Recenze

Hodnocení hotelu

96%

Perfektní

na základě 88 recenzí
za poslední rok

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    99%

  • Služby

    96%

  • Čistota

    99%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    95%

Recenze (133)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

Seřadit od

  • Anonymní recenze

    ?

    Neuvedeno, 20. května 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobrý den, v hotelu Maxim byl pěkný pohodový pobyt. Líbilo se nám.
    • Procedury byly příjemné, relax.
    • Málo parkovacích míst bohužel u Hotelu. Doma jsme zjistili, že nám dle poukazu nebyla udělána jedna procedura a to perličková koupel, i naše chyba, že jsme si neohlídali.
  • Vladimíra Soldátová

    ?

    dospělý pár, 10. května 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lenka Kóšová

    ?

    ostatní, 10. května 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Zdravíme celý hotel,vaše služby a jednání k nám i našim mentálně postiženým klientkám bylo na vysoce profesionální a lidské úrovni,rádi se sem vrátíme,protože klientky přijely s nezapomenutelnými zážitky,ještě jednou děkujeme za vstřícnost a hlavně lidské porozumění. S pozdravem Kóšová Lenka
    • Není co vytknout.
    • Vaše práce je na vysoké úrovni?
  • Anonymní recenze

    ?

    Neuvedeno, 9. května 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Věra Fialová

    ?

    jednotlivec, 12. dubna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově jsem byla velmi spokojená a to ve všech směrech
    • Slušnost, profesionalita, ochota všech pracovníků, co nejvíc oceňuji to je, že vše šlo s úsměvem.
    • Nemám co bych napsala.
    Hotel Maxim

    Odpověď od hotelu

    Hotel Maxim

    Velmi děkujeme, že jste se podělila s příznivci portálu Spa.cz a s hotelem o Vaše skvělé zážitky z pobytu v hotelu Maxim. Máme upřímnou radost, že se Vám líbila pohodová atmosféra a vstřícnost pracovníků, kteří se o Vás starali a děkujeme za ocenění profesionality našeho týmu. Moc nás to potěšilo. S radostí budeme očekávat Vaši budoucí návštěvu! Za management hotelu - L. Fojtíková

  • Václav

    ?

    jednotlivec, 2. dubna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Maximální spokojenost s ubytováním,stravou,čistotou.
    • Nemám připomínky.
    Hotel Maxim

    Odpověď od hotelu

    Hotel Maxim

    Děkujeme za Vaši návštěvu a výborné hodnocení pobytu. Velmi si toho ceníme. Máme velkou radost, že jste si užil pobyt včetně stravy, ubytování a byl jste spokojen se všemi službami. Budeme se těšit na příští návštěvu! Za management hotelu Maxim - L. Fojtíková

  • Josef Zvánovec

    ?

    dospělý pár, 29. března 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hezký hotel v blízkosti kolonády. Výborná strava. Profesionálně provedené procedury.
    Již jsme zde byli 2x a rádi se vrátíme.
    • Milý přístup personálu na procedurách.
    • Nepříjemná recepční paní Verešová.
      V půl dvanácté nás poslala se projít, aniž by si ověřila, zda není pokoj připraven. Zapomněla na 10 % slevu na nápoje. 10% sleva na vstupenky do parku Bohemium byla propadlá!
  • Jindřich Dufek

    ?

    dospělý pár, 25. března 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    pobyt v hotel se nám líbil, prostředí krásné, personál velmi milý a ochotný. Nemáme co vytknout.
    • možnost zaplavat si v bazénu. to bylo moc fajn
    Hotel Maxim

    Odpověď od hotelu

    Hotel Maxim

    Velmi rádi bychom poděkovali za Vaši milou a pozitivní recenzi na váš pobyt v hotelu Maxim. Opravdu moc rádi se dozvídáme a jsme potěšeni, že jste si u nás Váš lázeňský pobyt užili. Vaše poznámky o krásném prostředí a vstřícném personálu jsou pro nás velkou poctou. A co se týče vaší zkušenosti s možností zaplavat si v bazénu, jsme rádi, že jste tuto službu ocenili. Bazén je skvělým místem k relaxaci a odpočinku a je pro nás důležité, aby naši hosté měli příjemný pobyt.
    Děkujeme vám za vaši návštěvu a těšíme se na vaše další případné pobyty u nás v hotelu Maxim. Za management hotelu Maxim - L. Fojtíková

  • Jan

    ?

    dospělý pár, 19. března 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vybavení pokojů /lednička. Blízkost fontány a divadla-výhodná poloha.
    • xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Hotel Maxim

    Odpověď od hotelu

    Hotel Maxim

    Děkujeme za návštěvu a sdílení zkušeností s pobytem v hotelu Maxim. Máme velkou radost, že se setkává s kladnou odezvou doplnění pokojů, a to novými ledničkami a přispělo k Vaší úplné spokojenosti. Těší nás, že jste si mohli užít také krásného okolí. Je to tak, nepřeberně astraktivních cílů je od nás z hotelu Maxim doslova pár kroků. Takže i při další návštěvě můžete vždy objevit něco nového. Rádi Vás i v budoucnu opět přivítáme v našem tradičním hotelu. Za management hotelu - L. Fojtíková

  • Renée Středová

    ?

    skupina přátel, 18. března 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velice spokojeni, bylo u vás fajn.
    • Ubytování, chování personálu.
    Hotel Maxim

    Odpověď od hotelu

    Hotel Maxim

    Děkujeme Vám za milé hodnocení pobytu, velmi nás to potěšilo především proto, že jsme se mohli podílet na prožití Vašeho příjemného pobytu. Je skvělým oceněním našeho personálu, že se Vám v hotelu Maxim líbilo. Uděláme vše pro to, aby i příští pobyty Vás i všech hostů proběhly ve stejné pozitivní atmosféře a kvalitě. Za management hotelu - L. Fojtíková