Hotel TOMMY - Hodnocení

Wellness hotely - různé

Zákaznící doporučují


Hotel TOMMY

Kaštanová 205, 54701 Náchod   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

gold gold gold gold gold

Známka

9.4

Personál
9.4
Služby
9.3
Čistota
9.7
Komfort
9.1
Poměr cena/kvalita
9.1

Klientské hodnocení (364 celkem)

Anonym

mladý pár, 20. června 2017
Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Pěkný a klidný hotel, skvělý personál. Určitě se do hotelu rádi vrátíme.
Nelíbilo se mi:
Bohužel velmi omezený výběr v jídelním lísku.
9.2

Šárka Masáková

dospělý pár, 19. června 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Poměr
9
Příjemný a velmi pěkně udržovaný hotel. Ochotný a vstřícný personál. Dostatek parkovacích míst.
Místo ideální na výlety po krásném okolí.
Líbilo se mi:
Příjemný a ochotný personál
Pestrá a chutná strava - dokonce i bezlepková.
Nelíbilo se mi:
Ten chlápek u bazénu.
Sluníčko brzy ráno do okna a pekař pod oknem. Možná by to vyřešily žaluzie na východní či jihovýchodní straně.
Malé posezení venku.
9.6

Marie Roupcová

přátelé, 19. června 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
4
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Vybavení hotelu Tommy bylo odpovídající nabídce.
Čisto, ochotný personál.
Vyráželi jsme na turistiku do okolí.Okolí Hvězdy výběr turistických tras, nádhernou přírodou.
V hotelu Hvězda dobré jídlo i přijatelná cena za něj.
Nelíbilo se mi:
V hotelu Tommy neuvěřitelně předražené menu - přes 200,- Kč. Proto hodnotím špatně- poměr cena/kvalita. Jídlo bylo chutné - průměrné, objednali jsme si ho pouze jednou, další nabídku nemohu hodnotit, cena tohoto menu nás odradila od stravování se v hotelu.
8.8

Anonym

dospělý pár, 17. června 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Poměr
8
krásný hotel
Líbilo se mi:
tichý hotel v krásné přírodě
parkování bezplatné hned u hotelu
wifi na pokoji
Nelíbilo se mi:
opravdu malá televizní obrazovka
9.2

Anonym

jednotlivec, 3. června 2017
Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
7
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
8.2

Zdeněk Zumr

jednotlivec, 31. května 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
S pobytem v hotelu TOMMY v Náchodě jsme byli VELMI spokojeni.
Personál,jak na recepci,v jídelně,restauraci i ve welness byl milý,příjemný a ochotný.
..S kvalitou a množstvím jídla nebyl sebemenší broblém,všechno bylo velmi dobré.
Protože jsme si výlety plánovali sami,,nemůžeme dobře okolí hodnotit.
Vřele pobyt v tomto hoteludoporučujeme!!!
Zdeněk a Naďa Zumrovi
10.0

Marie Fejfarová

jednotlivec, 31. května 2017
Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Poměr
8
Okolí plně nehodnotíme - nevyužívali jsme. Pouze připomínka k hydromasáži - byla by vhodné nějaké "madlo" k vaně, jinak super. Marie
Líbilo se mi:
líbilo, doporučil
8.6

Jakub Červenka

dospělý pár, 29. května 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Poměr
8
Hotel je dobře situovaný, je tam klid a hezké prostředí, personál je velice příjemný a ochotný, velký výběr wellness služeb, jediná výtka je k velmi tvrdým matracím v posteli.
Líbilo se mi:
Skvělé wellness služby
Milý a ochotný personál
Klid - nebyl slyšet hluk z okolních pokojů
Dobré umístění - klid, hezký výhled
Nelíbilo se mi:
Neskutečně tvrdé matrace v posteli
9.2

František Ondroušek

jednotlivec, 29. května 2017
Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Poměr
7
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
8.2

Eva Nováková

dospělý pár, 27. května 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Vše bylo perfektní,velmi milí personál,jídlo nemělo jedinou chybu.Celému hotelu a personálu dáváme 1*.
Nelíbilo se mi:
Nejsou žádné námitky.
10.0