Recenze
Podívejte se na tipy na vánoční dárky.

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 315 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    86%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (315)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 2. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Renata Havelková

    ?

    jednotlivec, 30. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Za cenu pobytu, platba parkovného jako hoteloveho hosta
  • Monika Pešková

    ?

    ostatní, 12. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je nádherný čistý a útulný,recepční byla naprosto skvělá ochotná usměvavá a vstřícná ta co nás měla na starosti poslední dva dny byla neuvěřitelně ochotná a milá.Co se týče doplňkových služeb nebyli na úrovni toho co si člověk představí při pohledu na tento hotel. Zhledem asi nedostatku kvalifikovaného personálu na trhu práce se zde můžete potkat s lidmi,který dle mého názoru nemají co dělat na kvalifikované práce v pozici masér-Ka
  • Šárka

    ?

    dospělý pár, 10. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Do hotelu Excelsior jezdíme pravidelně, ale letos jsme byly velice zklamané s procedurami. V hotelu už bohužel nejsou schopné a šikovné masérky (paní Mirka nejvíce), a ti, kteří jsou zde zaměstnáni jako maséři, tak to se o nich říci nedá ani slovem. Masáž, která měla trvat 40 minut, trvala pouze 20 minut a ještě takovým stylem, že to člověku ani nic nepřinese, u masáže si neodpočine a ani se nedorozumí, jelikož masér byl Ukrajinec či co. Masáž lávovými kameny, která měla být celková a trvat 60 minut, trvala opět 20 minut a bylo to pouze kroužení 2 kameny po zádech. A jednání a vystupování paní "masérky" Rezkové bylo velmi nevhodné a neodpovídající 4* hotelu, takový lidé sem opravdu nepatří. Rády bychom věřily, že se situace zlepší, ale upřímně tomu už nevěříme a mrzí nás, že vedení hotelu si nechává "utéct" schopné lidi. Jinak ubytování je stále moc pěkně, úklid také v pořádku ( paní Olga je skvělá), jídlo také, i když i zde se dost ubralo a změnilo. Bohužel, pravděpodobně to byla naše poslední dovolená v tomto hotelu a moc nás to mrzí.
    • Ubytování
      Příroda
      Procházky po okolí
      Přístup na recepci - paní Čechová
      Pan Marek Bednář 1*
    • procedury
  • BLANKA NEMČEKOVÁ

    ?

    jednotlivec, 3. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt v Gala Hotel Excelsior bol skvelý, luxusný, s výbornými službami, milým a ochotným personálom a výbornou kuchyňou. Nie je nič, čo by sa dalo vytknúť.
      Maximálna spokojnosť, vrelo odporúčam všetkým.

      Vďaka)
    • Nie je čo vytnúť. všetko bolo na úrovni.

      Vďaka)
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 25. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Josef Votápek

    ?

    jednotlivec, 24. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše fungovalo tak jak bylo domluveno. Žádné problémy během pobytu.
    • Měli jsme pokoj 306. Trochu mi vadilo že je málo místa kolem postelí což je nevýhoda zvláště v noci když jde člověk na toaletu.
  • Zuzana Ševčíková

    ?

    jednotlivec, 16. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu je velmi příjemný personál, včetně spa servisu - opravdu na dobré úrovni, péče o klienty ukázková. Také jídlo mi velmi chutnalo. Zastávka busu hned u hotelu, takže dobrá dostupnost kamkoli po městě. Kolonáda není hned u hotelu, ale je to kousíček příjemným parkem. Do bazénu se musí do jiného hotelu - tam se mi také líbilo, jezdí hotelový bus jednou za 2 hodiny oběma směry (zdarma).
    • V hotelu je velmi příjemný personál, včetně spa servisu - opravdu na dobré úrovni. Také jídlo mi velmi chutnalo, občas se objeví ukrajinská či ruská specialita (ryby, briošky, zeleninové saláty..), moc chutné. Čisto a voňavo všude, ochotná pokojová služba. Zastávka busu přímo u hotelu, to se opravdu hodí.
    • Pokoj nad kuchyní, od půl šesté ráno do desíti (+-) večer hučely větráky. Vzhledem k teplému počasí otevřená okna, takže všechny kuchyňské vůně v pokoji. Ale se špunty do uší není problém.
  • Tereza Heřmanová

    ?

    jednotlivec, 13. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • S ubytováním a s celým pobytem jsem byla velice spokojená.
      Hotel vřele každému doporučuji.
  • Tereza Kurandová

    ?

    jednotlivec, 13. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi spokojeni