Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 278 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    95%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (278)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 25. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Pavel Kotrle

    ?

    dospělý pár, 24. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 23. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše
  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 18. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásný hotel, včetně ubytování a služeb. Personál ochotný, strava v restauraci vynikající včetně obsluhy. Budu určitě doporučovat:)
    • Bazén s vířivkou nádhera. Strava vynikající. Místo pro relax jako stvořené.
    • Jediné, co mě trošku zamrzelo je, že nebyl přístup na venkovní terasu, která byla celá rezervována pro lidi, kteří přijeli z Prahy a nikdo jiný z hotelu tam nemohl. Byla to uzavřená společnost a ve večerních hodinách hodně rušná, že jsem musela zavřít i okno v pokoji.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 17. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jan Pohl

    ?

    dospělý pár, 17. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásné ubytování, výborné jídlo, spousta možností na výlety do okolí.
  • Ludmila Týnková

    ?

    skupina přátel, 16. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Prostředí hotelu Malý Pivovar i restaurace Skála je nádherné,vkusné,s úžasnou kovářskou prácí se tu setkáváte na každém kroku,vše je čisté,účelné,personál milý,vstřícný a ochotný.Pobyt v bazénu a pivní lázni přispěl k celkové pohodě a relaxaci stejně jako opravdu vynikající jídlo!Děkujeme!
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 15. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Pavel Krejza

    ?

    dospělý pár, 12. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Služby hotelu perfektní, maximální spokojenost, ochotný personál, výborná stylová restaurace. Mohu všem doporučit. Krásné prostředí.
    Pouze v blízkém docházkovém okolí toho moc není, ale když popojedete autem, tak je tam zajímavostí celá řada.
    • Ochota a vstřícnost personálu.
  • Ivana Venclova

    ?

    jednotlivec, 12. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Super pobyt, krásné ubytování, vstřícný personál, super stravování, bylo to bezva