Recenze

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 147 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    89%

Recenze (147)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 13. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Miriam Bellofattová

    ?

    jednotlivec, 7. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Tento hotel je pokud jde o ubytování i wellness naprostá jednička. Nádherné prostory, milí lidé a nejlepší bazén vůbec. Strava v restauraci skvělá, v okolí možnost výletů.
  • Jan Tomášek

    ?

    dospělý pár, 7. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásný hotel, příjemný personál, vše na vysoké úrovni, mohu jen doporučit!!!
  • Blanka Spejchalová

    ?

    dospělý pár, 27. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme moc spokojeni. Už jsme byli v tomto hotelu potřetí.
  • Kateřina Mrnuštíková

    ?

    jednotlivec, 2. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nemohu říci jedinou výtku na tento pobyt.
    • - příjemný personál
      - skvělé služby
      - krásné ubytování
      - líbilo se všechno
    Park Holiday Congress & Wellness Hotel

    Odpověď od hotelu

    Park Holiday Congress & Wellness Hotel

    Vážená paní Mrnuštíková,
    děkujeme za krásná slova, kterými hodnotíte Váš nedávný pobyt v Parku Holiday. Těší nás, že jste se u nás cítila dobře a věříme, že se k nám opět brzy vrátíte.
    Velice rádi Vás znovu v našem resortu uvítáme!
    S přátelským pozdravem
    Jan Vavřinec, Managing Director

  • Simona Strouhalová

    ?

    jednotlivec, 24. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše super, není co vytknout... ráda hotel doporučím.
    • Všechno super, není co vytknout - jídlo vynikající, velký výběr, vše čisté, personál ochotný, hezké pokoje, pohodlné matrace, prostorná koupelna, podzemní parkoviště, my vychytali i víkend, kdy nebyla obsazenost hotelu vysoká, takže i wellness bylo poloprázdné... doporučuji!
    • Opravdu jen maličkosti - nenechte se odradit venkovním vzhledem hotelu - bohužel dřevo je materiál, který je potřeba udržovat a hotel z venku nevypadá hezky, hala u recepce nepůsobí útulně, ale uvnitř je vše v naprostém pořádku. V restauraci by mohla hrát hudba a z wellness bych uvítala možnost jít si zrelaxovat ven. Jak říkám, jen maličkosti, žádný závažný problém....
  • Miroslav

    ?

    dospělý pár, 29. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Malý výběr nápojů v restauraci
  • Jindřich Dostál

    ?

    dospělý pár, 28. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V tomto hotelu jsme byli ubytováni již podruhé a vše proběhlo v naprostém pořádku.Ubytování 1 ,strava 1, wellnes 1. Děkujeme
  • Anna Předotová

    ?

    skupina přátel, 21. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo v pořádku, čisté pokoje, příjemný personál a velmi dobré jídlo v restauraci i bohaté snídaně.Velka spokojenost.
    • Krásné okolí.
      Čisté pokoje.
      Vyborné jídlo v restauraci i bohaté snídaně.
      Příjemně teplá voda v bazénu i vířivce.
      Výběr saunování.
      Proto doporučuji všem známým i přátelům.
  • Jindřich Dostál

    ?

    jednotlivec, 29. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše proběhlo v pořádku .Naprostá spokojenost .1*
    • Výborná kuchyně.Vzorná obsluha dïky.
    Park Holiday Congress & Wellness Hotel

    Odpověď od hotelu

    Park Holiday Congress & Wellness Hotel

    Vážený pane Dostále, děkujeme za zveřejnění Vaší osobní zkušenosti z nedávného pobytu v Parku Holiday. Vážíme si Vašich milých slov ohledně zaměstnanců kuchyně a obsluhy. Těší mne, že vše proběhlo dle Vašeho očekávání a věřím že Vás budeme moci v našem hotelu a restauraci opět brzy přivítat!
    S přátelským pozdravem
    Jan Vavřinec
    Managing Director