Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 523 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    90%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (523)

Filtry

  • Alexandra Nezbedova

    ?

    jednotlivec, 7. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • František Chupík

    ?

    jednotlivec, 2. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Josef Kučera

    ?

    dospělý pár, 21. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marie Janoušková

    ?

    jednotlivec, 21. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jezdím do lázní ve Vráži již 5. rokem a jsem vždy velmi spokojená. Mojí mamince je 87 let a zamilovala si tyto lázně pro velmi příjemný a ochotný personál, od sestřiček přes servírky až po uklízečky, a pro krásné prostředí. Lázně jsou spíše komorního charakteru, pro příznivce klidnějšího prostředí s menším počtem klientů, než velkoformátové lázně.
    • Líbí se mi propojení zámku, lázeňského domu a ubytovacího Jubilejního pavilonu zasklenou chodbou v podobě zimní zahrady.
      Soukromí při procedurách.
      Příjemné a klidné prostředí lázní i jeho okolí, zvláště zámeckého parku.
      Příjemný personál, který Vás srdečně zdraví i po roce při opakované návštěvě lázní.
  • Eugénie Virtová

    ?

    jednotlivec, 17. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Obě naše maminky byly v lázních poprvé a měly z toho strach. Obě byly naprosto nadšené vším, co u Vás prožily a jaká péče se jim dstala. Za obě velmi děkuji. Pazderová
    • Určitě doporučujeme.
      Klidné a pohodové místo.
      Naprosto úžasný přístup a péče.
      Stoprocentní kvalita všech služeb.
      Jídlo velmi chutné.
      Prostě vše na 1*.
      Moc děkujeme.
  • Alena Křížová

    ?

    dospělý pár, 15. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byl to krásný a pohodový týden. Pobyt bych doporučila všem, kteří si potřebují odpočinout a přitom chtějí také udělat něco pro své zdraví. Moc bych chtěla poděkovat všem zaměstnancům lázní za milý a profesionální přístup ke klientům.
    • Krásné a klidné prostředí.
      Profesionální a milý přístup všech zaměstnanců lázní.
      Chutná jídla a perfektní a příjemná obsluha v jídelně i v kavárně.
      Pohodlné a dobře vybavené pokoje.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 12. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Objednali jsme si ozdravný týden pro seniory (zatím nejsme senioři). Bydleli jsme na zámku ve velkém, zámecky zařízeném pokoji s příslušenstvím a samostatnou šatnou. Každý den bylo doplňováno pití v ledničce a uklízelo se příslušenství, pokoj se vytíral obden. Součástí balíčku byla polopenze - snídaně formou švédských stolů. Oběd bylo možno dokoupit za 140,- Kč. Ke každému jídlu bylo dostatek ovoce a zeleniny. Výběr byl ze 4 jídel. Procedury zahrnuté v balíčku bylo možné po konzultaci s lékařem vyměnit za jiné. Lázeňský personál byl velmi ochotný a přívětivý. Jediná nevýhoda bylo rozdělení procedur, které nám nacpali do 4 dnů a další 3 dny jsme neměli ani jednu. Přikoupení procedur na pátek a sobotu nebylo možné, neboť nebyli volné kapacity z důvodu příjezdu klientů na wellnes víkend. Okolí je nádherné. Všem doporučujeme, je to krásný relax.
  • Anna Flídrová

    ?

    jednotlivec, 30. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    velmi dobré procedury ,strava vynikající , ubytování v zámku fantastické
    • procedury po zlomené noze mi velmi pomohli
      ubytování skvělé
      krásné okolí
    • nemám žádné připomínky
  • Lucie Průšová

    ?

    jednotlivec, 28. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celkova spokojenost s pobytem, stravou a vstricnost zamestnancu. Doporucuji vsem na prijemny relax
  • Eva Polčáková

    ?

    dospělý pár, 27. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Super, celkový dojem pokazila pouze poslední procedura částečná masáž, kdy místo deklarovaných 25 min tato trvala pouze 14 min, bohužel jsem si délku masáže ověřila až při odjezdu...naše chyba. Jinak úžasné masérky u lávových kamenů i u zábalů....moc děkujeme celému personálu
    • není co vytknout, výborné, že se nemusí platit při konzumaci v kavárně příp. při nákupu na recepci, obsluha načte konzumaci a ostatní nákup k celkovému účtu a je možno vše zaplatit před odjezdem (přehledný účet)
    • počasí ale to bohužel nelze ovlivnit :-)