Recenze

Hodnocení hotelu

87%

Velmi dobré

na základě 207 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    90%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    81%

Recenze (207)

Filtry

  • Martin Šulc

    ?

    jednotlivec, 15. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • služby vpořádku,až na menší bazén,chtěl bych poděkovat číšníkovi byl jsem velice spokojen,
    • pokoj vedle úklidové místnosti,úklid v neděli po 6 hodině ranní takže nás uklízečky vzbudili, možnost dokoupení masáží prý plný hotel i když se nám nezdálo
  • Alena Kenkusova

    ?

    jednotlivec, 1. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jan Gruntorád

    ?

    jednotlivec, 1. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel má vemi dobrou polohu.
      Vše je pod jednou střechou.
      Pokoje jsou dostatečně prostorné.
    • Nenám negativní komentář
  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 3. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 10. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Strava průměrná, s čistotou jsou na štíru,procedury perfektní, ale zbytečné čekání
    • Příjemný personál na procedurach
    • Čistota
  • Petr Hafinec

    ?

    dospělý pár, 9. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nedostatek personálu, nekompetentní rozhodnutí vedení hotelu o poskytování služeb /kavárna údajně od 8.00 - 17.00hod. / asi bude pršet - zavřeno v ranních hodinách.
    Nepochopitelná doba zavření v 17.00hod. na kávu, víno, destilát a jiné jděte jinam, my vaše peníze nechceme. Značně omezený sortiment - odkazují nás na lobby bar který nemá zahrádku. Recepce Wellnes bez personálu. V neděli procedury neprobíhají. Málo personálu na procedury, v době dojezdu téměř nemožné si doobjednat. Jednoduše řečeno, my vaše peníze nechceme !
    • Pohoda, klid, čistota, zdvořilý a milý personál, zejména servírky na večeři, v baru a číšník na zahrádce
    • Omezená nabídka.
  • Marta Fejfarová

    ?

    jednotlivec, 24. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt se nám velmi líbil.Co se týče služeb a ochoty personálu, nelze vůbec nic vytknout.Jídlo bylo vynikající.Doporučím mým známým.Rádi by jsme se sem někdy vrátili, ale na delší pobyt. Děkujeme.
  • Věra Bobelová

    ?

    jednotlivec, 7. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Drahomíra Elstnerová

    ?

    jednotlivec, 24. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v této lokalitě i hotelu se mi velice líbil. Personál hotelu byl velice příjemný. Doporučuji
    • Hotel umístěn na začátku kolonády.
      Všude dostupnost i pěšky.
      V okolí krásně upravené parky.
  • Margarita Malyavskaya

    ?

    jednotlivec, 20. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení