Recenze

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 157 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    87%

  • Pohodlí

    79%

  • Cena/kvalita

    80%

Recenze (157)

Filtry

  • Lázeňský švihák – Martin

    skutečný znalec, 25. srpna 2017

    Hotel je umístěn v nadmořské výšce 1013 m.n.m. a disponuje šesti kilometry sjezdovek, obrovským množstvím běžkařských tras, je jedním z nejlepších míst pro pěší turistiku a skvělé možnosti jsou zde také pro cyklistiku. Hostům je k dispozici hotelové relaxační centrum s vyhřívaným bazénem a infrasaunou, s možností využít různé druhy masáží.
  • Jarmila Šrámková

    ?

    jednotlivec, 13. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobrá a bohatá polopenze.
      Čistý a vkusně zařízený pokoj.
      Milý a ochotný personál.
  • Zuzana Urbánková

    ?

    jednotlivec, 8. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 5. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se nám líbil, personál byl vstřícný, obsluha v restauraci milá, u večeří usměvaví chlapci, kteří nám nakládali jídlo.
    Nelíbilo se nám, že jsme na snídani museli čekat na míchaná vejce. Nádob s párky tam bylo několik ,ale s míchanými vajíčky jen jedna. Míchaná vejce byla žádná a čekali jsme víc než 20minut a to už jsme o ně prosili dříve.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 16. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Lokalizacja - bliskość stoku. Bardzo dobre i bogate menu restauracji, zwłaszcza śniadań. Miły i uczynny personel, przyjazny również dla czworonogów. Na miejscu basen i spa.
  • Dagmar

    ?

    rodina s malými dětmi, 15. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 15. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše v pořádku, snídaně super, večeře super.
    • Možnost bazénu.
    • Pokud byla v restauraci pouze dámská obsluha, tak to bylo horší, smích za barem a na stole prázdné sklenice.
  • Petr Valenta

    ?

    jednotlivec, 12. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Daniel

    ?

    rodina se staršími dětmi, 31. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V hoteli bol veľmi slušný a ochotný personál. Na recepcii nám vždy vyšli maximálne v ústrety. Všade bolo čisto. My sme mali polopenziu, kuchyňa bola výborná a jedla bol dostatok. Skipasy sa dali kúpiť aj na recepcii a pre ubytovaných hostí so zľavou. Hotelový wellnes bol menší, ale pekný a čistý. Lyžovanie bolo perfektné, celú dobu nám snežilo, takže vynikajúce podmienky a služby súvisiace s lyžovaním veľmi dobré.
    • Čo sa týka ubytovania nám vadilo, že sme mali na izbe každý iba jednu osušku bez uterákov na ruky. Uteráky sa nemenili, na tretí deň sme si museli požiadať na recepcii. Síce nám ochotne dali čisté, ale museli sme si my požiadať. Izbu sme mali zariadenú starším nábytkom čo by až tak nevadilo kedže bolo všade čisto. Mali sme izbu pre 5 osôb, čiže dve izby spolu. Problém ale napríklad bol, že v tej väčšej izbe kde boli tri lampičky nesvietila ani jedna a nebolo to žiarovkami. Z dvoch stropných lustrov bol jeden rozbitý a jedna el. zásuvka trčala zo steny a pri pokuse ju použiť nám začala iskriť. Ani po nahlásení na recepcii kde mám sľúbili, že niekoho pošlú nikdo neprišiel. Na schodisku na chodbe napríklad tiež visel rozbitý stropný luster iba na kábloch. V lyžiarni sme mali zámky na skrinky, ktoré sme dostali na recepcii, ale dali sa navzájom medzi sebou otvárať. Osobne si myslím že trojhviezdičkový hotel by takéto nedostatky nemal mať. Toto sú drobnosti, ktoré sa dajú odstrániť za chvíľku a pár korún, ale úplne zbytočne kazia dojem a zatienia to ostatné dobré.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 23. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Stravování v hotelové restauraci bylo na dobré úrovni. Měli jsme polopenzi a hodnotíme, že byla nabízena i bezlepková jídla.
    • Malá a špatně osvětlená lyžárna. Nesvítící světla na chodbě hotelu.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochotná paní na recepci. Umístění hotelu super. Kuchyně dobrá i když menší porce za tu cenu.
    • Večer problém najít stůl v restauraci. Salonek i boční jídelna byla uzavřená společnost. Prostřední místnost nestíhala.
      Vybavení pokoje v horším stavu. Ukroucené regulační ventily na topení - v noci přetopeno. Nefungovaly asi 3 vypínače světel na jednom pokoji!
      Přistýlka je pro osoby nad 150 cm díky zalomení v hlavové části velice nepříjemná - následovaly veliké bolesti zad.