Recenze

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 146 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    87%

  • Pohodlí

    78%

  • Cena/kvalita

    80%

Recenze (146)

Filtry

  • Lázeňský švihák – Martin

    skutečný znalec, 25. srpna 2017

    Hotel je umístěn v nadmořské výšce 1013 m.n.m. a disponuje šesti kilometry sjezdovek, obrovským množstvím běžkařských tras, je jedním z nejlepších míst pro pěší turistiku a skvělé možnosti jsou zde také pro cyklistiku. Hostům je k dispozici hotelové relaxační centrum s vyhřívaným bazénem a infrasaunou, s možností využít různé druhy masáží.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochotná paní na recepci. Umístění hotelu super. Kuchyně dobrá i když menší porce za tu cenu.
    • Večer problém najít stůl v restauraci. Salonek i boční jídelna byla uzavřená společnost. Prostřední místnost nestíhala.
      Vybavení pokoje v horším stavu. Ukroucené regulační ventily na topení - v noci přetopeno. Nefungovaly asi 3 vypínače světel na jednom pokoji!
      Přistýlka je pro osoby nad 150 cm díky zalomení v hlavové části velice nepříjemná - následovaly veliké bolesti zad.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 20. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Za poměrně vysokou cenu bych v apartmánu očekávala lednici či trezor - je již běžným standardem.
  • Irena

    ?

    skupina přátel, 1. prosince 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi prijemny personal, slecna servirka Irenka obzvlast velmi mila
    • Nelibila se nam pristylka - neni to adekvatni luzko ani pro teenagery, natoz pro dospelou osobu. Tyto strasne pristylky by opravdu nemely byt brany jako plnohodnotne luzko a pri rezervaci 3 dospelych osob byste na tuto skutecnost meli upozornit.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 10. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi dobré jídlo, také bazén byl fajn, Pokoj byl čistý.
  • Libor Poplužník

    ?

    dospělý pár, 3. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ivana

    ?

    rodina se staršími dětmi, 29. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborná kuchyně, ochotný a příjemný personál.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 28. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 12. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 6. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 28. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Bazen