Recenze
AKTUÁLNĚ: Poukazy pro zdravotníky již na Spa.cz nepřijímáme. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení hotelu

99%

Perfektní

na základě 58 recenzí

  • Personál

    99%

  • Služby

    98%

  • Čistota

    100%

  • Pohodlí

    100%

  • Cena/kvalita

    95%

Recenze (58)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 12. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 7. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pivní lázeň
  • Marie Nápravníková

    ?

    dospělý pár, 31. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Služby a vstřícnost na vysoké úrovni. Jídlo bylo skvělé, vše velmi chutné a krásné na pohled.
  • Kateřina Bártová

    ?

    skupina přátel, 23. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v Chateau Šanov jsme si s kamarádkami užily. Luxusní wellnes a spa, nádherný bazén. Krásně zařízené pokoje, koupelny, všude absolutní čisto a do povlečení jsme se vyloženě zamilovaly. Velice milý a vstřícný personál. Co se týká jídla musíte trefit tu správnou směnu. Když vaří budoucí šéfkuchař, je to excelentní zážitek. Jinak si musíte jídlo dost dochutit. Ale plating je každopádně vždy na 1 *.
    • Celkově vše.
    • K luxusu patří živé květy, bohužel zde je vše umělé, což působí jak pěst na oko.
  • Leoš Holub

    ?

    dospělý pár, 2. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Profesionální přístup personálu včetně pana ředitele.Luxusní zážitek,vše bylo výborné.
    • Všechno bylo super.
    • Thajská masáž.Na té bych zapracoval,protože neodpovídala ceně.Chodím na thajské masáže pravidelně a tohle byla jedna z nejhorších a také nejdražších,bohužel.
  • Jiří Škvrna

    ?

    skupina přátel, 26. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi luxusní prostředí, příjemný a vstřícný personál.
    • + velmi chutné a nápadité menu
    • Proč v tak nádherném prostředí je umělá zeleň? Příroda a květiny patří k luxusu!
  • Tomáš B

    ?

    mladý pár, 26. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 25. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Šanov je velice pěkně vybaven postaven , personál milý. Možná bych ještě na pokoje dala samovarnou konvici a kávu :)
    • Bohužel je blízko vlakový přejezd a vlak houká několikrát při přejezdu ,což v ranních hodinách není nejlepší .Chápu že to ,ale Šanov neovlivní
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 23. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Široká nabídka možnosti využití wellness podle přání.
  • František Slípka

    ?

    mladý pár, 19. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Tento hotel rozhodně doporučuji k návštěvě. Je na velmi vysoké úrovni. Vaše spokojenost a pohodlí je pro personál prioritou. V čem mohou, v tom vám vyjdou vstříc.

    Byli jsme velice, velice spokojeni a rozhodně se rádi vrátíme!
    • - osobní a velmi přátelský přístup personálu
      - služby, přístup a vybavení skutečně odpovídají 5ti hvězdám
      - gastronomie na vysoké úrovni
      - krásné a velmi pohodlné pokoje
      - dobrá dostupnost z Prahy i z okolních krajů.
      - božský klid v hotelu (žádné děti, žadný výrazný okolní ruch, žádní nadměrně hluční hosté)
    • Jen drobnosti:

      - umělé rostliny v nádvoří hotelu
      - nemožnost využívat wellness po večeři (kromě privátního).