Recenze

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 66 recenzí

  • Personál

    95%

  • Vybavení

    93%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    94%

  • Cena/kvalita

    89%

Recenze (66)

Filtry

  • Zdenka Dubáková

    ?

    dospělý pár, 18. prosince 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem v hotelu April Panorama jsme byli nadmíru spokojeni. Není nic, co bych vytkla, jen nás s manželem mrzela nepřítomnost nevidomého maséra, tudíž absence masáží, které jsme měli hrazené v pobytovém balíčku a na které jsme se těšili :o( Chápu však, že každý má nárok na dny volna a kompenzace jsme se dočkali. Obzvlášť musím vyzdvihnout naprosto luxusní gastronomii ! Jsem sama absolvent hotelové školy a moji prarodiče i rodiče měli restauraci, pohybovala jsem se tak celý život ve stravovacích službách a mám již 27 let svůj penzion v Jižních Čechách, takže vím moc dobře, co toto "řemeslo" obnáší. A vždycky mě potěší, když mohu pozitivně ocenit kvalitní práci. Personál byl při celém našem pobytu vždy milý, ochotný, usměvavý, profesionální. Gastronomický zážitek při tříchodové večeři zpříjemnila živá hudební produkce. Děkujeme a přejeme co nejvíce spokojených klientů. Určitě se opět a rádi vrátíme, už jen proto, že jsem se v Rychnově nad Kněžnou narodila a mám tak důvod k opakovaným návštěvám rodného města. Požehnané Vánoce všem zaměstnancům tohoto top hotelu ! Zdena Dubáková Tábor
  • Kateřina Bradnová

    ?

    jednotlivec, 11. prosince 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ubytování, strava, Wellness, čistota, vše vynikající. Jediné mínus, že při placení nám byl naúčtován minibar, na který jsme nesáhli. Jelikož jsme měli zaplacený balíček pro 6 lidí, tak nám v recepci chtěli opět naúčtovat bazén atd. Asi na recepci nemají, co balíček obsahuje a co již je v balíčku zaplaceno. Jinak vše výborné!
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 27. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Luxusní hotel, krásný bazén i vířivka, sauna. Možnost objednání bazénu nebo sauny soukromě.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zuzana Benešová

    ?

    jednotlivec, 13. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Se službami portálu Spa.cz i hotelu April Panorama jsme byly spokojené velice. Víkend jsme si užily. Jednalo se o dámský pobyt s masáží, pobytem ve wellness a pobytem v sauně. Na všem jsme se v recepci dohodly, nic nebylo problém. Děkujeme za načerpání sil v předadventním čase. Myslím, že se ještě vrátíme.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 24. října 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Always enjoy this hotel, great food and staff.
    • The bed is a bit hard for my liking, but acceptable. I regularly use a clothes iron to touch my packed clothes for business, it would be nice to have access to an ironing board in addition to the iron. I feel bad about using heat on the furniture (table) as a substitute for an ironing board.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 9. října 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu nebyl špatný, pokoj byl čistý a prostorný s příjemnou terasou. Personál byl milý a ochotný. Vypíchnout musím snídani která byla opravdu skvělá, bohatý výběr a velmi chutné. Mé hodnocení snižuje dojem, kterého se nemůžu zbavit a to že hotel si trochu hraje na ještě lepší úroveň než na které skutečně je a to myslím není třeba. Bez toho by byl hotel ještě více sympatický. Překvapilo nás také zpoplatnění kulečníku částkou 200 Kč na hodinu, čekala bych od hotelu na úrovni 4 hvězd vyžití, které hotel téměř nic nestojí, zdarma.
    Celkově však musím shrnout že jsme byli spokojeni a hotel bych doporučila :-)
    • Skvělá snídaně
      Hezká lokalita s možností výletů
      Příjemný personál
      Čistota
      Možnost privátní vířivky s bazenem
    • Zbytečná strojenost
      Poplatek za kulečník
  • Vladimíra Hauzírková

    ?

    dospělý pár, 2. října 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • vstřícnost personálu
      kvalitní a výborné jídlo i pití
      možnost využít wellness soukromě
  • Vladimír

    ?

    dospělý pár, 21. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hezký bazén
    • Sauna byla oddělena od relaxační zóny s bazénem a umístěna do jiného patra.
  • Antonín Zelenka

    ?

    jednotlivec, 12. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo dle očekávání v nejlepším pořádku.
    • Nemám výhrady.