Spa resort Centrální lázně - Hodnocení

Mariánské Lázně


Spa resort Centrální lázně

Goethovo náměstí 1, 35301 Mariánské Lázně   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

silver silver silver silver

Známka

8.7

Personál
8.7
Služby
9.0
Čistota
9.2
Komfort
9.0
Poměr cena/kvalita
8.4

Klientské hodnocení (26 celkem)

Petr Hlaváček

dospělý pár, 4. května 2017
Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
5
Poměr
6
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
6.2

Dana Lavičková

dospělý pár, 27. listopadu 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Pobyt v hotelu Centrální lázně se nám moc líbil, využívali jsme hodně krásné Římské lázně. Celý objekt působí příjemným dojmem, krásné prostředí a všude čisto. Bezvadné je propojení celého areálu chodbami, takže i za nepříznivého počasí je možné dojít na procedury, bazén nebo Římské lázně jen v županu. Potěšil nás přístup všeho personálu, který byl milý, ochotný a vstřícný. Lázeňské služby jsou na vysoké úrovni. Strava byla výborná. Rádi bychom si ještě někdy pobyt zopakovali.
Líbilo se mi:
bezvadné služby
Římské lázně
výborné jídlo
hezké prostředí
lázeňské služby na úrovni
10.0

Naděžda Jadrná

dospělý pár, 1. listopadu 2016
Personál
7
Služby
7
Čistota
9
Komfort
10
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
8.2

Elena Recmanová

jednotlivec, 10. října 2016
Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Poměr
7
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Cistota ve spa zoně.
Tereza Kozáková: velmi trpělivá a orientovaná na zákazník.
Procedury: personál je velmi profesionální a hodný: vždy vám pomůžou a aktivně se zeptají co hledáte. Masér Polak velmi zkušený.
Poměr cena/kvalita procedur je OK ale pokoje jsou drahé a nečistí je dobře.
Nelíbilo se mi:
čistota: pokoj.
poměr cena/kvalita pokojů.
Rezervace procedur v hotelu, velký problém, neumí cist tabulky v excelu. prodává se balíček víkend a pak v neděli nejsou procedury.
Personál restaurace: musíte prosit aby se vám někdo věnoval- ignoruji vás!
7.8

Anonym

dospělý pár, 19. září 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Vše bylo fajn, balíček Wellness Special byl výhodný - poměr cena/kvalita
Líbilo se mi:
Možnost využívání Římských lázní a bazénu v hotelu Hvězda
10.0

Marie Šešinová

dospělý pár, 12. září 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Spa resort Centrální lázně Vyjádření hotelu: Vážená paní Šešinová,
děkujeme Vám, že jste si pro Váš pobyt v Mariánských Lázních vybrala)právě náš hotel společnostiDanubius Hotels Group.
Slova chvály i ta skutečnost, že jsme splnili Vaše očekávání po všech stránkách, nás velice těší.
Váš názor je pro nás důležitý a zároveň nás motivuje k dalšímu zkvalitňování úrovně péče o hotelové hosty.

Ještě jednou děkujeme za kladné hodnocení. Management a tým spolupracovníků hotelu Centrální Lázně & Maria Skpa se těší na Vaší příští návštěvu a do té doby Vám přejeme stálé zdraví.

Se srdečným pozdravem

Ivana Vitnerová
reservation manager
Líbilo se mi:
Byli jsme s manželem spokojeni, úroveň odpovídá ceně.
9.6

Jan Kubín

dospělý pár, 11. září 2016
Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Poměr
7
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Spa resort Centrální lázně Vyjádření hotelu: Vážený pane Kubíne,
děkujeme Vám, že jste si pro Váš pobyt v Mariánských Lázních vybralprávě náš hotel společnostiDanubius Hotels Group.
Slova chvály i ta skutečnost, že jsme splnili Vaše očekávání po všech stránkách, nás velice těší.
Váš názor je pro nás důležitý a zároveň nás motivuje k dalšímu zkvalitňování úrovně péče o hotelové hosty.

Ještě jednou děkujeme za kladné hodnocení. Management a tým spolupracovníků hotelu Centrální Lázně & Maria Spa se těší na Vaší příští návštěvu a do té doby Vám přejeme stálé zdraví.

Se srdečným pozdravem

Ivana Vitnerová
reservation manager
Líbilo se mi:
Celkově jsme byl velmi spokojeni a od dalších návštěv nás může odradit: viz "Nelíbilo se mi"
Nelíbilo se mi:
Popuzovalo mne oblečení "spoluhostů" u večeře. Trenýrky , tepláky, trika nová, leč bez límečku v kontrastu s bezchybným oblečením personálu. Nezřízené"futrování" a odnospotravin ze snídaně .
7.8

Margita Ježková

jednotlivec, 2. září 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
9.8

Anonym

dospělý pár, 18. srpna 2016
Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Příjemný obsluha v rest
8.6

Hana Reuterová

jednotlivec, 7. července 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Pitnou kůru lze absolvovat i v hotelu, pro zimní období dokonalé spojení všech služeb. Nádherné Římské lázně!
10.0