Recenze

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 27 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    94%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (24)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 10. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 25. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jaroslav Bárta

    ?

    jednotlivec, 7. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Skvěle vedený hotel, maximální spokojenost
    Hotel Panorama Trenčianske Teplice

    Odpověď od hotelu

    Hotel Panorama Trenčianske Teplice

    Dobrý deň p.Bárta,
    ďakujeme za Vašu návštevu i čas, ktorý ste venoval napísaniu recenzie. Spokojný zákazník je pre nás a našich pracovníkov tou najlepšou odmenou a zároveň i povzbudením do ďaľšej práce. Budeme sa snažiť naše služby stále zlepšovať, aby ste pri najbližšej návšteve odchádzali rovnako spokojný ako pri tomto pobyte. Prajeme všetko dobré a veĺa úspechov.

  • Půlkrábek Josef

    ?

    jednotlivec, 25. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Hana Stašková

    ?

    jednotlivec, 1. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 29. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Erik Vyoral

    ?

    dospělý pár, 2. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Komfort,wellnes,personál,jídlo super velká pochvala kuchařům.
    Hotel Panorama Trenčianske Teplice

    Odpověď od hotelu

    Hotel Panorama Trenčianske Teplice

    Ďakujeme za recenziu, ktorá nás veľmi potešila. Sme radi, že sa Vám v našom hoteli páčilo a budeme sa tešiť, ak nás aj v budúcnosti navštívite.

  • Václav Bezděk

    ?

    dospělý pár, 3. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi spokojení. Jedná se o nový, velmi dobře vedený wellness hotel se vstřícnou a milou obsluhou. Strava byla vynikající, průběžně doplňovaná. Pokoje jsou moderní, čisté s kvalitní postelí a zcela tiché. Televize obsahuje i české pořady. Absolvovali jsme i masáže a stály za to. Žádné hlazení. Jediné, co nám trochu chybělo byl větší bazén na zaplavání, ale ten je o tři sta metrů dál ve městě. Velký venkovní s termální vodou. Ve městě je spousta kavárniček a cukráren a ceny jsou běžné. Jako odpočinkový pobyt mohu vřele doporučit.
    Hotel Panorama Trenčianske Teplice

    Odpověď od hotelu

    Hotel Panorama Trenčianske Teplice

    Dobrý deň,
    ďakujeme za návštevu i za kladné hodnotenie. Sme veľmi radi, že pri Vašej prvej návšteve ste boli spokojní s našimi službami a páčil sa Vám i hotel i naše kúpeľné mestečko. Slová chvály od spokojných zákazníkov sú pre nás tou najlepšou odmenou a zároveň i povzbudením do ďaľšej práce. Prajeme Vám všetko dobré a tešíme sa dovidenie znaovu v našom hoteli .

  • Petra Málková

    ?

    jednotlivec, 4. prosince 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Klidný a spíše rodinný hotel vhodný na relaxační dovolenou pro páry i rodiny s dětmi
    • Klidné prostředí
      teplo ve všech prostorách hotelu
      čistota
      usměvavý a mladý personál
      dobré jídlo
    Hotel Panorama Trenčianske Teplice

    Odpověď od hotelu

    Hotel Panorama Trenčianske Teplice

    Dobrý deň p.Málková,
    ďakujeme za opätovnú návštevu nášho hotela. Veľmi nás teší, keď sa k nám hostia vracajú a sú spokojní s našimi službami. Slová chvály sú pre nás tou najlepšou odmenou a zároveň i povzbudením do ďaľšej práce. Tešíme sa na Vašu najbližšiu návštevu a prajeme všetko dobré.

  • Antošová

    ?

    dospělý pár, 27. září 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení