Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 21. 10. 2020 byl omezen provoz hotelů s výjimkou lázeňských léčebných zařízení.

Hodnocení hotelu

96%

Perfektní

na základě 38 recenzí

  • Personál

    98%

  • Služby

    96%

  • Čistota

    100%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (38)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 1. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Poloha blízko kolonády a centra města. Čistota, snaha poskytnout informaci, pomoci.
    • Trám na pokoji vedle postele, u které nebylo místo.
      Teplo na pokoji večer a v noci (klimatizace fungovala, ale nestačilo to).
      Ve středu večer nás obsluha v restauraci odmítla obsloužit, protože nemáme rezervaci. Přitom obsazena byla pouze terasa. Uvnitř restaurace byly pouze dvě ženy u jednoho stolu. Obsluha se ani nezajímala, zda chceme večeři nebo pouze něco k pití, sdělila nám, že teď tu mají německé hosty, proto na nás nebudou mít čas minimálně hodinu.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 25. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Die Hotellage ist ruhig gelegen. Das Essen ist Spitzenmaessig. Qualitaet hat seinen Preis.
      Haben uns auf Grund der Sendund "Mein Lokal Dein Lokall" fuer das Hotel entschieden und es nicht bereut.
      Wir kommen wieder!!
  • Marie

    ?

    dospělý pár, 19. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • BYLI JSME SPOKOJENI PŘES RECEPCI,KTERÁ MI VYŠLA VSTŘÍCT S FORMOU PLACENÍ POBYTU, KUCHAŘE, OD KTERÉHO NÁM VŽDY CHUTNALO, ALE I ZPŮSOB SERVÍROVÁNÍ POKRMŮ, PŔÍJEMNÝ A VŽDY PERFEKTNĚ UPRAVENÝ OBSLUHUJÍCÍ PERSONÁL V RESTAURACI I KAŽDODENNÍ ÚKLID.
      LÍBILY SE MI ČESTVÉ HORTENZIE VE VÁZÁCH, JEDNODUCHOST A ČISTOTA PROSTŘEDÍ RESTAURACE I TOALET U RESTAURACE.
      DĚKUJEME A JEN CHVÁLÍME.
    • NIC NÁS NENAPADÁ, CO BYCHOM CHTĚLI ZÁPORNĚ ŘEŠIT.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 29. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Martin Kotěra

    ?

    dospělý pár, 2. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V hotelu jsme byli moc spokojeni
  • Blanka Kašáková

    ?

    dospělý pár, 15. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zuzana Štěpánová

    ?

    skupina přátel, 15. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Koupila jsem pobyt jako překvapení pro kamarádku, která se loučila se svobodou, a byly jsme nadšené všechny. Perfekt i přístup, apartmán na 1*, komfort, čistota a utulnost perfektní. Personal milí a vstřícný. Degustační menu bylo výtečné a bohatá snídaně s pestrým výběrem. Římské lázně 50m od hotelu doporučuji navštívit také, je to báječný relax. Nemohu vytknout jedinou chybu a určitě se rádi vrátíme
    Gourmet Hotel Villa Patriot

    Odpověď od hotelu

    Gourmet Hotel Villa Patriot

    Děkujeme Vám moc za Vaši hrozně milou návštěvu. Přejeme nevěstě, ať se jí vydaří svatba stejně dobře jako rozlučka. Moc se těšíme na Vaši další návštěvu

    Ivana Mottlová Hotel Manager

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 18. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ivona Dunganova

    ?

    dospělý pár, 17. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marta Pleskotová Studničková

    ?

    jednotlivec, 6. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení