Recenze

HodnoceníAntonie Hotel

Zpět

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 63 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    97%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (63)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 19. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi chutne jidlo, nadherny vyhled, klid, wellnes i sportovni vyziti
  • Jiří Podhorský

    ?

    dospělý pár, 29. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme velmi spokojeni, hotel je klidný. I když byly obsazené všechny pokoje, připadlo nám, že jsme zde skoro sami. Všichni zaměstnanci byli velmi vstřícní a ochotní, jídlo a služby na vysoké úrovni. Romantický pobyt splnil všechna očekávání.
  • Jaroslava Hájková

    ?

    jednotlivec, 22. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Děkujeme za příjemný a oddychový pobyt. Se všemi službami a veškerou obsluhou jsme byli naprosto spokojeni. Děkujeme.
  • Martin Dvořáček

    ?

    jednotlivec, 2. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jde o velmi formální hotel, to jsme z počátku nečekali, ale lokalita je klidná příjemná.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 24. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Olga

    ?

    dospělý pár, 21. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • káva z automatu při snídani...
  • Jitka Havrdová

    ?

    jednotlivec, 27. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    pro víkendový relax ideální
    • - výborné jídlo
      - čisté prostředí
      - vstřícný personál
  • Pavel Švejda

    ?

    dospělý pár, 3. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel mne velice překvapil. Vše bylo velice pečlivě uklizené, vybavení hotelu bylo jako nové a nelze nic samotnému hotelu vytknout včetně personálu, který byl velice milí a na profesionální úrovni. Co mi ale dost vadilo, že služby Wellnes, tedy bazén a jeho příslušenství využívají i lidé mimo hotel. Hotel jsem si vybral, protože jsem předpokládal soukromí, ale bohužel. Je nepříjemné zaplatit nemalou cenu za hotel se službami, s čímž jsem ale problém neměl a pak se tlačit v bazénu s návštěvníky, kteří nemají s hotelem nic společného.
    • - personál a jeho profesionální a vstřícný přístup,
      - prostředí a vybavení hotelu,
      - velice hezké a upravené okolí hotelu
    • - restaurace otevřena jen do 21h,
      - vinárna otevřena jen na požádání,
      - bazén s příslušenstvím používají i zákazníci mimo ubytování v hotelu.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 9. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi pěkné ubytování a velmi ochotný a příjemný personál.
    • Velice ochotný personál, super služby na masážích.
    • Jako prostor pro zlepšení bych navrhovala, aby byl nový klient (který dorazil poprvé) podrobněji seznámen s obsahem objednaného balíčku a co to pro něho "v praxi" znamená :-) např. jaké procedury a pro kolik osob jsou v ceně, jak některé služby fungují ( pokud má být na pokoji kytice na uvítanou, tak kdy ji tam přinesou), aby se nemusel pořád vyptávat :-)?
  • Martin Mika

    ?

    mladý pár, 22. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbila se mi komunikace a jednání s personálem. Co se týká wellness se mi líbila čistota vody a příjemné chování personálu.
    • Jediné výtky bych měl k vířivce, která by měla mít 34 stupňů a však to nemohla mít protože pobyt v ni byl chladný. Chodili jsme do vedlejšího bazénu aby nám pak přišla teplejší. Jinak na pokoji zářivka nad zrcadlem byla zaprášené a mýdlo v pokoji má plesnivy uzávěr (pokoj 107). Ale rozhodně to nebylo nic hrozného nebo něco co by nám mělo znepříjemnit pobyt.