Recenze

HodnoceníHotel Kamzík

Zpět

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 143 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (143)

Filtry

  • Silvie Slischková

    ?

    dospělý pár, 31. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    I během současné situace Covid,jsme bylo zcela spokojení,velice milé a ochotné paní na recepci hotelu,personál v kuchyni a celkově že jste nám umožnili využít alespoň vnitřní část wellnesu za určitých opatření.Moc děkujeme a určitě přijedeme ještě v létě.
  • Šrámková Hana

    ?

    jednotlivec, 25. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Stefani

    ?

    rodina s malými dětmi, 24. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jeseníky jsou nádherné, hodně možností kam jít. Welnes se nám líbil, i když jsme dostali na recepci jen malé ručníky:-) a do toho se fakt nezabalím. Personál příjemný, jen nezná okolí. U hotelu vyžití pro děti, i když stačí okolní lesy. Hotel jsme měli přes Spa, což bylo také bez problémů. Měli tři formy, úhrady a taky nebyl problém.
    • Hotel byl poměrně předražený, pití a služby na víc. Vzhledem k tomu, že hodně jezdíme do Vysokých Tater tak můžeme porovnat. Bylo to mnohem dražší, což bylo zklamání.
      Jídlo by mohlo být lépe volitelné, vzhledem k tomu, že tam bylo hodně rodin s malými dětmi. Moc to nejedli, i když jí vše. Ale i špagety byli prostě ne klasika, ale jak znobl restaurace a na to děti nejsou z domácí kuchyně zvyklé.
  • Vystrčil Michal

    ?

    jednotlivec, 21. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Andrea Marková

    ?

    dospělý pár, 19. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásné prostředí a ochotný personál.
      Vše na jedničku. Moc velká spokojenost. Výborná kuchyně.
  • Miroslava Davidová

    ?

    jednotlivec, 2. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celková spokojenost, děkuji a doporučuji.
    • Krásné, klidné prostředí.
      Ochotný a milý personál.
  • Pichlová Šárka

    ?

    jednotlivec, 28. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásný hotel, výborný wellnes, hlavně bazén a vířivka.
    Pro děti mnoho venkovních sportovních aktivit.
  • Andrea Havlasova

    ?

    jednotlivec, 28. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nemám výhrady
    • Jen více informací od recepční vůdčí klientům už při příjezdu(župany, kde co najdou, vilety po okolí...) jinak ok
  • Věra Palatova

    ?

    dospělý pár, 25. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V hotelu se mi moc libilo prostředí pokoje krásné čisté jidlo taky moc dobré akorát by tam mohlo být i jiné pivo například radegast
    • Nelíbilo se mi že se dlouho čekalo na večeři slečna tam na to byla sama a jídelna byla úplně plná
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 10. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení