Recenze

Hodnocení hotelu

91%

Perfektní

na základě 12 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (12)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Veronika Kleplová

    ?

    jednotlivec, 13. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ladislav Mandinec

    ?

    jednotlivec, 28. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Franta Josef

    ?

    jednotlivec, 21. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Moc se mi líbilo prostředí, okolí, nabídky programů i fundovaný výklad průvodce do Gaderské doliny. Byla jsem spokojena i procedurami a vstupní prohlídkou.
    • Krátká otvírací doby bazénu Olympik, pouze do 18 00 hod. Představovala bych si otevřít bazén min do 20 - 21 hod, tak jak je to obvyklé ve většině podobných hotelů
  • Milena Pattermannová

    ?

    jednotlivec, 6. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Peter Jablonovský

    ?

    jednotlivec, 24. ledna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Obedy+večere-široký výber jedál a zákuskov,od hotelu som dostal darček-porcelánový pohár na minerálnu vodu
    • V ponuke TV programov chýbala TV Nova Internacional,ČT24 alebo Očko.Voľný vstup do aquaparku je super,ale na podlahe pri bazénoch veľa rozliatej vody,nevytierali,hrozil pád na zem
  • Tomáš Votruba

    ?

    jednotlivec, 2. ledna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Výborný personál, skvělý servis a procedury.
    • Rozumné načasování plánovaných procedur bez nutnosti změn.
    • Večeře do 19h mi přijdou velmi krátké, zvláště když informaci obdrží klient až po CHECK-INu.
  • Koryťáková Jarmila

    ?

    dospělý pár, 26. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pěkné ubytování, služby velmi dobré, jen jsme se trefili do období, kdy opravují park před hotelem, tak jsme byli jak na stavbě, no opravit se to musí.
    • pěkné pokoje, příjemný personál,výborné jídlo
    • skoro žádná nabídka pro diabetiky v kavárnách
  • Eva Mrázová

    ?

    ostatní, 22. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Tomáš Králíček

    ?

    dospělý pár, 8. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • výborná kuchyně, ochotný personál
  • Milan Žáček

    ?

    dospělý pár, 8. srpna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný a ochotný personál, výběr a kvalita jídel, perfektně zvládnutá organizace procedur, čistota.