Recenze

Hodnocení Hotel Lions

Zpět

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 51 recenzí

  • Personál

    84%

  • Služby

    86%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    81%

Recenze (51)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 4. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Kvalitní procedury balneoterapie.
      Příjemný personál.
    • Nekvalitní jídelní a nápojový lístek. Snídaně bez zeleniny, čerstvého ovoce... atd... úroveň tak na 2+hvězdy.
      Na pokojích žádné vybavení - jedno tekuté mýdlo... na 4hvězdičkový hotel? 1 ručník. (žádné župany, pantofle ani ke koupi).

      Bazén šíleně přechlórovaný. Všem slzely oči. Bazén bez lehátek, žádná možnost odpočinku. V šatnách nepořádek, nevytřeno... Doufám, že nás nečeká plíseň na nohou nebo tak něco...

      Opravdu nechápeme, v čem má být úroveň na 4 hvězdy.
  • Jiřina Kolouchová

    ?

    dospělý pár, 4. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • byly jsme moc spokojené jak prostředím, nabízenými službami, tak i vstřícností a ochotou personálu. vřele doporučujeme.
    • není co vytknout, snad jen chladnější voda v bazenu.
  • Jan Kuzebauch

    ?

    dospělý pár, 21. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Více než na Wellness pobyt je hotel vhodný k pořádání školení a konferencí.
    • Velice čisté pokoje. Vše funkční a nově zařízené.
    • Nevhodné pro Wellness, objekt postrádá útulnost a neposkytuje soukromí.
  • Zuzana Mokrišová

    ?

    jednotlivec, 7. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo perfektní.
      Děkujeme za příjemný pobyt.
  • Milan Mágr

    ?

    dospělý pár, 5. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • michal kozmon

    ?

    jednotlivec, 27. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • libilo se nam uplne vše proste super pobyt.
  • Jana Gazdačková

    ?

    dospělý pár, 26. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsem byli celkově velmi spokojení, ubytování a strava nám vyhovovaly, stejně jako nabízené sportovní aktivity. Rádi bychom ocenili hlavně vstřícný a milý personál, který se snažil našich požadavkům vždy vyjíc vstříc. Lepší by samozřejmě bylo přijet v létě, kdy by se daly využít i venkovní sportovní aktivity, ale to můžeme zase příště. Určitě doporučíme tento hotel Lions i svým známým. Přejeme další spokojené zákazníky.
    • vybavení pokoje - hlavně osvětlení a koupelna, pak i výborné vytápění
      možnost skloubení sportovních aktivit a wellness procedur
      možnost stravování formou švédských stolů ráno i večer (snídaně i večeře)
  • Jaroslava Matějková

    ?

    jednotlivec, 21. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo pěkné.
    • Pro důchodce jsou vysoké ceny.
  • Martina Ježková Nemešová

    ?

    jednotlivec, 9. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytování super, útulné.
      Jídlo velmi dobré, snídaně bohaté,po večeři výborná zmrzka.
      Obsluha za barem příjemná, hlavně s panem provozním byla sranda.
      Paní,co se o nás starala na procedūrách, byla nejlepší.Má toho za celý den dost,ale i přesto ,je usměvavá a milá ☺.
      Areál je krásný a zasportujete si venku i uvnitř.
      Moc se nám pobyt líbil,doporučujeme ☺.
    • Na recepci nás uvítaly dvě nepříjemné recepční.Asi je to v práci moc nebaví.
      Otrávené obličeje ukazují celý den.
  • Zuzana Krátká

    ?

    jednotlivec, 30. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo perfektní. Určitě se vrátíme