Recenze

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 15 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    85%

  • Čistota

    90%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    78%

Recenze (15)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 9. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo v naprostém pořádku, hotel nám vyšel vstříc i s drobnými změnami kvůli těhotenství (nealko drink v rámci pobytového balíčku a výměna solária za solnou jeskyni). Jídlo bylo vynikají, veliké porce a oceňuji možnost odnést si dezert z večeře na pokoj, až člověku trochu vytroví po večeři.
    • Musím vyzvednout především domácí limonády, které byly každý den jiné a připravované z čerstvých surovin. Nebyly ani nijak přeslazené, ale opravdu osvěžující. Za mě asi nejlepší domácí limonády, které jsem kdy ochutnala.
    • Jediné, co mi chybělo v rámci stravování bylo více zeleniny v rámci snídaní. K dispozici byla pouze nastrouhaná mrkev a zelný salát, ale klasická nakrájená zelenina (rajčata, paprika, okurky atp.) chyběla. Ovšem to bylo asi jediné drobné mínus.
  • Meinhard Lanz

    ?

    skupina přátel, 14. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Libuše hrochová

    ?

    jednotlivec, 9. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Stálá vysoká úroveň.Velmi příjemné prostředí.
  • Lenka

    ?

    skupina přátel, 23. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 8. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Již to byl náš několikátý pobyt v tomto hotelu a vím, že to nebyl zcela poslední. I přes určité výhrady, které k hotelu mám, má hotel hezké zázemí, děti mají mnoho prostoru pobíhat na zahradě, venkovní sezení krásné a i personál velmi milý a vstřícný. Hotel je též na dobrém místě, kousek od centra, což je také příjemné.
    • Pobyt byl pro 4 osoby, 2 dospělí, 2 děti, které spaly na přistýlkách. Ve 4 * hotelu bych však očekávala lepší kvalitu přistýlek, neboť si vůbec nedovedu představit, že by byly děti o něco málo starší a měly by na přistýlkách spát více nocí. I takto se jim nespalo příliš komfortně a to jsou staré 5 a 8 let (především tedy ten 8 letý). Další mínus který tento hotel dle mého má, je kvalita snídaně. Opět pro 4 * hotel bych očekávala trošku více - ať už je to ovoce, zelenina, či kvalitní džusy či lepší pečivo apod. Přijde mi škoda, že v letní sezóně se k snídani podává mandarinkový či jahodový kompot, ze zeleniny u snídaně nenajdete nic. Jinak kuchyně velmi dobrá, pochutnali jsme si.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 15. února 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • výzdoba, ochotný personál
    • na mě bylo moc teplo na pokojích
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 6. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdeněk Petrás

    ?

    jednotlivec, 17. dubna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdeněk Sobota

    ?

    jednotlivec, 1. ledna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Parkovné za 100 kč na den !!!!
  • Jindřiška

    ?

    dospělý pár, 8. listopadu 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celkově jsme byli velmi spokojeni
    • Nemáme co by se nám nelíbilo