Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 158 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    92%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (158)

Filtry

  • Pavel Sivera

    ?

    dospělý pár, 10. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
  • Marie

    ?

    rodina s malými dětmi, 28. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemná atmosféra.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 23. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Skvělý přístup personálu, příjemné prostředí a úžasné umístění celého komplexu.
    • Nemáme, co bychom vytkli
  • Michal Folbrecht

    ?

    jednotlivec, 24. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborná poloha hotelu uprostřed lesa,, klid a pečlivě upravené okolí hotelu
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 16. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klidne prostředí
      Wellness služby
      Bazén a virivka
      Výborná kuchyně
    • Trochu nás zklamalo, že dcera 15 let musela hradit plnou cenu ačkoliv přistýlka tomu neodpovídala rozvrzana, velmi nepohodlné spaní.
    Hotel Studánka

    Odpověď od hotelu

    Hotel Studánka

    Dobrý den,
    těžko se mně odpovídá na recenzi, která není adresná a není možné ověřit relevantnost zápisu. Ani nezjistíme na jaké přistýlce se spalo a za jakých podmínek bylo rezervováno. Většinou je rezervace na žádost hosta a přistýlka je za poloviční cenu klasického pevného lůžka. Pro děti do 12 let poskytujeme běžně 50% slevu a osoba nad 15 let je opravdu vnímána jako téměř dospělý člověk. Pouze v ojedinělých případech nabízíme mobilní přistýlku, jinak máme v pokojích rozkládací pohovku o velikosti 1,5 lůžka, kde se pohodlně vyspí i dvě děti. Také máme v nabídce propojitelné pokoje a nemusí se řešit ubytování přistýlkou. Prosím o pečlivé zvážení, jakou formu spaní příště zvolíte. Těšíme se na Váš příští pobyt, ač nevím v tuto chvíli, komu vlastně píši:) LK

  • Jana Ščerbová

    ?

    jednotlivec, 11. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Určitě doporučuji.
    • * pěkné ubytování ( vila Vila )
      * čistota
      *usměvavý a vstřícný personál
      * pestrý výběr chutných jídel
    • * malý zájem o klienty na procedůrách
      * chyběl pitný režim v průběhu procedůr
    Hotel Studánka

    Odpověď od hotelu

    Hotel Studánka

    Zasílám Vám pozdrav ze Studánky a děkujeme Vám za udělené hodnocení. Věnoval jsem se pečlivě Vaší poznámce u záporného hodnocení a nebyla mnou shledána žádná překážka v podání zpětné vazby ihned na místě v hotelové recepci, nebo přímo u vedení hotelu. Pan ředitel byl osobně přítomen, až do pozdních nočních hodin, i po celý druhý den Vašeho pobytu. Vše rádi a ochotně řešíme přímo u vzniklé situace. Vaše duokoupel začínala v 17,00 hod., a následné zábaly byly v časech 17,30 a 18,00 hod. U vstupu do wellness v odpočinkové zóně, máme standardně umístěn pitný koutek, kde se hosté sami občerstvují čajem a naší Studáneckou vodou (obsluha ve wellness pouze doplňuje nápoje a vzhledem k hygienickým opatřením je konzumace ponechána na vlastním uvážení návštěvníků wellness). Jenom na doplnění, máme vlastní zdroj pitné vody a hosté kladně kvitují zvýšený obsah minerálů ve vodě. Na jakékoliv upozornění reagujeme a zpětná vazba je pro nás hodně důležitá. Věřím, že vzniklý dojem nebo pocit nepřeváží Vaši spokojenost s pobytem a opět k nám do letoviska Studánka zavítáte. S přátelským pozdravem, za celý kolektiv hotelu Studánka, Luboš Kalous

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 26. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo opravdu perfektní, ubytování, výborné jídlo, ochotný personál. Rád bych se sem vrátil, už jsem referoval kamarádům i rodině.
    • Na nic jsem nepřišel.
  • Rút Stierandová Kostúrová

    ?

    dospělý pár, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu se nam celkove libilo az na drobnosti. Bazen je mensi, ale staci. V okoli je koupaliste. Okoli hotelu je krasne, vhodne na pesi tury, cyklovyjizdky... Stravovani i servis v poradku. Romanticka vecere byla chutna a dostacujici, vyborny sekt. Doporucuji rodinam i parum:).
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 17. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Hana Trojtlerová

    ?

    dospělý pár, 19. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení