Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 11 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (11)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Otakar Denk

    ?

    jednotlivec, 31. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • velmi klidný hotel
      profesionální služby
      kvalitní servis ubytování
    • nedokonalé značení turistických cest
      málo informačních tabulí ve městě
  • Olga Mikloszyová

    ?

    ostatní, 29. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Víkendový pobyt pro 2 osoby jsem dostala k narozeninám a vzala jsem sebou dceru, která má fyzicky náročné povolání,aby si také odpočinula. Byly jsme velmi spokojené a litovaly, že víkend rychle utekl. Personál milý, vstřícný, hotel příjemný, čistý, jídlo chutné. Okolí krásné, všude čisto a přesto, že sezóna byla v plném proudu, tak nás nerušil žádný hluk. Ráda bych se do hotelu Belvedere znovu vrátila.
  • Barbora Lukášová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 11. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel krásný, pokoje čisté a s hezkým výhledem, postele jsou pohodlné. Ovšem měli jsme na pokoji přistýlku, která už tak pohodlná nebyla, neboť péra v madraci byla příliš cítit. O víkendu je taky nemožné přikoupit další procedury, neboť jsou plní, ale to je pochopitelné. Celkově bylo ubytování příjemné.
    • Pokoje jsou krásné, lokalita hotelu je skvělá hned u kolonády. Navíc hned před hotelem je autobusová zastávka MHD. Masáž byla příjemná a personál moc milý.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 28. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostorný a čistý pokoj
      Dobré snídaně
      Krásný výhled
      Příjemné paní na procedurách
    • Dvě recepční měly opravdu hodně nereprezentativní vystupování, až při odjezdu tam seděla paní na svém místě.
      Uklízečky vtrhnou do pokoje ať chcete nebo ne.
      Parkování je možno 5minut chůze za 120,-Kč/den
      Čekal jsem více od 4* hotelu.
  • Hana Dlouhá

    ?

    jednotlivec, 16. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkový dojem z hotelu a služeb je velmi kladný.
    • Hotel velmi pěkný. Masáž na úrovni, masérky příjemné.
    • Bazén je opravdu malý, spíš jako větší vířivka. Šatna už opravdu hodně použitá.
      Televizor už hodně pamatuje:)
  • Helena

    ?

    dospělý pár, 23. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vstřícnost personálu ,vynikající kuchyně,která byla mimořádně chutná a pestrá.
    • Jediná vada na pobytu byla společná matrace,která byla příliš měkká a houpavá.
    Hotel Belvedere

    Odpověď od hotelu

    Hotel Belvedere

    dobrý den,
    děkujeme za Vaše hodnocení. Pokud by jste se rozhodla navštívit hotel znovu, nezapomeňte prosím na objednávce uvést, že požadujete rozdělenou matraci.
    Vaše hodnocení je pro nás velice důležité.

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 23. září 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný personál, skvělé umístění hotelu.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 26. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 14. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 1. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • vše