Recenze

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 78 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    88%

  • Pohodlí

    80%

  • Cena/kvalita

    78%

Recenze (78)

Filtry

  • Lázeňský švihák – Martin

    skutečný znalec, 25. srpna 2017

    Hotel je umístěn v nadmořské výšce 1013 m.n.m. a disponuje šesti kilometry sjezdovek, obrovským množstvím běžkařských tras, je jedním z nejlepších míst pro pěší turistiku a skvělé možnosti jsou zde také pro cyklistiku. Hostům je k dispozici hotelové relaxační centrum s vyhřívaným bazénem a infrasaunou, s možností využít různé druhy masáží.
  • Lukáš Rutar

    ?

    rodina s malými dětmi, 17. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše perfektní, přijedeme zase!
    • Není nic, co by se nám tu nelíbilo.
  • Petr

    ?

    dospělý pár, 15. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Dana

    ?

    rodina se staršími dětmi, 15. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nové pokoje :)
    • V restauraci je málo personálu, nestíhají při obsluze pití k polopenzím, platit si musíte k pultu sami, jinak se nedočkáte.
  • Hana Janovská

    ?

    rodina s malými dětmi, 9. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vse pod jednou strechou
      Strava
      Detska herna
    • nefunkcni wifi pripojeni v prizemi hotelu u rodinnych pokoju - za cely tydenni pobyt i pres upozorneni neopraveno
      Poplatek za hotelovy bazen - vzhledem k celkove cene za pobyt by mel byt hotel. bazen samozrejmosti
      V ramci pokoje (B002) neodtekajici odpad ve sprse,permanentni zapach s odpadu v koupelne a na WC
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 23. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemná změna prostředí proti minulosti
    • po dobu 2 hodin návštěvy bazenu nefungovala perlička v bazénu i po nahlášení závady na recepci
  • Alena

    ?

    dospělý pár, 19. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vynikající strava
      Wellnes
      Pěkně zařízený pokoj - superior
    • Problém s teplou vodou
      Absence aspoň malého mýdla na ruce v koupelně
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 11. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marie

    ?

    skupina přátel, 9. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Perfektní práce kuchařů.
      Na recepci si zaslouží pochvalu paní Veronika.
      Vždy usměvavá a ochotná se vším poradit!
      Po lyžování , či jiných sportovních aktivitách je dobré, že je v hotelu možnost navštívit saunu, bazén.
    • Pokoje standard jsou zastaralé, závěsy na oknech strhnuté, nábytek by potřeboval vyměnit!!
  • Kateřina

    ?

    dospělý pár, 18. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytováni dobre, jidlo skvělé, personal příjemný, bazén i sauna jako výborný odpočinek po lyžování. Moc se nám u vás líbilo a rádi přijedeme znovu.
  • Milan

    ?

    dospělý pár, 30. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme mile překvapeni, nemám co bych vytknul. Určitě se sem znovu vrátíme.