Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 28 recenzí

  • Personál

    90%

  • Vybavení

    89%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (28)

Filtry

  • Jana Roy

    ?

    jednotlivec, 3. ledna 2018

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt byl úžasný, moc jsme si odpočinuli. Kromě procedur a vycházek (doporučuji miniatury Cr) jsme ocenili propojení hotelů, cítili jsme větší "volnost":-) bufet neurazí, jídlo dobré, výběr pestrý, velkou gastronomii ale nečekejte
    • Vstřícnost personálu
      Množství a kvalita služeb
      Vyžítí v hotelu i okolí
    • Asi snad jen koberec v pokoji:-) otázka vkusu
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 30. července 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Tomáš Koudelka

    ?

    dospělý pár, 19. června 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Radka Žežulková

    ?

    jednotlivec, 24. března 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se nám velmi líbila určitě se do tohoto hotelu ještě někdy vrátíme.
    • Hotel je unikátní tim, že je v podzemí propojen cestou s dalšími čtyřmi lázeňskými budovami. Díky tomu se jednoduše dostanete k ostatním wellness aktivitám.
  • Petr Dembinski

    ?

    jednotlivec, 21. listopadu 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiří

    ?

    dospělý pár, 16. listopadu 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostě se nám u Vás líbí, budeme jezdit i nadále.
    • Nějak mě nic nenapadá.....
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 3. listopadu 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Erika Vlčková

    ?

    jednotlivec, 31. října 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • krásná rekonstrukce lázeňského domu Hvězda
      velký bazén
      ochotný personál recepce
    • někteří jednotlivci z personálu restaurace málo přivětiví
  • Vladimír Dlabola

    ?

    ostatní, 24. října 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochota personálu
    • Nemožnost dokoupení dalších služeb na místě z důvodu nedostatku kapacit (např.problém s parkováním, když ve voucheru je uváděno, že parkování je možné za poplatek, problém s kapacitami u doprovodných služeb - pedikůra, kosmetika, masáže, ...). Tomu by se dalo předejít již při potvrzené rezervaci upozorněním na to, že další služby je nezbytné rezervovat předem.
  • Zdeněk Pfeifer

    ?

    dospělý pár, 18. srpna 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Přestože jsem objednal ubytování v hotelu Hvězda v pokoji s výhledem (a na toto měl od Spa.cz písemné potvrzení, snažil se nás reservation manager hotelu Tomáš Babička ubytovat úplně jinde - v sousedním hotelu Imperiál. Po vzrušené diskuzi sice problém napravil k naší spokojenosti, nicméně úroveň jeho jednání, odpovídající úplně jiné kategorii hotelu velmi negativně poznamenala celý náš pobyt. Když pomineme tento nešťastný začátek, byli jsme s hotelovými službami velmi spokojeni.
    • Čistota, mimořádná slušnost a ochota nižšho perzonálu v hotelu, spa i restauracích. Krásné prostředí v hotelu a příjemné okolí. Klid.
    • Jednání manažera, sice profesionální, ale velmi studené jednání recepce, chybějící propagační brožury v českém jazyce (prý jsou v tisku).