Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 497 recenzí

  • Personál

    93%

  • Vybavení

    91%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (497)

Filtry

  • Libuše Bednářová

    ?

    jednotlivec, 13. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Služby a personál výborné
      Doporučila bych určitě známým
    Wellness Hotel Diana

    Odpověď od hotelu

    Wellness Hotel Diana

    Děkujeme :)

  • Hana Smékalová

    ?

    jednotlivec, 13. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Štěpánka Šváchová

    ?

    rodina s malými dětmi, 13. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 13. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Olga Kubů

    ?

    jednotlivec, 6. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Martina Bubelová

    ?

    skupina přátel, 6. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hned první den jsme byly příjemně překvapené. Na recepci nás přivítala velice milá paní, která nám všechno podrobně vysvětlila. I personál Spa a restaurace byl úžasný. Slečna v restauraci byla vždy usměvavá a velice ochotná. A kluci ze spa se pomalu rozkrájeli, abychom byly maximálně spokojené. A v neposlední řadě bych chtěla velice poděkovat paní, která děla jávské masáže, protože musím říct, že lepší masáž jsem ve svém životě nezažila.
    • - Nádherný hotel
      - Nádherné pokoje
      - Všude čisto
      - Klid a soukromý, ale i možnost společenského vyžití
      - Úžasný personál
      - Služby na nejvyšší úrovni
    • Nelíbila se mi jediná věc a to, že jsme musely odjet a vrátit se zpět do reality, protože během celého pobytu jsme si připadaly jako v ráji.
    Wellness Hotel Diana

    Odpověď od hotelu

    Wellness Hotel Diana

    Moc děkujeme za milé hodnocení.
    Rádi Vás u nás opět přivítáme :-)
    Tým Wellness hotelu DIANA

  • Vondra Libor

    ?

    dospělý pár, 22. října 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel Diana je perfektní místo k odpočinku a relaxaci
    • Welness, Jeseníky
    Wellness Hotel Diana

    Odpověď od hotelu

    Wellness Hotel Diana

    Děkujeme za milé hodnocení.
    Rádi Vás u nás opět přivítáme :-)
    Tým Wellness hotelu Diana

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 18. října 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Moc se mi libilo, rad bych se brzy vratil.
    • Mily a prijemny personal jak v recepci, tak v restauraci.
    • System sezeni v restauraci, kdy je vam pridelen stul s jinou osobou, ktera je ubytovana take sama a to i pres to, ze je v restauraci dostatek stolu. Sezeni u stolu s parem neni problem, ale posadit k sobe dva jednotlivce mi neprislo vhodne.
    Wellness Hotel Diana

    Odpověď od hotelu

    Wellness Hotel Diana

    Děkujeme za hodnocení a poznatky.
    Na nedostatcích se budeme snažit zapracovat.
    Děkujeme a budeme se těšit na brzkou viděnou.
    Tým Wellness hotelu Diana

  • Vlastislav Mizler

    ?

    jednotlivec, 10. října 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi spokojení jak s ubytováním, tak s jídlem a s objednanými službami. Veškerý personál byl velmi vstřícný a ochotný, rozhodně doporučujeme.
    Wellness Hotel Diana

    Odpověď od hotelu

    Wellness Hotel Diana

    Děkujeme za milé hodnocení, rádi Vás u nás opět uvítáme :-)

  • Bohdan Novák

    ?

    dospělý pár, 9. října 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Všechno bylo perfektní - ubytování, strava, personál - opravdu nemám co bych vytknul!
    • Všechno bylo perfektní, nemám žádnou výhradu, určitě doporučím všem známým. Přemýšlím, že příště tam pojedu zase - třeba na velikonoční pobyt.
    Wellness Hotel Diana

    Odpověď od hotelu

    Wellness Hotel Diana

    Děkujeme za milé hodnocení. Rádi Vás u nás opět přivítáme :-) Třeba na Velikonoce :-)