Recenze

Hodnocení Hotel TOMMY

Zpět

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 379 recenzí

  • Personál

    95%

  • Vybavení

    93%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (379)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 11. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byly jsme s kamarádkou neskutečně spokojené, s takto ochotným personálem jsme se nikde nesetkaly. Lze opravdu jen a jen doporučit. Vše bylo naprosto perfektní. Není skutečně co vytknout.
    • maximální spokojenost, velice ochotný personál, určitě se ještě vrátíme
    • nelze nic vytknout, vše bylo perfektní
  • Regina Holubářová

    ?

    jednotlivec, 3. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zuzana Ševečková

    ?

    jednotlivec, 27. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 14. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice příjemný personál (recepce, restaurace i wellness), klidné prostředí, pěkné vybavení, výborná kuchyně.
    • Nic.
    Hotel TOMMY

    Odpověď od hotelu

    Hotel TOMMY

    Dobrý den, děkujeme Vám moc za krásné hodnocení našeho Hotelu Tommy. Jsme moc rádi, že jste byli se službami našeho hotelu spokojeni. Budeme se na Vás těšit kdykoliv příště. Kolektiv Hotelu Tommy

  • Magda Bohušová

    ?

    dospělý pár, 12. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál hotelu je nadstandardně ochotný a nilý, Zařízení hotelu je velice vkusné a vše funguje, jak má. Také jídlo je chutné a esteticky servírované. Cítili jsme se tady velice dobře a určitě se brzy vrátíme.
    • Hotel je v klidné části Náchoda a také v samotném hotelu je klid.
      V okolí je hodně přírodních i kulturních a historických zajímavostí. Informace o nich jsou v hotelu dostupné
      .Zajímavá místa lze navšrívit i v blízkém Polsku
    Hotel TOMMY

    Odpověď od hotelu

    Hotel TOMMY

    Dobrý den paní Bohušová,
    moc, moc Vám děkujeme za krásné hodnocení služeb našeho Hotelu Tommy. Největší ocenění pro nás je, když od nás hosté odjíždějí spokojeni a odpočati. Budeme se na Vás těšit příště. Kolektiv Hotelu Tommy

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 8. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Miroslav Horák

    ?

    dospělý pár, 4. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Milý a ochotný personál
      Čisté pokoje
      Snídaně
    • Hotelové menu - já osobně jsem zastánce jednoduché a české kuchyně. Proto mě jejich menu moc neoslovilo
  • Vlasta Havránková

    ?

    dospělý pár, 2. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobrý den,ve všem naprostá spokojenost,prostě na výbornou......
    • Milý personál,krásné prostředí,není co zlepšovat......vše na výbornou.....
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 2. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klid, pohoda a zejména nádherné okolí
    • Slabší nabídka wellness
  • vladimír holub

    ?

    dospělý pár, 30. července 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    velmi příjemný hotel. ochotný a milý personál,není co vytknout. jediná vada je pro ty, kteří dostanou pokoj na jižní stranu, hned pod okny je příjezdová rampa pro zásobování, , mezi 5-6 hodinou ranní jezdí asi pekař a tak bouchání dveří a krabic s pečivem,dieslový moror vás vzbudí ,k tomu jednou za týden dorazí ráno popeláři. bohužel nejhorší je statek přímo na proti, kde štěkání velkého psa a kejhání hus i ve dvě ráno vás zaručeně vzbudí. od 6 hodiny ranní pak z přilehlé obytné zony odjíždějí do práce obyvatelé kde zvláště jeden jezdí z tzv. hudební skříní, takže je ho slyšet asi až dole v Náchodě. s tím ale asi vedení hotelu nic nenadělá.
    • hotel, služby, čistota , personál vemi dobrá kuchyně.
    • hluk v okolí v nočních hodinách