Recenze

Hodnocení Hotel Mesit

Zpět

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 73 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    88%

  • Pohodlí

    79%

  • Cena/kvalita

    81%

Recenze (73)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 4. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V hotelu Mesit se mi líbí vždy,proto sem jezdíme opakovaně,vždy vše perfektní bez záporných hodnocení
  • Hana Povolná

    ?

    jednotlivec, 9. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné a klidné prostředí, ochotný personál, všechny služby (wellness) jak jsme je měli naplánované proběhly k naprosté spokojenosti.
    • Nelíbila se mi dlouhá čekací doba na ubytování ( místo ve 14.00 hod. až v 15.30 hod).
  • Jaromír Adami

    ?

    dospělý pár, 6. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborné jídlo, velmi kvalitní masér, vstřícný personál hotelu, velmi pěkné ubytování
    • koupelna byla krásně efektně podsvícena ale mě na holení a manželce na malování tam scházelo normální bílé světlo
  • Monika Patzeltová

    ?

    ostatní, 6. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marcela Vrátna

    ?

    dospělý pár, 16. října 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostředí a ubytování i strava odpovídá ceně
    • Čistota vířivky .
  • Renáta Stránská

    ?

    rodina se staršími dětmi, 3. září 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově bych hotel hodnotila průměrně. Hotel má krásné okolí, příjemný personál, jídlo bylo různorodé a chutné. Příliš se mi nelíbil design hotelu uvnitř ( recepce, starší dveře a nábytek, který byl evidentně olepený nějakou fólií). Naopak příjemně mě překvapil čtyřlůžkový, zrekonstruovaný pokoj, kde se nám líbilo.
    • Velice se mi líbilo okolí hotelu, blízkost přehrady a celkově lokalita Beskyd.
      Hotel nabízí zrekonstruované pokoje, které jsou na pohled velice pěkné, moderní, prostorné s velkou ( bezbariérovou) koupelnou.
      Dětem se líbilo různé barevné nasvícení pokoje:).
      Vyžití u hotelu ( tenis, volejbal, trampolína, bazén,...).
    • Přestože byl pokoj zrekonstruovaný a na pohled příjemný, tak se nám všem čtyřem členům pokoje špatně spalo v hotelové posteli. Již na první posed je matrace překvapivě tvrdá, postele krátké ( dlouháni by měli asi problém v tomto pokoji:).
      Nelíbilo se mi viditelné znečištění na jednom z nočních stolků, které nebylo uklizeno ani následující den :(. Kazilo to tak celkový dojem z jinak čistého pokoje.
      V některých částech hotelu je již vidět velké opotřebení ( např. prostor s výřivkou).
  • Petr suchý

    ?

    rodina se staršími dětmi, 8. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Radmila

    ?

    skupina přátel, 7. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Skvělý Wellnes,ochotný personál,dobré jídlo a hlavně umístění
      v krásné přírodě.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 17. dubna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • JANIS ČALDARIS

    ?

    dospělý pár, 18. dubna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • velmi slabá vybavenost dětské herny