Recenze

HodnoceníHotel FLORA

Zpět

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 842 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (842)

Filtry

  • Ladislav Šíp

    ?

    dospělý pár, 4. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    \




























    S pobytem jsme byli celkově spokojeni.
    • Ve vašem hotelu jsme už byli ubytováni. Pobyt se nám tehdy líbil proto jsme ho zvolili opětovně. Hotel je blíztko kolonády což nám jako starším osobám vyhovovalo.
  • Iveta Švábenská

    ?

    dospělý pár, 4. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Bartkova

    ?

    jednotlivec, 31. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ochotný personál,chutná strava,krásné okolí.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Bartková,

    vážíme si Vašeho hodnocení a jsme rádi, že jsme Vám zpříjemnili pobyt v Mariánských Lázních.

    S pozdravem
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Marta Dvořáková

    ?

    jednotlivec, 31. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pohodový výkend,úžasné.
    • Hotel u kolonády ,úžasné okolí.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 29. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Tereza

    ?

    jednotlivec, 25. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel se nachází v těsné blízkosti Hlavní kolonády, což je jeho největší výhoda. Pokoje i spa jsou čisté a standardně zařízené. Možnost využívat bazén v sousedním hotelu (hotely jsou propojené spojovacím koridorem). Strava průměrná. Personál ve většině případů milý.
    • Poloha hotelu (blízko k Hlavní kolonádě a dalším pramenům)
      Čistota
      Personál
    • Daleko k nákupním možnostem (v centru nejsou běžné potraviny, supermarket)
      Strava - málo pestrá, večeře podávané formou menu
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 25. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dostupnost
      Blízko kolonády
      Ochotný personál
    • Strava- lehké obědy hrozné
      Postele příliš měkké
      Ohromný rámus z ulice
  • Dana

    ?

    jednotlivec, 22. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byla jsem velice spokojena. Hotel je tříhvězdičkový a veškeré vybavení i služby tomu odpovídají. Je zde velice ochotný a milý personál, nic nebylo problém. Vysoká čistota rovněž mile překvapí. Velikým plusem je poloha přímo u kolonády. Trochu mne však rozesmálo umístění výtahů, které jsou zásadně v mezipatře, takže si můžete vybrat, zda kufry vystrkáte nahoru do patra, nebo je zkoulíte dolů, u lázeňského hotelu velice vtipné.
    • umístění přímo u kolonády
      ochota personálu
      čistota
      výborná kuchyně
      lázeňská péče
    • již třetím rokem není v provozu panorama restaurace, kterou však stále na webu doporučují navštívit
      umístění výtahů v mezipatře
  • Emilie Siwková

    ?

    ostatní, 22. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsme byli spokojeni, personál ochotný a úslužný, stravování dobré, snídaně pestré, obědy i večeře bez chyby.
    • Klidný a čistý hotel, procedury i bazén v hotelu. Jen malá chladnička na pokoji schází.
  • Renata Glazerová

    ?

    jednotlivec, 22. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Procedury