Recenze
AKTUÁLNĚ: Poukazy pro zdravotníky již na Spa.cz nepřijímáme. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 176 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (176)

Filtry

  • Petr Čamek

    ?

    rodina s malými dětmi, 16. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdeňka Mikšová

    ?

    jednotlivec, 16. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Určitou nevýhodou je blízkost silnice a hluk z toho plynoucí.....
    • Dovoluji si velmi ocenit masérské služby paní Evy Doubkové. Profesionálně vedené masáže, soustředění na práci, milá, vstřícná ochotná, usměvavá. Moc chválím.
    • Nelíbila se mi přítomnost velmi malých dětí (do 5 let) v saunovém světě. Hluk související s jejich přítomností je v rozporu klidnou atmosférou saunového světa.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 16. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lucie Horáková

    ?

    mladý pár, 26. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nádherný hotel, skvělé jídlo, příjemný personál. Velmi krásna dovolená.
    • Velikost pokoje, obrovská postel, vynikající bohaté snídaně a skvělé večeře.
    • Nic co bych vytkla.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 23. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Robert

    ?

    rodina se staršími dětmi, 23. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásná dovolená s rodinou. Jižní Morava je nádherné místo na dovolenou a odpočinek. Spousta zámku a míst k návštěvě. Dobrý hotel a krásné místo k odpočinku.
    • 1. Welness. Velice milý personál a krásné sauny. Super.
      2. Dobré umístění hotelu v rámci Jižní Moravy. Dobrá poloha.
      3. Dobrý servis s starostlivost personálu.
      4. Jídlo v polopenzi dobré.
    • 1. Před oknem pokoje je umístěno na druhé straně ulice Casino, které je spíše hernou. Je tam hluk až do 6 hodin rána, takže otevřít okno a vyvětrat je nemožné.
      2. Pivnice trochu zapáchá vylitým pivem. Je nutné trochu zlepšit pravidelné čištění o odstranění zápachu.
  • Miloslava Truksová

    ?

    dospělý pár, 5. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásné místo i okolí.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 18. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše ok až na večeři jen do 19.00 a doplňování jídla u snídaně. Jinak velmi hezký, čistý hotel a příjemný personál. Wellness jsme v daném počasí nevyužili.
    • Velmi upravený decentní a čistý hotel. Cena úměrná balíčku. Výběr na snídaní velký.
    • Večeře pouze do 19.00, což je velmi omezující, vzhledem k tomu, že lidé vesměs cestují mimo Hustopeče. Okna směrem na cestu nelze mít v noci otevřené, hluk z firmy, cesty a zvonu na radnici, ale možná to někomu nemusí vadit.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 15. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásné prostředí, příjemný personál
  • Zdeněk Kuchař

    ?

    skupina přátel, 7. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše jako vždy v tomto hotelu výborné.