Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 127 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (127)

Filtry

  • Jarmila

    ?

    rodina se staršími dětmi, 31. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celkový pobyt byl velmi příjemný.
    • Stalo se, že bylo několikrát studené jídlo v polopenzi.
      Pokud je povoleno na terase kouřit, tak kouř stoupá a host v pokoji "nad " ( pokud je nekuřák ) může mít problém.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 17. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásný hotel i okoli.
  • Hana

    ?

    rodina s malými dětmi, 10. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi všechno,hlavně okolí hotelu
  • Daniela Doudová

    ?

    jednotlivec, 1. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jediné co nám při pobytu chybělo v horkých letních měsících byla klimatizace.
    Hotel Studánka

    Odpověď od hotelu

    Hotel Studánka

    Děkujeme Vám za udělené hodnocení a klimatizovaný prostor máme pouze v konferenčním sále, kde právě v letních měsících servírujeme snídaně a večeře. Ostatní pokoje jsou bez hlučných klimatizačních jednotek a vzhledem k našemu umístění v lesoparku Včelný se stává u nás teplo více snesitelné. Nechceme zasahovat do klidu a pohody ubytovaných, zatěžovat životní prostředí, proto hotel nemá od prvopočátku klimatizační jednotky. Pokud to byl pouze jediný diskomfort u Vašeho pobytu, tak jsme rádi za Vaši spokojenost a příště se nám třeba společně podaří i vychytat příznivější teploty. Vaše Studánka****

  • Hana Komárková (cs)

    ?

    rodina se staršími dětmi, 28. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Největší kvalitou hotelu je klidná lokalita, krásné okolí, dobrý kuchař a ochotný personál.
    Bohužel, co se týká výběru stravy pro vegetariány, celiaky a pod.
    • Líbilo se mi vybavení pokoje, možnosti výletů do okolí, péče v balneo - provozu.
      Výborné snídaně, skvělý personál v restauraci a kavárně!
    • není běžné, že v zařízení 4 hvězdičkového hotelu je nutné při objednání polopenze formou teplého bufetu hlásit PŘEDEM! vegetariánskou stravu.
    Hotel Studánka

    Odpověď od hotelu

    Hotel Studánka

    Děkujeme Vám za zaslanou zpětnou vazbu k pobytu v hotelu Studánka**** Můžeme jenom konstatovat, že při každé naší polopenzi je jedna až dvě varianty vegetariánského jídla. Přesto s hosty komunikujeme a žádáme o upřesnění dalších požadavků, které jsou následně splněny beze zbytku. Budeme rádi za upřesnění Vašich požadavků u Vašeho dalšího pobytu. Vaše Studánka!

  • Ladislava Novotná

    ?

    dospělý pár, 23. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ověřili jsme si, že Hotel Studánka je opravdu víc než jen hotel. S pobytem jsme byli po všech stránkách spokojeni. Děkujeme za milý a profesionální přístup ze strany zaměstnanců hotelu.
    • Celkové prostředí jak hotelu, tak okolí hotelu. Je zde myšleno na všechny věkové kategorie návštěvníků. Možnost zapůjčení veškerého vybavení pro sport a zábavu. Nápadité označení pokojů, motýlí louky, sluneční louky, parčíku pro běhání bosky, hezky vybavené dětské hřiště, sportoviště a stezky, které jsem díky počasí bohužel nestihli projít. (Snad někdy příště. ) Jídlo bylo výborné a dobře řešeno formou bufetových pultů. Chválíme pana kuchaře. :-)
      Čistota hotelu byla rovněž dobrá. Služby poskytované ve wellness byly super.
      Zkrátka k vytknutí, či spíše zamyšlení toho máme jen maličko.
    • Nevyhovovaly nám příliš tvrdé matrace v postelích. .
  • Larisa Blank

    ?

    dospělý pár, 22. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • ELENA PINSKAYA

    ?

    jednotlivec, 22. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi příjemné, čisté a krásné prostředí, jídlo vynikající
    • Žádné dětské hřiště, pouze malé sportoviště, v době večeří pro hosty obsluha vázla pro ostatní hosty restaurace.
  • Eva Černá

    ?

    skupina přátel, 29. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Doporučuji
    Čisté a krásné pokoje, milá obsluha, nádherné okolí
    • Krásné a čisté pokoje. Personál milý, jídlo úžasné. Okolí a pristředi hotelu nádherné.
    • Jen bych vylepšila některé služby welness- aroma koupel, kde jsem vubec necitila přísadu,
      zábal z bahna Mrvého moře, pouze mě paní natřela štětcem některé části těla... jinak jsem opravdu s pobytem spokojená a moc děkuji za krásný víkend