Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 21. 10. 2020 byl omezen provoz hotelů s výjimkou lázeňských léčebných zařízení.

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 1534 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (1534)

Filtry

  • Adéla Novotná

    ?

    jednotlivec, 28. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 10. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ludackova Marcela

    ?

    jednotlivec, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je velmi pěkný.Vyžití pro děti perfektní.Služby a ochota personálu na jedničku.
    • hotel pěkny ,služby a ochota personálu velmi dobrá , jídlo dobré
    • Měli jsme objednaný wellnes, na který jsme se těšili,bohužel díky tomu,že jsme tam nemohli v plavkách,jsme wellnes zrušili.A výtahy,které na začátku pobytu najít a ,kterým se kam dostat, je docela také takové náročné
    WELLNESS HOTEL BABYLON

    Odpověď od hotelu

    WELLNESS HOTEL BABYLON

    Děkujeme za Vaše hodnocení. Vstup do Wellness centra je, především z hygienických důvodů, bez plavek. Po celém prostoru se můžete pohybovat v zapůjčených prostěradlech a Wellness je pouze tlumeně osvětlený. Bohužel, plavky do sauny ani do páry nepatří...
    Vedení hotelu

  • Jiří Mrnka

    ?

    jednotlivec, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 30. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • paní recepční velmi příjemná, usměvavá a vstřícná, byla jsem s manželem, s vnoučaty a s pejsky ubytovaná ve dnech 29.-.30.8.2020, hodně se mi věnovala při předání čipových hodinek a se všemi informacemi.Tímto bych ji chtěla ještě jednou moc poděkovat.
      úžasná snídaně a paní pokojské super.

      děkujeme za krásný pobyt Urválková
    WELLNESS HOTEL BABYLON

    Odpověď od hotelu

    WELLNESS HOTEL BABYLON

    Děkujeme za milá slova a ocenění práce všech našich kolegů.
    Vedení hotelu

  • Rainer Müller

    ?

    rodina s malými dětmi, 30. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lenka

    ?

    rodina s malými dětmi, 31. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt jako náhrada za rodinou dovolenou v Řecku. Ale naprostá spokojenost a ráj pro děti.
      Nemám vůbec co vytknout, pokoj veliký /soukromý i pro rodiče/. Snídaně i večeře naprosto luxusní.
      Pokud nevyjde počasí /což nám se nestalo/ je ideální, že veškerá zábava je pod střechou. Prošli jsem úplně všechno. Lunapark a aquapark naprostý top pro naše děti. Ještě během pobytu jsme rezervovali alespoň 2 noci na podzimní prázdniny. Bohužel více nešlo, neb je již obsazeno.
    • Jedno malé mínus bych měla a to parkovací dům. Výjezd a vjezd do pater je velice komplikovaný pro dnešní větší auta a je to i vidět na odřených místech právě u nájezdu, či výjezdu. Možná by stálo za to,
      se zamyslet nad nějakou "vychytávkou", která by to alespoň trochu usnadnila. Např. zákaz parkování přímo proti vjezdu a výjezdu z pater.
    WELLNESS HOTEL BABYLON

    Odpověď od hotelu

    WELLNESS HOTEL BABYLON

    Děkujeme za Vaše hodnocení a podněty ke zlepšení služeb pro naše hosty. Máte pravdu, když se stavělo parkoviště, auta vypadala rozměrově poněkud jinak. Jako alternativu nabízíme ještě venkovní parkoviště přes ulici s velkorysejšími prostory.
    Vedení hotelu

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 30. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lucie

    ?

    rodina se staršími dětmi, 30. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • František

    ?

    rodina s malými dětmi, 22. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše perfektní, díky.
    WELLNESS HOTEL BABYLON

    Odpověď od hotelu

    WELLNESS HOTEL BABYLON

    Děkujeme, přijeďte zas!
    Vedení hotelu