Recenze

Hodnocení hotelu

91%

Perfektní

na základě 279 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (279)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 20. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S hotelem jako celkem jsme byli spokojeni, ale rozhodně jsme byli velmi nespokojeni s kuchařem. Večeře nejsou formou bufetu, výběr je hrozný a kuchař vaří jako v závodní jídelně nikoli ve čtyřhvězdičkovém hotelu. Pivo k večeři jsou schopni načepovat do teplé sklenice, což je nepřípustné. S ostatními službami jsme byli spokojeni (recepce, úklid, welness, masáže).
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 14. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pristup personalu ve wellness, profesonalita a ochota pana cisnika
    • Pristup pani recepcni pri check-in, nemoznost parkovani v arealu hotelu bez jasne komunikace predem
  • Jitka Prcuchova

    ?

    jednotlivec, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi prijemny personal v celem hotelu coz zahrnuje i restauraci a Spa. Vynikajici jidlo a obsluha. Jsem rada, ze jsem si vybrala pro Velikonocni Svatky prave tento hotel. Moc se nam tam libilo.
    • prijemny personal v restauraci
      prijemny personal v spa
      dobre procedury
      skvele jidlo
      pekny hotel
    • prikryvky a polstare byli moc hrejivy - necitili jsme se v nich nejlip
      toaletni papir - hrozny
  • Jana Semotánova

    ?

    jednotlivec, 20. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi spokojeni. Snídaně je bohatá a personál restaurace milý. Sluzby SPA excelentní. V celém hotelu nádherna velikonoční výzdoba živými květy.
    • Čistota a výzdoba hotelu
      Mily personál
      Spa na vysoké urovni
      Skvělé snídaně
    • Málo parkovacích míst
  • Marta Peroutková

    ?

    jednotlivec, 9. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše k naprosté spokojenosti. Welnes sluzby,
      Kuchyně vynikající, obrovského porce.
      Mohu vřele doporučit.
  • Jitka Zítková

    ?

    jednotlivec, 1. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo úžasné
  • Petr Janota

    ?

    dospělý pár, 27. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Věra Kopejtková

    ?

    jednotlivec, 25. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    BYLI JSME SE VŠÍM NA VÝSOST SPOKOJENI. DĚKUJEME
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 24. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marie Kubánková

    ?

    dospělý pár, 24. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi spokojeni, hotel je čistý, klidný, chování personálu velmi vstřícné a laskavé, jídlo velmi dobré a pestré.
    Skvělá možnost vycházek, jak pěkně upravenými parky, tak i lesem. Kolonáda blízko.
    • Ubytování
      Čistota
      Klid
      Ticho v noci
      Velmi dobré jídlo
      Krásné okolí
      Dobrá dostupnost i vlakem