Recenze

Hodnocení Hotel TOMMY

Zpět

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 383 recenzí

  • Personál

    95%

  • Vybavení

    93%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (383)

Filtry

  • Erika Daneková

    ?

    jednotlivec, 6. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Milý personál, čisto, výborná kuchyně.
  • Šarka Adamová Rážová

    ?

    dospělý pár, 6. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bez chyb.
    • Určitě se tam vrátíme, vše opravdu perfektní. Dík
  • Vladimír Zemek

    ?

    dospělý pár, 6. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celková spokojenost, "Hodnocení okolí" by nebylo objektivní, neboť jsme zde strávili krátký čas (2 noci), volný den jsme strávili celodenní vycházkou.
    • klidné prostředí
      rezervace ve wellness
      kvalitní strava
      ochota personálu
  • Renáta Pavlíková

    ?

    jednotlivec, 23. října 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Maximální spokojenost
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 11. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byly jsme s kamarádkou neskutečně spokojené, s takto ochotným personálem jsme se nikde nesetkaly. Lze opravdu jen a jen doporučit. Vše bylo naprosto perfektní. Není skutečně co vytknout.
    • maximální spokojenost, velice ochotný personál, určitě se ještě vrátíme
    • nelze nic vytknout, vše bylo perfektní
  • Regina Holubářová

    ?

    jednotlivec, 3. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zuzana Ševečková

    ?

    jednotlivec, 27. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 14. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice příjemný personál (recepce, restaurace i wellness), klidné prostředí, pěkné vybavení, výborná kuchyně.
    • Nic.
    Hotel TOMMY

    Odpověď od hotelu

    Hotel TOMMY

    Dobrý den, děkujeme Vám moc za krásné hodnocení našeho Hotelu Tommy. Jsme moc rádi, že jste byli se službami našeho hotelu spokojeni. Budeme se na Vás těšit kdykoliv příště. Kolektiv Hotelu Tommy

  • Magda Bohušová

    ?

    dospělý pár, 12. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál hotelu je nadstandardně ochotný a nilý, Zařízení hotelu je velice vkusné a vše funguje, jak má. Také jídlo je chutné a esteticky servírované. Cítili jsme se tady velice dobře a určitě se brzy vrátíme.
    • Hotel je v klidné části Náchoda a také v samotném hotelu je klid.
      V okolí je hodně přírodních i kulturních a historických zajímavostí. Informace o nich jsou v hotelu dostupné
      .Zajímavá místa lze navšrívit i v blízkém Polsku
    Hotel TOMMY

    Odpověď od hotelu

    Hotel TOMMY

    Dobrý den paní Bohušová,
    moc, moc Vám děkujeme za krásné hodnocení služeb našeho Hotelu Tommy. Největší ocenění pro nás je, když od nás hosté odjíždějí spokojeni a odpočati. Budeme se na Vás těšit příště. Kolektiv Hotelu Tommy

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 8. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení