Recenze

HodnoceníDvůr Pecínov

Zpět

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 16 recenzí
za poslední rok

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    94%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (78)

Filtry

  • Sabina Grenz

    ?

    dospělý pár, 8. května 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Děkujeme za skvělý zážitek z pobytu ve Dvoře Pecínov! Krásné prostředí zrekonstruované s citem a se zachováním původního rázu statku, skvělé jídlo a služby a především personál, který je profesionální a TAK milý! Na těchto lidech je opravdu vidět, že je práce baví a mají z ní radost. Určitě vás uchvátí také spousty krásných koní kolem vás a dokonalý klid v krásné přírodě. Třešničkou na dortu je skvělý wellness a další možné aktivity v rámci hotelu a dvora. Určitě doporučujeme toto místo nejednou navštívit! Je na "1*" ?
    • Všechno
    • Jen maličkosti jako otvírák na pokoji a kelímky na kartáčky a větší ručník ve wellnesu. Možná i matračky na lehátka, jsou poměrně tvrdá ?
    Dvůr Pecínov

    Odpověď od hotelu

    Dvůr Pecínov

    Milá Sabino,

    děkujeme za krásné hodnocení a budeme se na Vás těšit.

    S pozdravem,
    Veronika

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 27. března 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Rybová Michaela

    ?

    skupina přátel, 27. března 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ubytování krásné a čisté. Wellness zóna naprosto luxusní. Jídlo velice chutné. Neměla jsem co vytknout což se mi už dlouho nestalo. Vřele doporučuji ?
    Dvůr Pecínov

    Odpověď od hotelu

    Dvůr Pecínov

    Milá Michaelo,

    děkuji Vám moc za tak krásné hodnocení.
    Jsem ráda, že jste si pobyt u nás užili a budeme se na Vás těšit někdy příště!
    S pozdravem,
    Veronika

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 3. ledna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdenek Kupka

    ?

    dospělý pár, 2. ledna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Naprostá spokojenost se silvestrovským pobytem co se týče prostředí, služeb i personálu.
    Dvůr Pecínov

    Odpověď od hotelu

    Dvůr Pecínov

    Milý Zdeňku,

    děkujeme za krásné hodnocení a ještě jednou přejeme vše nejlepší v novém roce.

    S pozdravem,
    Veronika

  • Ilona Mejzrová

    ?

    jednotlivec, 2. ledna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobrý den, kdybyste mi neposlali dotazník, recenze bych nepsala, ale když píšete..
    Myslím, že pobyt na dvě noci za deset tisíc není málo a tomu jsem očekávala i služby. Ubytování ještě ok, ale co se týká restaurace, oběd ceny na podávaný servis hrozné, jídlo studené a fakt ceně neodpovídá. Co se týká večeře, polopenze, nedá se napsat nic jiného než hnus, výběr z nějaké klobásy z kečupem a rýže, druhé hnusné brambory ve slupce a zelená oschlá sekaná a třetí rádoby vepřo knedlo zelo, bez sosu, maso tvrdé, jen to zelí, další byl salát, oschlý, zvadlý, rajčata namrzlá.
    Tomu se říká večeře :-( Snídaně jakžtakž, ostatně co se dá zkazit na salámu a sýru a míchaných vejcích či polostudeném párku. To že nefungoval přístroj na kávu pomíjím...
    Silvestrovská večeře, výsměch všem nám. Opravdu že vám všem není hanba!
    Další v ceně máte bowling, jaký? Prý máme to rozbité, náhrada žádná. Mám být tedy spokojená???
    Jak byste byli spokojeni vy????
    • možná jen ubytování
    • zbytek
    Dvůr Pecínov

    Odpověď od hotelu

    Dvůr Pecínov

    Milá paní Mejzrová,

    děkuji moc za Vaše hodnocení. Každá recenze je pro nás důležitá, protože se z ní vždy snažíme ponaučit.

    Musím upřímně přiznat, že Vaše recenze mne i mé kolegy velmi zaskočila, a to hlavně proto, že jsem s Vámi já osobně mluvila během pobytu minimálně čtyřikrát a pokud jste byla takto výrazně nespokojena, stačilo se zmínit a určitě bychom to vyřešili na místě při pobytu k Vaší spokojenosti.

    Vím, že jste zmiňovala tuhé maso na Silvestrovské večeři a slanou omáčku, ale nic víc si nevybavuju.

    Za bowling jsem se Vám omluvila, nabízeli jsme jako náhradu kulečník. Pokoušeli jsme se sehnat technika, ale o Silvestru je to téměř nemožné.

    Mrzí mne, že jsme nesplnili Vaše očekávání.

    S pozdravem,
    Veronika Resová

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 2. ledna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eva Knihová

    ?

    skupina přátel, 21. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemné prostředí i když jsme byli v době, kdy začínal trochu padat sníh, na pokoji teplo, personál velice ochotný a milý . Jídlo vynikající, i když trochu malý výběr. Součástí víkendového pobytu masáž- skvělá, určitě budu mít snahu se sem vrátit, buď zase na víkend či delší pobyt.
    • Prostředí, jídlo, pokoje, okolí, personál
    • Počasí ?
  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 31. října 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostředí pěkné
    • Dostali jsme jiný pokoj,než byl v nabídce. Zrovna jsme se trefili,když tam byla svatba,takže měla samozřejmě prednost ohledně jídla atd. Pak opilí svatebčani skákali před našim pokojem do bazénu,takže bylo celkem rušno,ale za to nemůžete.
      Ještě by bylo fajn třeba připevněné nádobky na sprchový gel a na ruce,zde byly takové malinké,nepraktické tubičky.
    Dvůr Pecínov

    Odpověď od hotelu

    Dvůr Pecínov

    Milá klientko,

    děkuji za Vaši recenzi.

    Pokoj, který jste obdržela, byl ten, který jsme Vám přes SPA.cz nabídli. Za hotel to byl tedy pokoj správný. Více informací Vám k tomu poskytne přímo SPA.cz, které jsme o Vaší situaci informovali.

    Mrzí mne, že Vás pobyt byl narušen opilími svatebčany, ale za ostatní hosty bohužel nemůžeme nést zodpovědnost.

    Vámi zmíněné malinkaté trubičky je standartní hotelová kosmetika. Nicméně se Vaším podnětem na nádobky k doplnění budeme zabývat. Děkuji za něj.

    Přeji krásný den.

    S pozdravem,
    Veronika