Recenze
Užijte si pomlázku ve wellness. Přinášíme velký výběr velikonočních pobytů 2019.

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 180 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (180)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 29. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Irena

    ?

    ostatní, 14. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se nám líbil. Tím, že neobsahuje mnoho procedur je dost času na delší procházky po okolí. Poloha přímo v centru je vhodná i pro cestování vlakem a využití MHD.
    • Milý personál. Prostorný pokoj. Dobré jídlo.
    Orea Spa Hotel Bohemia

    Odpověď od hotelu

    Orea Spa Hotel Bohemia

    Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení. S pozdravem z Mariánských Lázní L. Křížová ved. recepce

  • Marie Nyklová

    ?

    dospělý pár, 12. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hlavní pro nás byla čistota a také ochota veškerého personálu.
    • Umístění hotelu.
    • Hudba při Silvestru hrála v hale a sedělo se v restauraci. Takže ji nebylo slyšet a nedalo se dívat na orchestr ani na tančící páry. Lidovka hrála v restauraci a to bylo velmi hezké, ale bohužel krátké vystoupení.
    Orea Spa Hotel Bohemia

    Odpověď od hotelu

    Orea Spa Hotel Bohemia

    Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. S pozdravem L. Křížová ved. recepce

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 27. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • krásný pokoj-apartmán
    • staré vybavení pokoje
      poškozený nábytek
      děravé polstry nábytku , děravé povlečení
      nekvalifikovaný personál sestávající z cizinců na velmi nízké úrovni, neodpovídá ani prostředí ani 4 hvězdičkám hotelu, ani faktu, že je ve městě jedna z nejstarších hotelových škol, škoda krásných prostor hotelu,
      30 let po revoluci a takový zmar
  • Andreea Isfanova

    ?

    mladý pár, 26. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Irene Kudrna

    ?

    jednotlivec, 23. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel a jeho poloha,
      nabidka jidel
      velmi dobra kava
      prijemny personal
    Orea Spa Hotel Bohemia

    Odpověď od hotelu

    Orea Spa Hotel Bohemia

    Dobrý den, děkujeme za kladné zpětné hodnocení. S pozdravem z Mariánských Lázní L. Křížová ved. recepce

  • Špačková Olga

    ?

    dospělý pár, 24. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • hotel v centru lázní,
      skvělý personál na procedurách,
      skvělý personál v jídelně i recepční,
      čistota v hotelu
  • Mirka

    ?

    dospělý pár, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klid
      výborné jídlo
      příjemný personál
      kvalitní služby
    Orea Spa Hotel Bohemia

    Odpověď od hotelu

    Orea Spa Hotel Bohemia

    Dobrý den, děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu. Těšíme se na Vaši další návštěvu. S pozdravem z Mariánských Lázní L. Křížová ved. recepce

  • Miroslav Šebelík

    ?

    dospělý pár, 9. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vlasta Hüber

    ?

    dospělý pár, 6. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo naprosto dokonalé- služby, procedury, stravování. Ochota a vstřícnost personálu na vysoké úrovni. Klid a pohoda, překrásné město s nádherně upravenými parky! Zpívající fontána, Kolonáda a mnoho jiných pozoruhodností, to je balzam pro oči i duši. Určitě přijedeme znovu a vřele doporučujeme našim přátelům zde v Německu.
    • Personál zdejšího hotelu se všemi službami je velmi milý, vstřícný, usměvavý a ochotný Vám kdykoliv pomoci. Výborné masáže od Standy byly velmi příjemné, stejně tak koupele, Lavatherm, parafín aj procedury od Lenky, Zdeňky, Jiřinky byly perfektní A my jsme si je všechny velmi vychutnali. Také vysoce hodnotíme velmi kompetentní, příjemný a přátelský přístup vrchní sestry Renaty. Vždy nám vyšla vstříc a odpověděla nám odborně na vaše dotazy.
    Orea Spa Hotel Bohemia

    Odpověď od hotelu

    Orea Spa Hotel Bohemia

    Dobrý den, děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu na Váš pobyt v našem hotelu. Těšíme se na Vaši příští návštěvu. S pozdravem z Mariánských Lázní L. Křížová ved. recepce