Recenze

Hodnocení hotelu

87%

Velmi dobré

na základě 289 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    89%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (289)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 9. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nie je čo vytknúť.
    • Spoločnosť ktorá robila hluk v noci až do 1,30 hod.
  • Lubomír Molnár

    ?

    dospělý pár, 14. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel na skvělým místě.
    • Okolí
    • Obsluha v hotelové restauraci..
  • Krystyna

    ?

    skupina přátel, 12. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Location, service.
    • I recommend to change the pillows for new one.
  • Renata Mičulkova

    ?

    dospělý pár, 4. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Dana

    ?

    jednotlivec, 1. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Dušan Pokorný

    ?

    rodina s malými dětmi, 30. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt byl dobrý.
    • Zajištění jízdenek na vláček, lanovkou a rezervace vstupenek do Punkevní jeskyně v rámci balíčku. Mile překvapil i Dům přírody.
    • Před odjezdem jsem pročítal recenze a odjížděl trochu s obavou, nicméně se potvrdilo pouze hrozný kafe na snídani ?
      Tato lokalita není pro noční život, vše mimo hotel zavírá v 17:00.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 25. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ivana Konečná

    ?

    jednotlivec, 22. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborná lokalita. Jako výchozí místo pro poznávání Moravského krasu naprosto dokonalé. Okolí hotelu je upravené, přizpůsobené jak rodinám s dětmi, tak starším turistům.
    • Celkový dojem kazí čistota koupelny, bohužel v našem pokoji plíseň ve sprše (v rozích sprchového koutu), patrně držící se vlhkost způsobila i rybenky! Malý tlak vody jak u umyvadla, tak ve sprše, kde díky tomu kolísala teplota z horké na ledovou.
  • Petr Švadlák

    ?

    dospělý pár, 15. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pěkné ubytování v atraktivní lokalitě.Pro návštěvu Macochy a okolních jeskyní ideální základna.Parkování hned u hotelu.
    • Od podvečera velice klidné místo.Pěkné okolí.Na pokoji je i lednička.Čisto.Postele pohodlné.Přívětivé recepční.Bohatý výběr při snídani.
    • Hodně slabá WIfi a rychlost internetu,daná lokalitou.Personál v restauraci by se dal rozdělit na dva tábory,jedni byli ochotní a přívětiví a druzí asi unavení,nebo je to moc nebavilo.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 13. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Perfektní všechny služby
    • Příroda a ubytování
    • Nic