Recenze
Podívejte se na tipy na vánoční dárky.

Hodnocení Hotel Lions

Zpět

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 47 recenzí

  • Personál

    85%

  • Služby

    86%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (47)

Filtry

  • Milan Mágr

    ?

    dospělý pár, 5. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • michal kozmon

    ?

    jednotlivec, 27. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • libilo se nam uplne vše proste super pobyt.
  • Jana Gazdačková

    ?

    dospělý pár, 26. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsem byli celkově velmi spokojení, ubytování a strava nám vyhovovaly, stejně jako nabízené sportovní aktivity. Rádi bychom ocenili hlavně vstřícný a milý personál, který se snažil našich požadavkům vždy vyjíc vstříc. Lepší by samozřejmě bylo přijet v létě, kdy by se daly využít i venkovní sportovní aktivity, ale to můžeme zase příště. Určitě doporučíme tento hotel Lions i svým známým. Přejeme další spokojené zákazníky.
    • vybavení pokoje - hlavně osvětlení a koupelna, pak i výborné vytápění
      možnost skloubení sportovních aktivit a wellness procedur
      možnost stravování formou švédských stolů ráno i večer (snídaně i večeře)
  • Jaroslava Matějková

    ?

    jednotlivec, 21. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo pěkné.
    • Pro důchodce jsou vysoké ceny.
  • Martina Ježková Nemešová

    ?

    jednotlivec, 9. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytování super, útulné.
      Jídlo velmi dobré, snídaně bohaté,po večeři výborná zmrzka.
      Obsluha za barem příjemná, hlavně s panem provozním byla sranda.
      Paní,co se o nás starala na procedūrách, byla nejlepší.Má toho za celý den dost,ale i přesto ,je usměvavá a milá ☺.
      Areál je krásný a zasportujete si venku i uvnitř.
      Moc se nám pobyt líbil,doporučujeme ☺.
    • Na recepci nás uvítaly dvě nepříjemné recepční.Asi je to v práci moc nebaví.
      Otrávené obličeje ukazují celý den.
  • Zuzana Krátká

    ?

    jednotlivec, 30. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo perfektní. Určitě se vrátíme
  • Věra Mahdalová

    ?

    jednotlivec, 24. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lenka Schubertová

    ?

    jednotlivec, 11. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pokoj čistý, jídlo dobré, personál usměvavý. Za mě malé wellness, jedna vířivka (kam se nacpalo až 7lidí) a malá parní sauna na takové množství lidí.
  • Barbora Melcherová

    ?

    ostatní, 2. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Spokojenost
    • Personál byl perfektní, všude čisto, pokoj moc hezký, celý areál hitelu je moc pěkný, jídlo dobré
  • Andrea Moosová

    ?

    jednotlivec, 2. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Weelness se nám s kamárádkou líbil vyzdvihnout musím procedury ty byly skvělé a poděkování p.masérce masáž úžasná děkujeme. Určitě se vrátíme.
    • Jídla bylo dostatek ale mohl být větší výběr jídlu dávám průměr a trochu ochotnější slečna při snídaních v den odjezdu.