Recenze

HodnoceníHotel Medlov

Zpět

Hodnocení hotelu

78%

Dobré

na základě 232 recenzí

  • Personál

    85%

  • Služby

    80%

  • Čistota

    80%

  • Pohodlí

    67%

  • Cena/kvalita

    77%

Recenze (232)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 13. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 8. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 5. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jaroslav Vostal

    ?

    dospělý pár, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsem byl velmi spokojen. Strava velice dobrá, chutná. Na pokojích velmi pěkné koupelny, záchody, chybí televize. Vybavení pokoje je staršího data. Procedury kvalitní. Celková atmosféra velice dobrá. Vybavení hotelu pro posezení při kávě, atd., velice dobré. Sportovní vyžití v hotelu i mimo, odpovídající.
    • . velmi dobrá pobytová atmosféra
      . velmi dobrá strava, obsluha výborná
      . celkový klid v hotelu i mimo
      . dobré sportovní vyžití na souši i na rybníku
      . kvalitní procedury
      . možno absolvovat pěkné a kvalitní výlety
    • . chybí vybavení televizemi na pokojích (využití v případě velmi špatného počasí)
  • Markéta Linhartová

    ?

    jednotlivec, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Moc se nám pobyt líbil a určitě se rádi vrátíme.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 28. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • styl stravování a výborná kuchyně
    • rozbitá skříň, vrzající postel, vybavení by chtělo zmodernizovat včetně terasy
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 31. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Čisté povlečení, čistá koupelna.
    • Hlavní vstup , květiny samá pavučina.
      Prach na pokoji na světelné liště.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 24. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel v nádherné krajině Českomoravské Vysočiny, do mnoha míst turisticky atraktivních dobrý dostup.
      V době, kdy se velice omezuje možnost koupání (sinice apod.) je rybník Medlov asi jedním z mála čistých.Dtto travnatá plocha i umístění laviček v pořádku.
    • Že se v hotelu bude konat LTŠ s cca 180 účastníky jsme informaci dostali, takže jsme nebyli překvapeni.
      Trochu nám vadilo, že v celém hotelu nejsou televizní přijímače, v případě horšího počasí je to přece jenom hlavně pro starší klienty vhodné vyplnění večerního času.
  • Martina Mazurová

    ?

    jednotlivec, 23. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 22. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Normální průměr, lepší nečist recenze, čekali jsme to horší.Nakonec jsme byli spokojeni.
    • Čisté a pěkné sociální zařízení.
      Možnosti výletů, příjemné okolí.
      Když si to člověk vychytal, tak se dalo i při
      taneční škole jíst v pohodě.
    • Staré chodby a koberce, což by asi stálo ještě hodně peněz, v současnosti těžké.