Recenze

Hodnocení hotelu

87%

Velmi dobré

na základě 200 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    83%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (200)

Filtry

  • Stanislav Dušek

    ?

    dospělý pár, 9. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi dobré
    • Klidné prostředí v centru města
  • Milena Kaftanová

    ?

    jednotlivec, 18. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byla jsem velice spokojena s personálem
    • Nebyla jsem spokojena s úrovní masáže. Pouze jemné poplácávání.....
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 28. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel včetně služeb i kuchyně na úrovni. Jindřichův Hradec je velmi krásné a upravené město. Spousty památek. Ideální na turistiku.
  • Eduard Baran MUDr.

    ?

    jednotlivec, 9. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Špatná kuchyně
  • Petra Vrábliková

    ?

    skupina přátel, 20. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • kombinace ubytování a konferenční místnosti.
    • Ne vždy ochotný personál.
      Restaurace i pivnice zavíraly v 10 hodin, po této hodině se člověk nedomohl ani sklenice vody. Je to škoda, protože je-li součástí hotelu konferenční provoz, s nějakým večerním posezením se obyčejně počítá. Po nás jde o důvod zkusit to příště někde jinde.
  • Lenka Miškovská

    ?

    dospělý pár, 3. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme nadšení z přístupu personálu k hotelovým hostúm, na recepci příjemní a usměvaví lidé, obsluha v restauracích rychlá a opět příjemný personál.Pokoje velice pěkné a čisté.
    Hotel Concertino Zlatá Husa

    Odpověď od hotelu

    Hotel Concertino Zlatá Husa

    Mnohokrát Vám děkujeme a těšíme se na Vaši další návštěvu. Váš Hotel Concertino - Zlatá Husa

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 18. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Josef Synek

    ?

    jednotlivec, 5. prosince 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Umístění
    • Celkově bylo vše špatně.

      Nemyslím si že bych byl náročný nebo rozmazlený, ale opravdu mohu posoudit jak fungují služby v jiných hotelích.

      Rezervaci jsem řešil až po 21 hodině, nicméně mi potvrdili, že není pozdě a na recepci stále někdo bude. Po příjezdu parkování za 250 kč - to jsem opravdu nečekal (JH je asi stejně jako Paříž plný aut) nevadí, na dotaz, jak je to s parkováním na náměstí obsluha nevěděla (no nic zjistil jsem si sám). Při dotazu, zda jde zaplatit kartou ještě večer - nelze už je zavřeno - no co nadělám. Snídaně až od 7 hodin - Ok ale spěchám - balíček není problém - no ráno samozřejmě nic nebylo, ale to se dozvíte až po zaplacení - a bez snídaně nejde zaplatit ani objednat.

      Celkově jsme dlouho nezažil tak neprofesionální přístup a za tu cenu !
  • Eva

    ?

    dospělý pár, 19. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme v hotelu od 17.-19.11.2017, velice jsme byli překvapeni ochotou personálu. V restauraci velmi dobře vařili, byl velký výběr jídel a obsluhující personál byl usměvavý a milý, stejně tak i paní na masážích. Moc se nám tam líbilo, jezdíme často nejen po ČR, ale hlavně do zahraničí, a tento víkend patřil mezi ty velmi příjemné. Věřím, že jsme tam nebyli naposledy. Eva a Miloš
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 30. ledna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení