Recenze

Hodnocení Hotel FLORA

Zpět

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 674 recenzí

  • Personál

    92%

  • Vybavení

    88%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (674)

Filtry

  • Jana Kocarová

    ?

    jednotlivec, 6. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • tento hotel mi vyhovuje svým umístěním
      dále pak svou velikostí, domácím prostředím
    • Byla jsem v tomto hotelu již potřetí,
      ale zdá se mi že se zhoršila kvalita stravy.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Kocarová,

    děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že jste si pro Váš pobyt v Mariánských Lázních vybrala opět hotel Flora. Mrzí nás, že jste nebyla spokojená s kvalitou jídel. Máme stále stejné kuchaře i stejné dodavatele surovin, škoda, že jste nás na místě neupozornila na konkrétní zhoršenou kvalitu jídla, obratem by bylo vyřešeno.

    Přejeme příjemný den
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Naděžda Pokorná

    ?

    skupina přátel, 1. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    + čistota pokoje, vstřícný personál i na rehabilitaci, dobré jídlo vše OK
    - kavárna v 6 patře není otevřena,
    • čistota, ochotný a vstřícný personál,perfektní rehabilitace na jednom místě,
      dobré jídlo
    • Uzavřená kavárna v .patře
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Pokorná,

    děkujeme za Vaši návštěvu v hotelu Flora i za příjemné kladné hodnocení našich služeb.
    Přejeme Vám příjemné dny
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Drahomíra Kaliničová

    ?

    jednotlivec, 30. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vzhledem k tomu, že i počasí nám přálo, pobyt jsme si s vnučkou náležitě vychutnaly. Okolí je překrásné, je stále co objevovat. Hotel je čistý, personál milý a ochotný. Vše v dosahu.
    • 1. možnost využití bazénu kdykoliv v provozních hodinách
      2.ochota pracovníků vyjít maximálně vstříc s výběrem procedur
      3. blízko ke kolonádě, v centru dění
    • 1. kromě bazénu pro 10leté dítě hotel nenabízí nic
      2.zeleninová jídla mnohem lépe vypadala na pohled, než potom chutnala (nejen my jsme je vracely)
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Kaliničová,

    děkujeme za Váš čas, který jste věnovala sepsání recenze. Vaše kladné hodnocení nás potěšilo. Mrzí nás, že Vám nechutnaly naše saláty, máme několik druhů a hosté si složení salátů chválí. Škoda, že jste nás na místě neupozornila, připravili by jsme salát dle Vašich požadavků.

    S přáním příjemného dne

    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 24. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Teplota vody v bazénu
    • Večeře nebyly moc chutné.
  • Alena Pelikánová

    ?

    jednotlivec, 28. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem a službami hotelu jsem byla spokojena, vřele doporučuji.
  • Zdeněk Staňura

    ?

    dospělý pár, 27. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Podle mého pohledu doporučují pobyt v hotelu Flora,protože jsem byl spokojen po všech stránkach. Jídlo bylo dobré a ubytování pěkné a čisté.
  • Dagmar Kaválková

    ?

    jednotlivec, 21. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nemám žádné připomínky
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Kaválková,

    Vaše velmi vysoké bodové ohodnocení nás těší a moc za něj děkujeme!

    Přejeme Vám pohodové léto

    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Josef Troller

    ?

    dospělý pár, 19. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 17. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochota personálu recepce na jedničku.
      Dobře organizované procedury.
      Pokojské byly milé, taktéž technik ochotně vyřešil každou "nehodu".
      Výhodou hotelu je blízkost kolonády.
    • Večeře chudé, dospělí se mic nenajedí.
      Jedna ne zrovna milá servírka kazí dojem. Ostatní číšníci a servírky byli ochotní a milí.
      Chuť pokrmů pokulhává za kvalitou hotelů, kde jsem byl dosud ubytován.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážení hosté,

    děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Mrzí nás, že jste nebyli spokojeni s kvalitou a množstvím podávaných pokrmů. Kvalita pokrmů je u nás standardně velmi vysoce hodnocena. Je škoda, že jste si na místě nepožádali o přidání, pokud Vám nestačili standardní porce, velmi rádi hostům v těchto požadavcích vyhovíme.

    S přáním příjemného dne
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Pavlína Kupová

    ?

    skupina přátel, 17. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi pěkný hotel v centru Mariánských lázní, jednoduše a pohodlně vybavený, jen pár kroků od kolonády. Procedury příjemné, bylo možné je vyměnit za jiné, vhodnější. Malý, ale časově dobře dostupný hotelový bazén.
    • Velmi hezký, jednodušeji vybavený hotel. Velmi vstřícný personál, poskytovali dobré rady a vyřešili také pokoj pro kamaráda vysokého 202 cm. Dobré, chutné jídlo, sleva na nápoje potěšila. Za tuto cenu pobytu opravdu "hodně muziky". Oceňuji i možnost odhlášení z hotelu až ve 12.00 hodin.
    • Je škoda, že byla z technických důvodů uzavřena restaurace Panorama.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Kupová,

    Vaše vysoké hodnocení a slova chvály nás opravdu velmi těší, děkujeme za ně! Jsme rádi, že jste si pobyt v hotelu Flora užili a věříme, že se k nám opět vrátíte.

    Přeje Vám všem příjemné léto
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu