Recenze

Hodnocení hotelu

91%

Perfektní

na základě 308 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (308)

Filtry

  • Pavlovcová Květoslava

    ?

    jednotlivec, 20. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Cena odpovídá kvalitě, doporučuji
    • Nic jsem nenašla
  • Jana Braumova

    ?

    jednotlivec, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Do hotelu Continental jsme se po roce vratili a ted uz jako novomanzele. Uzasne jsme si to uzili. Bylo nam krasne,vse bylo ciste,utulne. Meli jsme krasny balicek romantika,ktery muzeme jen doporucit.
    • Nemame zadny negativni nazor.
      Byli jsme spokojeny.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Kateřina Houšková

    ?

    mladý pár, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Zvolili jsme pobyt s balíčkem romantika. S přítelem jsme si krásně odpočinuli, personál byl vždy milý a ochotný a Mariánské lázně ty jsou prostě nádherné. Doporučuji.
  • Simona Červenková

    ?

    dospělý pár, 5. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je umístěn v klidné oblasti nedaleko kolonády, kam se dá dostat krátkou procházkou hezkým parkem. Byli jsme spokojeni se službami i jídlem.
    • -pěkné a čisté prostředí
      -wellness služby - personál a čistota
      -klidná lokalita
    • -bazén je spíše velká vířivka ale chápu stavební omezení
      -matrace byly poměrně měkké a neměly zábrany proti posunutí
      -v koupelně byly papírové zdi - toto bylo nepříjemné hlavně v noci
      -romantická večeře při svíčkách znamená, že dostanete jiný ubrus a sklenku bílého na osobu; v našem případě chyběly i ty svíčky.
  • ROMAN Slánský

    ?

    jednotlivec, 1. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Andrea Fišerová

    ?

    jednotlivec, 29. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel byl čistý, útulný a personál vždy ochotný. Moc se nám líbilo.
  • Šárka Müllerová

    ?

    jednotlivec, 27. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Super hotel, personál i přístup. Vřele doporučuji, nemá to chybu.
    • ochota personálu
      čistota
      super služby (bazén, sauna)
      parkování
      dobrá kuchyň
  • Dženeta Ujkanovičová

    ?

    mladý pár, 26. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 25. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi dobré. Velmi dobrá kuchyně. Veškeré procedury probíhají přímo v hotelu. Sauna a bazén je k dispozici přes den neomezeně. Všude v hotelu i jeho okolí je čisto. Interiér je decentní a velmi útulný. Nevýhodou snad může být blízká Hlavní třída, která je na můj vkus nebývale rušná. Přes noc je ale klid. Zázemí hotelu a jeho lokalita je ideální pro odpočinek.
    • Volný přístup do sauny a bazénu
      Příjemný personál
      Ochota personálu vyjít vstříc individuálním potřebám
      Výborná kuchyně
      Dobrá lokalita, je blízko jak ke Kolonádě tak do vzdálenějších míst
      Platba jízdného trolejbusů kartou
      Dvě procedury denně byly naprosto skvělé
    • Přes den až nezvyklý ruch na silnici před hotelem; určitě se na tom podepsala i práce na vozovce