jednotlivec, 13. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • klid, masáže a prostředí k tomu určené, procházky městem
    • obdrželi jsme poukázky na kávu, kterou jsme si chtěli vyzvednout až na cestu zpět domu autem, bohužel nebylo to možné, protože kavárnička byla celý týden zavřená...škoda.
  • Vitezslav Kopecny

    ?

    rodina se staršími dětmi, 13. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel byl nádherně čistý, všechno bylo dá se říct velmi v pohodě. Myslím, že poměr cena/výkon je naprosto v pohodě. Chybí restaurace, ale hotel má 3 hvězdy, takže zřejmě dalo se čekat. Snídaně byla velmi dobrá. Paní na úklidu byla velmi ochotná. Měli jsme přání dvou extra polštářů, nebyl žádný problém.
    • Zamračený recepční (všimla si dcera :D )
  • Jana Schwarzová

    ?

    jednotlivec, 12. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše vynikajíci personál mily ochotný snídaně výborně.Dekuji za krásný relax.
  • Lenka Pasáková

    ?

    jednotlivec, 9. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Naďa Hanáková

    ?

    jednotlivec, 7. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • vážení, byla jsem velmi spokojená, jak s personálem tak i cekou milou a ochotou lidí co zde pracují. Snídaně byly úplně královské a velmi chutné...děkuji
      Ráda se budu vracet a také doporučím pobyt u Vás přátelům i rodině.
      Odpočinula jsem si a i cestování bylo příjemné.
      přeji Vám všem mnoho spokojených klientů a vám jen to nej.
      Hanáková Naďa, Unín u Tišnova
  • Zdena Kasíková

    ?

    jednotlivec, 3. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byla jsem velmi příjemně překvapená, se vším jsem byla víc než spokojená. V hotelu jsem trávila jen tři noci, ale pokud to půjde určitě se ráda vrátím na delší dobu a už jsem začala hotel a služby doporučovat svým známým a příbuzným.
    • Velmi se mi líbilo prostředí a čistota v hotelu. Personál byl neobvykle milý a přívětivý. Děkuji zejména slečně Lucii z "regenerace", která mi je skvělá profesionálka, pomohla mi s problémem, jenž jsem si s sebou přivezla a hezky mě obsloužila i v Zebřím Kafe. Budu věřit, že budu moci služeb Garni hotelu Třeboň využít i v budoucnu.
  • Jana Stárková

    ?

    jednotlivec, 1. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme se vším spokojeni. Personál milý, čistota, procedury - vše krásně fungovalo.
    • Umístění hotelu, dostupnost lázní.
      Klid (byli jsme mimo sezónu).
      Čistota a vybavení hotelu.
      Prima masáže.
    Garnihotel Třeboň

    Odpověď od hotelu

    Garnihotel Třeboň

    Děkujeme za Vaši recenzi a návštěvu.

  • Gabriela Hošková

    ?

    jednotlivec, 24. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eliška Nováková

    ?

    mladý pár, 22. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je v klidné lokalitě.
      Pokoje jsou moderně vybavené.
      Milý a příjemný personál.
    • Tvrdé matrace.
  • Koukal Bohuslav

    ?

    jednotlivec, 20. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Třeboň mám moc rád, a pobyt ve vašem hotelu byl příjemný a bez jediné chyby. V červenci mám zaplacený další pobyt u vás. Děkuji
    Garnihotel Třeboň

    Odpověď od hotelu

    Garnihotel Třeboň

    Děkujeme za hezkou zprávu a Vaši návštěvu.
    V létě se budeme těšit.