Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 27 recenzí

  • Personál

    81%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (27)

Filtry

  • Stanislav Zemek

    ?

    mladý pár, 7. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Řekl bych že pobyt byl úžasný :) super obsluha a parádní přístup :)
    • Super obsluha, skvěle jednání, výborné jidlo
    • Absence klimatizace
  • pan Mičan Ivan

    ?

    rodina se staršími dětmi, 1. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Úplně všechno,byli jsme velmi spokojeni.
  • Petr Zlámal

    ?

    dospělý pár, 1. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Od recepční služby až po číšníky vše 100% ní, byl to náš druhý pobyt v hotelu a příští rok opět na Hluboký Dvůr.
    • - pěkné ubytování,
      - rozmanitá, kvalitní strava jak na snídani, tak na večeři,
      - perfektní welnes, mistrovský masér pan Jefimov, masáže jedna báseň a který se mi věnoval ve svém volnu, když jsem si poranil stehenní sval, čímž mi velmi pomohl, ještě jednou mu tímto děkuji.
      -
    • Při plně obsazené jídelně při večeři obsluha jedním číšníkem byla pomalejší, ale možná se to zadrhávalo již v kuchyni.
  • Jaromír Vetr

    ?

    dospělý pár, 22. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • monika sotornikova

    ?

    jednotlivec, 20. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • super kuchyne
      klidne ciste prostredi
      velmi ochotny a vstricny personal
      uzasne sportovni vyziti pro deti
      super masaze
      krasne wellnes
      urcite velmi rada doporucim pobyt
      krasne okoli pro vychazky i pesi tury
      i
    • jedine co mohu vytknout ze nejezdil vytah byl momentalne mlmo provoz coz mi vubec nevadilo
  • Ludmila Vavrušová

    ?

    mladý pár, 16. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel krásný, čistý. Personál přátelský a vždycky usměvavý. Vyžití ať už v hotelu nebo v okolí má téměř nekonečné možnosti. Ceny v restauraci lidové a jídlo slvělé. Nemůžu jinak, než doporučit. Příště jedeme zase, ale tentokrát už i s dětmi. Moc děkuji za tento pobyt.
    • Pro nás byly na pokoji příliš tvrdé matrace, takže jsem skoro nespala. Ale chápu, že tvrdší matrace je ekonomičtější, než ta měkká, jelikož se pomaleji opotřebuje. A taky ne vždy, se můžete zavděčit každému.
  • Libuše Procházková

    ?

    jednotlivec, 17. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově hodnotím velmi dobře, vzhledem k tomu, že nebyla ještě sezóna, v hotelu a okolí bylo prázdno a klid.
    • Pobyt se nám moc líbil, personál na úrovni, prostředí hotelu a okolí velmi dobrý.
    • Nebyl zde telefonní signál.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 27. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásný pobyt, doporučujeme. Možnost relaxace, odpočinku i akčního vyžití v okolí hotelu.
    • Perfektní masáž, ochotná paní recepční, plno aktivit v resortu, krásný pokoj a výborné jídlo.
    • 2x za sebou paštika jako předkrm, jinak to nemělo chybu.
  • Simona Petruchová

    ?

    jednotlivec, 13. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Daniel Vlček

    ?

    dospělý pár, 22. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • nádherné prostředí
      ochotný personál
      velmi dobrá kuchyně
      skvělé prostředí i pro rodiny s dětmi v jakoukoli roční dobu