Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

98%

Perfektní

na základě 28 recenzí

  • Personál

    99%

  • Služby

    96%

  • Čistota

    100%

  • Pohodlí

    100%

  • Cena/kvalita

    93%

Recenze (28)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Zuzana Náměstková

    ?

    jednotlivec, 14. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    celková spokojenost
    • velká ochota personálu
    • umělé květiny na nádvoří, včetně umělého živého plotu
      TV program óčko v prostorách pro hosty není odpovídající zamýšlené atmosféře zámku
  • Ludmila Davídková

    ?

    dospělý pár, 14. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Poupétová Renata

    ?

    dospělý pár, 8. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt byl úžasný, prostředí krásné .Personál ,pan ředitel i majitel velice ochotný a vstřícný. Pouze wellness otevřen pouze do 18 hodin ale asi vedení ví co dělá..Všem doporučujeme Poupětovi
  • Jarmila M.

    ?

    dospělý pár, 7. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Víkend na zámku vřele doporučuji. Určitě si odpočinete. Velice milý personál, který je samý úsměv a splní vám každé přání. Poděkování za vřelé přivítání, patří také panu řediteli. Wellness je velký relax.
    Také masážím se nedalo nic vytknout. Byli jsme nadšeni i počasí nám přálo.
    • vše.
    • není co vytknout.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 31. května 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobré jídlo, milý a ochotný personál.
    • Čas utíkal moc rychle
  • Tereza Paparegová

    ?

    mladý pár, 31. května 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v Chateau Šanov byl fantastický. Hotel je velmi krásný, jídlo výborné. Co se týče personálu, tak ten byl naprosto úžasný.
  • Sovová Yveta

    ?

    dospělý pár, 29. května 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiří Novák

    ?

    dospělý pár, 27. května 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Absolutní spokojenost :-)
    • vše
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 16. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pěkné prostředí a wellness. Výborné jídlo. Velmi příjemný a pozorný personál.
  • Lenka Břeská

    ?

    jednotlivec, 13. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Design hotelu nebyl dle mého gusta, ale služby a personál vše kompenzovali. Velmi chválím wellness centrum.