Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 169 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    81%

Recenze (169)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 17. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdeněk Kubík

    ?

    dospělý pár, 3. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krasné prostředí dobrý personal a hezký wellnes
    • Trochu více čistoty v odpočívarně sauny
  • Marie

    ?

    dospělý pár, 23. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jelikož jsme si hotel Srní vybrali opakovaně, tak to mluví za vše. Líbilo se nám vše.
    • Na nic jsme nepřišli. Možná bychom uvítali teplejší bazén, ale to je jen nás subjektivní názor.
  • Josef Seltsam

    ?

    dospělý pár, 18. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Martina Endrštová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 11. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • všechno, SPORTOVNÍ AKTIVITY,......
    • TROŠKU TVRDÁ POSTEL
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 10. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se nám krásné prostředí, vše bylo moderní a zrekonstuované a v krásné přírodě u krásného šumavského lesa. Líbilo se nám velmi Wellness. Bowling a aktivity které hotel nabízel v Depandance (laserová střelnice). Jídlo bylo velmi dobré a velký výběr a hojnost
    • Nelíbilo se nám, že druhý den po příjezdu pokojská neuklidila pokoj a nevyměnila ručníky, které potřebovaly výměnu.

      A káva ráno ke snídani byla příšerná.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 4. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • celková spokojenost,díky
  • Veronika

    ?

    skupina přátel, 27. února 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dokonalé snídaně, v nabídce snad vše, na co si jen vzpomenete. Jak v nápojích, tak v jídle.
      Bazén, sauna, pára v ceně.
      Útulné čisté pokoje, ticho, klid, ideální pro odpočinek.
      Vynikající umístění hotelu, hlavně pro běžecké lyžování.
      Odjížděli jsme nadšeni a určitě jsme tu nebyli naposledy. Dokonalé.
    • Nic jsme nenašli.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 21. února 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel s dost velkým bazénem, saunou (trochu malou) a výbornou kuchyní i pohodlnými pokoji, slušně odhlučněnými, je výborným zázemím pro turistické i sportovní aktivity. Myslím, že i pro děti je tam řada možností k vyžití v hotelu i mimo.
    • Přerušování a slabá kapacita signálu wi-fi připojení, spíše menší zázemí pro společenské posezení.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 24. února 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení