Recenze

HodnoceníHotel Elegance

Zpět

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 92 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    95%

  • Cena/kvalita

    89%

Recenze (84)

Filtry

  • Kateřina Kocíková

    ?

    ostatní, 11. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi profesionální jednání s klienty. Při příjezdu jsme měly jiz zarezervovanou masáž pro obě dvě. Což se nam ještě na jiných pobytech nestalo. Bylo to velmi příjemné překvapení. Servis v celém hotelu byl profesionální.
    • V balíčku jsme měly zaplacenou polopenzi snídaně byli v pořádku jen na večeři máte jen 150 kc na jídlo a sice příjemný výběr z jídelního lístku, ale jidlo za 150 kc se tam vážně moc nenašlo. Cili si musíte priplatit. Když by měl někdo omezený rozpočet a chtel by i napoj tak jste na jiných penězích za pobyt. To se nám nelíbilo.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 27. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Sehr gutes Essen
    • Nachts laut
  • Jitka Šťastná

    ?

    jednotlivec, 28. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Moc se mi líbilo, všechno co bylo ujednáno bylo splněno, jídlo výborné,vřele všem doporučuji
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 21. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celková atmosféra, klidné místo, přístup personálu.
    • Bez připomínek
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 5. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Filipka

    ?

    dospělý pár, 16. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytováváme se velmi často - vždy vše perfektní!
    • Možná by nemusela být polední pauza do 14 hodin - jinak vše OK.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 29. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 8. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel jedním slovem krásný. Laděný v jemných klidných barvách a absolutně čistý. Nebylo co vytknout. Hotelová restaurace velmi příjemná s dost širokým výběrem chutného jídla. Wellness i ostatni služby super a personál milý. Celkově se nám pobyt velmi líbil.
    • Jen malinký bazén, navic stále plný malých dětí z veřejnosti. Pro ubytované téměř nemožné využít. Raději jsme zvolili výřivku za příplatek, kam veřejnost z bazénu nesmí. Nicméně je v těsné blízkosti bazénu. Takže relax za vřískotu bazénového osazenstva.
  • Martina Krátká

    ?

    dospělý pár, 8. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jsem nadsena! Hotel byl nadherny, apartman naprosto splnil nase ocekavani. Vsude cisto,prijemny personal i vyborna restaurace. Pres den jsme vyuzili masaze i wellness a vecer zasediskoteku, pivnici i hernu. Maximalne jsme si vikend uzili. Doporucuji jako relaxacni vikend pro dva i pro rodiny s malym detmi :-)