Recenze

Hodnocení hotelu

84%

Velmi dobré

na základě 9 recenzí
za poslední rok

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    93%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    89%

  • Pohodlí

    69%

  • Cena/kvalita

    78%

Recenze (21)

Filtry

  • Jiří Sotona

    ?

    dospělý pár, 3. ledna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hodnocení našeho pobytu bylo nepříjemně narušeno hned po příjezdu 29.12.23 ve 14.30 hod. Po ubytování v pokoji číslo 508 jsme zjistili, že neteče teplá voda. Na recepci nám bylo po reklamaci sděleno, že máme nechat vodu odtékat i 5 minut než k nám teplá voda doteče. Připadalo mi to jako zbytečné plýtvání vodou, ale potom teplá voda začala téct. Další dny se reklamace týkaly opět teplé vody, ale následně i studených radiátorů. Po další reklamaci na recepci nám bylo řečeno, že údržbář dá všechno do pořádku, ale nedal. Ještě důležitá poznámka, pokoje 501 - 510 jsou v postranním křídle a v podobné situaci byly i hosté v dalších pokojích. V centrální části hotelu bylo téměř přetopeno. Vzhledem k tomu, že se situace nelepšila ani na Nový rok dožadoval jsem se na recepci opět nápravy. Na můj požadavek abych byl telefonicky spojen s ředitelem hotelu mi pouze umožnili telefonicky hovořit s paní provozní. Po mé informaci o nepříjemnostech s teplou vodou a se studenými radiátory nám byly paní recepční nejprve nabídnuty deky, aby nám nebylo chladno a následně nám bylo umožněno se na poslední noc z 1.1.24 do 2.1.24 přestěhovat se do pokoje číslo 306 v centrální části hotelu, ve 21.30 hod. Tam jsme konečně dostali vyhřátý pokoj s tekoucí teplou vodou. Tolik k hodnocení komfortu ubytování. Ubytovat se na pokojích číslo 501 - 510 v bočním křídle je v zimním období velké riziko.
    • Na velmi dobré úrovni byly bufetové stoly jak při snídani, tak i při večeři, včetně silvestrovského bufetu, hudby a přípitků. Hotelový bazén i fitness centrum je na velmi dobré úrovni. Vybavenost dětského hřiště nedokážu posoudit a parky jsou nyní obtížněji přístupné.
    • Vše co se nám nelíbilo jsem již uvedl v celkovém hodnocení.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    Neuvedeno, 3. ledna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 28. prosince 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Všechno bylo moc příjemné. Jen malé nedostatky při používání pokoje. Byl malinký. Měli byste zkontrolovat těsnost oken a balkonových dveří - obrovský únik tepla, při větru se pohyboval závěs i záclona a i v bezvětří bylo cítit jak tam táhne chlad.
    • Vybavenost hotelu. Opravdu jsme měli k dispozici všechny avizované výhody. Strava bohatá, výběr s mnoha jídel a kombinací.
    • První den nám netekla teplá voda, protože jsme přijeli po delší zavírací pauze hotelu. V koupelně prasklé (ale funkční) umývadlo. Sprchové dveře špatně doléhají. V předsíňce se automatické světlo nerozsvítí při pohybu, ale zato v noci samovolně ano.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    Neuvedeno, 17. listopadu 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi dobrý wellnes, dobré možnosti k výletům
    • Večeře byli pořád na stejný způsob a chuťově spíše podprůměrné., Dveře od pokoje byli rozbité, umyvadlo prasklé.
  • Pavel Navrátil

    ?

    rodina s malými dětmi, 12. července 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • František Moder

    ?

    dospělý pár, 10. července 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celková spokojenost. Nepřijel jsem ležet v pokoji,ale poznávat krásy Nízkých Tater. Což se mi absolutně splnilo.
    • Skoro vše.Od jídla přes ubytování až po obsluhu.
    • Pro nás plnoštíhlé cca 120 kg celkem malý sprchový kout,ale s trochou akrobacie se to dá zvládnot.
  • Markéta Michlíčková

    ?

    dospělý pár, 26. května 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Veškerý servis a příroda. Mohu doporučit.
    • Bazén a vířivka.
  • Miroslava Procházková

    ?

    skupina přátel, 3. dubna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Děkujeme za velice příjemný pobyt ve Vašem hotelu, skvělé jídlo, milý personál, můžeme jen doporučovat.
  • Hana Bila

    ?

    jednotlivec, 16. března 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 2. ledna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je vybaven opravdu k vyžití nejen v bazenu, ale i wellnes a dalších služeb. Ještě k silvestru, vše bylo naprosto v pohodě, jen ta hudba a kravál až na pokoj. Je škoda, že v pokojích nejsou ještě další dveře k omezení hluku. I když máte pokoj ve druhém patře, ale chodby nejsou uzavřené, tak je vše slyšet i z přízemí hotelu do vyšších pater. Což je škoda.
    • ohledně pobytu nemám co vytknout
    • jen že personál při zapisování co jsme si opravdu dali k pití si pletl pokoje. Zjistili jsem až na cestě zpět, že jsem při odjezdu zaplatila pití i jinému pokoji, protože vím, co jsem za pobyt měla. Určitě žádný alkohol. A udělalo to skoro 20 euro. Během silvestrovského večera byl napsán bufet, ale nic nebylo, pití jsme si také platili sami, co si myslím za cenu pobytu mělo být v ceně. Až pak po půlnoci byla polévka a něco k jídlu. Během večera vlastně nic k zobnutí nebylo. A trošičku měli chaos v organizaci .... ale dalo se.