Recenze
Přes 111 tipů na valentýnské pobyty.

Hodnocení ERMI HOTEL

Zpět

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 71 recenzí

  • Personál

    98%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (71)

Filtry

  • Miroslava Pučelíková

    ?

    dospělý pár, 3. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Kuchyně vynikající, kuchař si zaslouží Michelinskou hvězdu!!!
    Byli jsme velmi spokojeni, s ochotou a vstřícností personálu, s poskytnutými informacemi
    i publikacemi o krásách okolí... Hodnotím 1*
  • Jana Brázdová

    ?

    dospělý pár, 26. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • + úžasná snídaně do postele. Nebudu prozrazovat, co tam bylo, ale vše připraveno čerstvě a výborné chuti. To byla pohádka!
      + krásně připravený pokoj při přijezdu
      + výborné masáže (paní Klára obzvláště)
      + výborné menu. Překvapilo nás nejdřív, že není v restauraci výběr, ale menu je dané, ale tak úžasně připravené pokrmy jsme už dlouho neměli. Velký kulinářský zážitek!!!
    • - menší flexibilita pro přiobjednání dalších masáží. Tuhle zkušenost ale mám i v jiných střediscích, že co se neobjedná před příjezdem, to už přidat nejde. Doporučuji si tedy objednat předem, komu opravdu záleží na pobytu s masážemi. SPA.cz/hotel nakonec zajistil masáže navíc, i přes plný hotel a nemoc v personálu.
      - hlaste dopředu alergie na mléko a pod.
  • Lucie Raková

    ?

    mladý pár, 26. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Gastronomický zážitek, výborné večeře! Personál se o nás krásně staral. Prostorné pokoje.
    • Přes zdi je hodně slyšet, není moc příjemné poslouchat, jak někdo z vedlejšího pokoje vykonává potřebu, nebo se sprchuje.
      Na masáže se chodí zvlášť, takže jeden z partnerů musí čekat na pokoji.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 26. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Turkova Marie

    ?

    jednotlivec, 19. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Olga Dvořáková

    ?

    dospělý pár, 19. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • hezké ubytování
      ochotný personál
      příjemné služby
      kvalitní jídlo
      hezký výhled do okolí
  • Růta Stanislav

    ?

    dospělý pár, 19. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Klára Bielá

    ?

    mladý pár, 16. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Měli jsme naprosté soukromí, paní majitelka byla jednoznačně úžasná,to samé i obsluha v restauraci. Moc rádi opět zavítáme.
  • Komárková Marie

    ?

    jednotlivec, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ermi hotel a jeho personál je naprosto jedinečný. Přístup personálu, který jsme zde s mužem prožili, je opravdu na jedničku :o), kuchyně výborná, prostředí překrásné.
    • - prostředí
      - všude vůně citronové trávy
      - jedinečný personál
      - výborná kuchyně
      - krásné pokoje
      - příznivý poměr ceny a služeb
      - úžasné místo pro odpočinek
    • Nemohu nic vytknout.
  • Iveta Heřmanovská

    ?

    jednotlivec, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    není co vytknout , spokojenost !
    • vše co jsme měli v balíčku , masáž šikovná pí masérka, solná jeskyně , výřivka , strava , no prostě super
    • není nic co by se nám nelibilo