Recenze

Hodnocení Hotel FLORA

Zpět

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 679 recenzí

  • Personál

    92%

  • Vybavení

    88%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (679)

Filtry

  • Světlana Vlasatá

    ?

    jednotlivec, 13. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • S pobytem v Hotelu Flora jsme byli velice spokojeni a proto se tam rádi vracíme relaxovat a čerpat energii.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Vlasatá,

    je nám ctí, že jste naše služby ohodnotila nejvyšším možným počtem bodů, moc děkujeme. Děkujeme i za Vaše opakované návštěvy a těšíme se opět na shledanou v hotelu Flora.

    Přejeme příjemné dny
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Věnceslava Biskupová

    ?

    jednotlivec, 9. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vas dotaznik dostala moje vnucka Barbora Hanzlikova, ktera pobyt zarizovala a preposlala
    mi jej - V.Biskupova
    • bazen a moznost denni navstevy
      vstricnost personalu jak v jidelne, tak i uklid
      pohodli v pokoji
      moznost pripojeni k internetu v pokoji
      spokojenost pri dokoupeni procedur
    • snad jen lepsi kulturni vecery -
      hlavne pro mlade navstevniky
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Biskupová,

    jsme potěšeni, že jste si pobyt u nás příjemně užila a děkujeme za Váš čas, který jste věnovala sepsání recenze.

    Přejeme Vám příjemné dny a těšíme se opět na viděnou.

    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Magdalena Junová

    ?

    jednotlivec, 6. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byly jsme ve vašem hotelu s kamarádkou již popáté,takže jsme rády,že se nic nezměnilo k horšímu a vše je perfektní.
    • Jediný problém vidím v tom,že je o pobyty takový zájem,že je téměř nemožné si zarezervovat termín,aniž by to bylo rok a více, dopředu.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Junová,

    velmi nás těší, že jste byly opět se službami našeho hotelu spokojené a pobyt jste si příjemně užily. Děkujeme za Vaše vysoké hodnocení a za Vaši stálou přízeň.

    Přejeme příjemné dny a těšíme se opět na shledanou v hotelu Flora.

    Za kolektiv zaměstnanců
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Tomek Jaroslav

    ?

    jednotlivec, 5. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Co dodat OK Rád se tam vrátím .
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážený pane Tomku,

    děkujeme za Vaše hodnocení i za Vaši návštěvu v hotelu Flora.
    Rádi Vás opět u nás přivítáme.

    Na Vaši návštěvu se těší a příjemný den přeje

    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 3. října 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Kocarová

    ?

    jednotlivec, 6. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • tento hotel mi vyhovuje svým umístěním
      dále pak svou velikostí, domácím prostředím
    • Byla jsem v tomto hotelu již potřetí,
      ale zdá se mi že se zhoršila kvalita stravy.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Kocarová,

    děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že jste si pro Váš pobyt v Mariánských Lázních vybrala opět hotel Flora. Mrzí nás, že jste nebyla spokojená s kvalitou jídel. Máme stále stejné kuchaře i stejné dodavatele surovin, škoda, že jste nás na místě neupozornila na konkrétní zhoršenou kvalitu jídla, obratem by bylo vyřešeno.

    Přejeme příjemný den
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Naděžda Pokorná

    ?

    skupina přátel, 1. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    + čistota pokoje, vstřícný personál i na rehabilitaci, dobré jídlo vše OK
    - kavárna v 6 patře není otevřena,
    • čistota, ochotný a vstřícný personál,perfektní rehabilitace na jednom místě,
      dobré jídlo
    • Uzavřená kavárna v .patře
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Pokorná,

    děkujeme za Vaši návštěvu v hotelu Flora i za příjemné kladné hodnocení našich služeb.
    Přejeme Vám příjemné dny
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Drahomíra Kaliničová

    ?

    jednotlivec, 30. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vzhledem k tomu, že i počasí nám přálo, pobyt jsme si s vnučkou náležitě vychutnaly. Okolí je překrásné, je stále co objevovat. Hotel je čistý, personál milý a ochotný. Vše v dosahu.
    • 1. možnost využití bazénu kdykoliv v provozních hodinách
      2.ochota pracovníků vyjít maximálně vstříc s výběrem procedur
      3. blízko ke kolonádě, v centru dění
    • 1. kromě bazénu pro 10leté dítě hotel nenabízí nic
      2.zeleninová jídla mnohem lépe vypadala na pohled, než potom chutnala (nejen my jsme je vracely)
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Kaliničová,

    děkujeme za Váš čas, který jste věnovala sepsání recenze. Vaše kladné hodnocení nás potěšilo. Mrzí nás, že Vám nechutnaly naše saláty, máme několik druhů a hosté si složení salátů chválí. Škoda, že jste nás na místě neupozornila, připravili by jsme salát dle Vašich požadavků.

    S přáním příjemného dne

    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 24. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Teplota vody v bazénu
    • Večeře nebyly moc chutné.
  • Alena Pelikánová

    ?

    jednotlivec, 28. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem a službami hotelu jsem byla spokojena, vřele doporučuji.