Recenze

Hodnocení hotelu

91%

Perfektní

na základě 388 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (388)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 21. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Bylo to velice dobré
  • Jaroslav Matejný

    ?

    dospělý pár, 7. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Lokalita, personál, procedury, jídlo.
    • Malé děti do lázní pro dospělé nepatří. Rodiče je nehlídají, jen okřikují, ruší to, zejména v bazénu s nápisem "dodržujte klid".
      ADUTS ONLY by mělo být samozřejmostí !!!
  • Oplištil Jindřich

    ?

    jednotlivec, 20. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Doporučuji každému .Sám jsem pobyt využil již sedmkrát.
    • Zrušení volného vstupu do bazénu pro samoplátce.
  • PaedDr. Hana Zápecová

    ?

    dospělý pár, 28. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkové hodnotíme pobybyt v laznich jako velmi příjemný, procedury příjemné včetně chování personálu, strava vynikající. Určitě se opět vrátíme, nebyli jsme tu poprvé.
    • Vše pod jednou střechou, termální bazén denně k dispozici, příjemné i okoli.
  • Eva Štenclová

    ?

    dospělý pár, 24. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Mezi jednotlivými masážemi by měla být doba větší než 30 hodin
      Chybělo nám doporučení k návštěvám zajímavostí v okolí
      Noviny nebylo možno si zajistit dopředu, byť nakonec na recepci byly
      Čas jednotlivých procedur byl určen bez konzultace s námi, takže volného času bylo málo
  • Kultová Zdeńka,Korandová Jaroslava

    ?

    ostatní, 9. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Mohlo by byt více laviček v parku
  • Chmelařová Jarmila

    ?

    dospělý pár, 25. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vzhledem k vládou vyhlášenému nouzovému stavu nebylo možné ohodnotit kulturní vyžití ani dětských hřišť.
    • Všechno.
    • Nemám žádné připomínky
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 16. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Úroveň pobytu v Lázních můžu hodnotit jako velmi kvalitní: čistota prostředí a ochota personálu na velmi výborné úrovni. Co se týče stravy, byla rovněž velmi kvalitní
    • Byli jsme ubytováni na hotelu Eliška II a tím,že jsme procházeli přes nově vybudovaný koridor jak na stravu tak i na procedury bylo to něco neskutečné a vynikající. Pochvala tvůrci tomuto nápadu.
    • Pod koridorem teče potok Račinka a přes průzor je vidět jak voda plyne. To je vše vynikající. Dále je na stěně umístěna tabulka ,která oznamuje co v tomto potoku žije. Já osobně tyto živočichy znám protože mám k ním blízko. Ale je celá řada lidi kteří je v životě ani neviděli Proto by bylo vhodné umístit barevné vyobrazení těchto živočichů vedle tabulky. Toto je z mé strany drobný nedostatek lehce odstranitelný.
  • Josef Kellner

    ?

    jednotlivec, 3. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celkově se nám pobyt v lázeňském hotelu Eliška velmi líbil.
      Ubytování bylo nádherné, v moderně zařízených prostorných pokojích.
      Taktéž čistota nejen pokojů, ale v celém zařízení léčebny byla vzorná.
      Spokojeni jsme byli i se službami kuchyně, restaurace i kavárny.
      Kvalita jídla i množství stojí také za pochvalu.
  • Rachunková Jana

    ?

    jednotlivec, 2. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení