Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 311 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    86%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (311)

Filtry

  • BLANKA NEMČEKOVÁ

    ?

    jednotlivec, 3. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt v Gala Hotel Excelsior bol skvelý, luxusný, s výbornými službami, milým a ochotným personálom a výbornou kuchyňou. Nie je nič, čo by sa dalo vytknúť.
      Maximálna spokojnosť, vrelo odporúčam všetkým.

      Vďaka)
    • Nie je čo vytnúť. všetko bolo na úrovni.

      Vďaka)
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 25. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Josef Votápek

    ?

    jednotlivec, 24. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše fungovalo tak jak bylo domluveno. Žádné problémy během pobytu.
    • Měli jsme pokoj 306. Trochu mi vadilo že je málo místa kolem postelí což je nevýhoda zvláště v noci když jde člověk na toaletu.
  • Zuzana Ševčíková

    ?

    jednotlivec, 16. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu je velmi příjemný personál, včetně spa servisu - opravdu na dobré úrovni, péče o klienty ukázková. Také jídlo mi velmi chutnalo. Zastávka busu hned u hotelu, takže dobrá dostupnost kamkoli po městě. Kolonáda není hned u hotelu, ale je to kousíček příjemným parkem. Do bazénu se musí do jiného hotelu - tam se mi také líbilo, jezdí hotelový bus jednou za 2 hodiny oběma směry (zdarma).
    • V hotelu je velmi příjemný personál, včetně spa servisu - opravdu na dobré úrovni. Také jídlo mi velmi chutnalo, občas se objeví ukrajinská či ruská specialita (ryby, briošky, zeleninové saláty..), moc chutné. Čisto a voňavo všude, ochotná pokojová služba. Zastávka busu přímo u hotelu, to se opravdu hodí.
    • Pokoj nad kuchyní, od půl šesté ráno do desíti (+-) večer hučely větráky. Vzhledem k teplému počasí otevřená okna, takže všechny kuchyňské vůně v pokoji. Ale se špunty do uší není problém.
  • Tereza Heřmanová

    ?

    jednotlivec, 13. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • S ubytováním a s celým pobytem jsem byla velice spokojená.
      Hotel vřele každému doporučuji.
  • Tereza Kurandová

    ?

    jednotlivec, 13. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi spokojeni
  • Michaela Petrová

    ?

    jednotlivec, 12. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel má pěkné a čisté pokoje.
    • Nelíbilo se mi, že není nikde uvedeno ,že hotel nemá bazén a parkování se musí rezervovat to také nebylo uvedeno.
  • Pavel

    ?

    skupina přátel, 22. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vyborne snidane. Velky vyber kazdy den .
    • Malo mista na parkovani
  • Pavel Schenk

    ?

    jednotlivec, 15. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi osvěžující týdenní pobyt s rozličnými užitečnými kůrami, příjemnými procházkami a uměřeným, avšak pilným usrkáváním u všemožných tekutých pramenů.
    • Určitá nevtíravá klasa
      Pocit že je o vás dobře postaráno
      Vstřícný personál
  • Petra Kohoutová

    ?

    jednotlivec, 10. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi spokojeni.
      Doporučujeme. PVKK