Recenze

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 190 recenzí
za poslední rok

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    96%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    96%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (464)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 19. února 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • vše
    • hluk návštěvníků nad pokojem
  • Zdenek Belsky 61917,61918

    ?

    dospělý pár, 19. února 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Umisteni trezoru v polickach(abych se k nemu dostat,tak si musim skoro lehnout na zem ( viz pokoj cislo 157 B ),male jidelny ,vzhledem na kapacitu ubytovani(jsou momentalne v prestavbe,rozsiruji se).
    • Ochota personalu pri vymene Prozedur,pani pracovala i po zkonceni pracovni doby(16.00 konci a bez problemu se nam venovala i v 16.45!
    • Pri prijezdu recepce obsazena jen dvema pracovniky,dlouhe cekani.
  • Lucie Jurigová #61645

    ?

    skupina přátel, 15. února 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt Harmonie v hotelu Aurora jsme si moc užily. Třeboň je pěkné město, nabízí plno zajímavostí, krásné okolí. Lázeňské procedury ve spojení s procházkami a dalšími aktivitami - ideální.
    • Ubytování čisté, moderní, pohodlné. Jídlo výborné, velký výběr, ryby, zeleninové saláty, přílohy. Personál velmi milý a ochotný jak v restauraci, tak v balneo provozu. Výběr procedur dostatečný. Velkou výhodou byl neomezený (celodenní) vstup do bazénu a wellness - vířivky, parní kabina aj. V ceně pobytu byl i dvouhodinový vstup do saunového světa, který jsme využily.
    • Voda v bazénu byla přes víkend chladnější, určitě neměla uváděných 30 stupňů. V pondělí a úterý to bylo lepší, nevím proč.
      Další věc, kterou ale osobně neberu jako mínus, je vzdálenost Aurory od centra. Je to pořádný kus, veřejná doprava nefunguje, takže pro hůře pohyblivé hosty je centrum jinak než taxíkem nedostupné. I samotný hotel je rozsáhlý, ale když se vezme chůze jako součást léčby, tak se to dá :-)
  • Václav Červený #61018

    ?

    rodina se staršími dětmi, 15. února 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    vše bylo perfektní, užili jsme si nádherné 4 dny
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 14. února 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo perfektní, byli jsme tu podruhé a chtěli bychom přijet zase v létě!
    • Trochu nepříjemný pan recepční, ale třeba neměl svůj den.
  • Doležal Pavel č.61341

    ?

    rodina s malými dětmi, 12. února 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 10. února 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Perfektní procedury, vstřícný personál a příjemný...
    • Masáž na čas se křížila s jiným klientem ☹️
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 5. února 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Tereza Hampejsková #60566

    ?

    skupina přátel, 5. února 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v Laznich Aurora byl opravdu uzasny. Byly jsme nadsene. Moc se nam libila slatinna lazen a byly jsme unesene ze saunoveho sveta, ten byl opravdu TOP. Vecere vyborna, vsechno skvele dochucene. Mesto a veskera kultura v dochazkove vzdalenosti max 2km. Urcite priste prijedeme znovu. Uzasny odpocinek.
    • Saunovy svet, vecere, okoli. Skvely personal, moc radi se budeme vracet.
    • K snidani bylo malo zeleniny a kava z kavovaru byla jen oslazena. Mechanicke lehatko v jedne procedure nefungovalo spravne.
  • Alena Kubacká

    ?

    dospělý pár, 29. ledna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Všechno