Recenze

Hodnocení hotelu

91%

Perfektní

na základě 50 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    90%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (50)

Filtry

  • Jitka Fouňová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 29. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V hotelu se nám velmi líbílo, nezaznamenali jsme žádné nedostatky. Byli jsme velmi spokojeni. Děkuji Fouňová Jitka
    • Nemám co bych vytkla. Fouňová Jitka
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 17. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostredi. Vyborna strava
    • Obsluha. V restauraci 4 lidi, na jidlo cekate vic nez hodinu. Potom se dozvite, ze kuchyn je spolecna pro nekolik hotelu. Na piti cekate 30 minut.
      Za tri dny nam nikdo nevynesl ani kos, o uklidu nemluve.
      Obsuha- vymluva, ze za vse muze brigadnice, je blbost. Holcine je 15 let, nema byt na place sama.
  • Zdeňka

    ?

    dospělý pár, 10. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Dominika

    ?

    mladý pár, 28. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel přímo na náměstí, velké prostorné pokoje, které jsou funkční (mají šatní skříň, pracovní stůl s lampičkou apod.). Velká koupelna s vanou i sprchovým koutem.

      Hotel nám vyhověl a zdarma nám přesunul pobyt na jiný termín. Volala jsem den před check-inem.
      Personál mluví anglicky.
    • Jeden zaměstnanec na obsluhu zahrádky a ubytování hostů (i pro vedlejší hotel) je o víkendu, kdy očekáváte hosty, málo.
      Na snídani byl zmatek, neustále jsme na něco čekali (kávovar, příbory apod.). Opět mi přišlo, že
      zaměstnanci se nezastavili a snažili se, ale bylo jich málo.

      Předělala bych snídaňové menu, přidala slanou snídani bez masa a něco zdravého (ne zapékané musli se sladkým jogurtem).
      Hotel je krásný, ale úroveň služeb odpovídá českému standardu.
  • Dominik

    ?

    mladý pár, 29. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Petr Pivoda

    ?

    dospělý pár, 10. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ivana Zelenková

    ?

    jednotlivec, 3. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marek Weiser

    ?

    mladý pár, 2. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Určitě vydařený silvestrovský pobyt. Snídaně skvělé, okolí úchvatné. Akorát nikde nebylo napsáno, kdy bude ohňostroj s doprovodem hudby. Dozvěděli jsme se to až pozdě na jejich facebookové stránce, což mě trochu mrzelo. Ani nepadlo slovo o infrasauně ze strany personálu, takže to taky propadlo. Pokud bychom si nedošli pro Sekt osobně, tak bychom ho asi ani nedostali.
    • Ubytování
      Snídaně
      Okolí
      Čaj/Káva po celý den
    • Restaurace by mohla vařit i veřejnosti
  • Karel Doubek

    ?

    jednotlivec, 3. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdeňka

    ?

    dospělý pár, 16. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení