Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 250 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    88%

  • Pohodlí

    79%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (250)

Filtry

  • Lázeňský švihák – Martin

    skutečný znalec, 25. srpna 2017

    Hotel je umístěn v nadmořské výšce 1013 m.n.m. a disponuje šesti kilometry sjezdovek, obrovským množstvím běžkařských tras, je jedním z nejlepších míst pro pěší turistiku a skvělé možnosti jsou zde také pro cyklistiku. Hostům je k dispozici hotelové relaxační centrum s vyhřívaným bazénem a infrasaunou, s možností využít různé druhy masáží.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 16. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 14. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Bobrovská

    ?

    dospělý pár, 14. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Na Váš hotel jsme sice přijeli, ale asi za hodinu zase odjeli. Bylo po nás vyžadováno potvrzení o prodělaných testech na které ze zákona nemáte právo. A co bylo vrcholem Vaší ignorace zákonů je uchovávání zdravotních dat hostů, toto je nepřípustné. na to má právo pouze a jenom lékař. Při stížnosti na jednání hotelu se paní nebo slečna provozní ani neobtěžovala přijít jednali jsme pouze po telefonu. Takže k Vám rozhodně ne. Jestli namítnete, že je to vládní nařízení tak ano, ale protizákonné. Vám stačí podle vládního nařízení čestné prohlášení, když už. A zákon je nad nařízením. Vaše jednání je na trestní oznámení. S bohem. Bobrovská Jana
  • katerina erbenova

    ?

    jednotlivec, 21. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 21. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Všechno moc fajn. Jen výběr piva nestojí za nic.
  • Vlasta Srnková

    ?

    jednotlivec, 13. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Zdravé prostředí, čistý vzduch, kvalitní srava
    • Trochu komplikovaná doprava vzhledem ke vzdálenosti z místa bydliště (v mém případě Praha) - pokud na příklad dojde ke zpozdeni vlaku, další doprava nenavazuje.
  • Marie Uhrová

    ?

    dospělý pár, 30. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vstřícný personál, servírka s úsměvem, výborná kuchyně, SPOKOJENOST max.
    • Personál vždy s úsměvem, moc dobrá jídla, převeliké porce. Hezké okolí, spousta možností k výletům a procházkám
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 20. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • -skvělé prostředí
      -velmi dobrá dostupnost
      -hotel stojí přímo na hřebenovce
      -příjemný a ochotný personál
    • -zavřený bazén a wellness z důvodu nařízení vlády (což ovšem nebyla chyba hotelu)
      -v neděli nebyl k dispozici masér
  • Marcela Čadková

    ?

    dospělý pár, 19. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pokoj čistý, hezky, útulny. Polopenze předčila nase očekávání. Velké porce. Okolí nádherné
    • Velké porce, čistý pokoj.
    • Wellness byl uzavřen kvůli Covidu, bohužel nemůžeme hodnotit.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 4. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení