Recenze

Hodnocení Cristal Palace

Zpět

Hodnocení hotelu

87%

Velmi dobré

na základě 200 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    90%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    81%

Recenze (200)

Filtry

  • Věra Bobelová

    ?

    jednotlivec, 7. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Drahomíra Elstnerová

    ?

    jednotlivec, 24. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v této lokalitě i hotelu se mi velice líbil. Personál hotelu byl velice příjemný. Doporučuji
    • Hotel umístěn na začátku kolonády.
      Všude dostupnost i pěšky.
      V okolí krásně upravené parky.
  • Margarita Malyavskaya

    ?

    jednotlivec, 20. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Mgr.Kamila Volfová

    ?

    jednotlivec, 19. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Úžasné, rády se s dcerou budeme vracet.
    • Ubytování, služby hotelu.
  • Helena Vitouchová

    ?

    dospělý pár, 4. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborný personál, jak restaurace tak i u jednotlivých procedur, Velmi dobré jídlo, všeho dotatek, žádné problémy.
    • Co se týče komfortu,těžko si ho můžete užívat za zvuku příklepové vrtačky a jiných zvuků doprovázející rekonstrukci výtahu.
      S tím souvisí hodnocení cena/kvalita.
      Očekával bych místo omluv, raději nějakou slevu.

      Problémem bylo i hlasité povídání ruské klientely na procedůrách. To jsem taky nikde nezažil!!

      Naprostou katastrofou bylo chování rusky mluvících hostů v sauně. Většina se při vstupu do sauny neosprchovala a NIKDO z nich si neodložil PLAVKY i když je to na vstupu jasně rusky napsáno!! VSTUP BEZ PLAVEK! Opěradlo horní lavice je úplně černé.(humus) Někteří si nohy nepodkládají a když odejdou, zůstavají po nich velké mokré fleky, A to, že se chovají
      velmi hlučně, je téměř pravidlem.
      Ze sauny odcházejí (většina bez osprchování) v těch potem nasáklých plavkách do bazénu nebo do výřivky.
      Na sloupcích ve vířivce byly až 5cm vysoké žluté mastné usazeniny. Ty zmizely pouze jednou, během týdenního pobytu a druhý den už tam opět byly. Na naše otázky, proč mají plavky, když to tam mají jasně napsáno, vyrozuměli jsme něco jako, že jim nikdo neřekl. Protože u bazénu, výřivky ani sauny celou dobu nikdo nebyl, zkusili jsme jít večer za recepčním, aby jim to řekl, ale ten se neobtěžoval a stupidnímy výroky jako " A tam je to skutečně napsáno? a "já bych tam taky bez plavek nevlezl" , dokázal, že
      napomenout rusy by bylo velmi neopatrné, zvlášť když je jich tam v hotelu 90%. Co kdyby příště nepřijeli ??
      Byli jsme v několika lázních, ale toto jsme nezažili nikde!!!
  • Pavel Čada

    ?

    jednotlivec, 2. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Pavel Petr

    ?

    jednotlivec, 24. února 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lenka Mazouchová

    ?

    mladý pár, 19. února 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se nam libil. Vyuzili jsme i moznost lyzovani v arealu Marianky, celkove bylo co delat, ale casu malo.
    • Libila se nam ochota personalu prizpusobit cas procedur nasim pozadavkum. Celkove az na par drobnosti dobry dojem. Hezky jsme si odpocinuli a to byl zamer.
    • Zadna informace predem o probihajici rekonstrukci hotelu.
      Pokud hotel nabizi wellness vikendove balicky, mel by zajistit, aby tyto sluzby byly pres vikend dostupne. Byli jsme informovani, ze v patek pracuji zamestnanci spa do 4, a v nedeli pak vubec. Tim padem se vse musi naplanovat na sobotu...
      200,- Kc za parkovani v podzemnich garazich hotelu pro hotelove hosty mi prijde dost.
      Pomerne nestastne architektonicky resene sauny-ze saunovaci mistnosti se kouka primo na to, jak se ostatni ochlazuji ve sprchach. Zadne pritmi nebo mlecne sklo..neni to prijemne.
      Doporucovala bych kontrolovat, aby chodili do sauny lide bez plavek. Bylo tam cca 8 lidi a z toho 2 bez plavek. Zbytek se pekne vypotil do plavek a pak bez osprchovani skocil rovnou do bazenu (nemyslim bohuzel ochlazovaciho)
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 16. února 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jarmila Radová

    ?

    jednotlivec, 11. února 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celkově velmi dobrý dojem a spokojenost,cistota a vstřícnost
    • Žádný problém