Recenze

HodnoceníHotel Sádek

Zpět

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 285 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (285)

Filtry

  • Věra

    ?

    dospělý pár, 14. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Útulný rodinný hotel s milým personálem a krásnou krajinou
  • Zdeněk Pešek

    ?

    dospělý pár, 24. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Poloha a klid.
    • Snídaně každý den stejná. Malá nabídka. Kdo přišel později, čekal na doplnění kávy, pečiva, atd.,
      nebo se vůbec nedočkal. V restauraci uvedeno, že večeře si můžete objednat do 20 hodin.
      Jídelní lístek sice v nabídce uvádí mnoho pokrmů atd., ale v 19 hodin skoro žádná jídla již nejsou.
  • Magdalena Lavičková

    ?

    dospělý pár, 1. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Petr

    ?

    skupina přátel, 13. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pohoda, klídek, krásné okolí, snaha personálu vše v klidu vyřešit, spokojenost.
    • Nelíbilo se mně, že jsme museli odjet po ukončení pobytu. Klidně bych byl déle.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 17. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Čistota, ochota, slušně vypadající pokoj, příjemné prostředí...doporučuji určitě...
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 17. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel i okolí je hezké. Wellness je suprový.
    • Nejsme nároční hosté, ale snídaně neodpovídali 3* hotelu. Obyčejný chléb s 2 kostičkami ukrojeného másla, 2 plátky šunky a 2 plátky sýru nebo vánočka s marmeládou a další den změna, přibyly obyčejné rohlíky. Nebyla ani možnost doplatit si např. vejce, párky, žádné celozrnné pečivo... V době "Covid" si hosté jednotlivé čtverečky čajů sami berou z krabičky a trhají od sebe, zbylé vrací do krabičky. Nad tímto jsme pozvedli obočí, ale vše bylo čerstvé a hlady jsme neumřeli.
    Hotel Sádek

    Odpověď od hotelu

    Hotel Sádek

    Dobrý den, k snídani je možné dokoupit mích. vejce, vejce se šunkou i párky. Vše je vyvěšeno i s cena i.

  • Libuše Břeňová

    ?

    jednotlivec, 14. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Místo skvělé, nádherné výhledy,klid, balzám na duši.
      Wellness bez chybičky !!!
    • Zájem o pobyt v tomto termínu o hotel ze stran klientů byl značný, to se projevilo i v přetíženosti personálu.
      Stravování je zde velice slabou stránkou,
      omezená nabídka a dlouhé čekání na objednaná jídla !
  • Miloslava Ondrakova

    ?

    jednotlivec, 13. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ano.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 13. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Radomíra Burešová

    ?

    jednotlivec, 8. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení