Recenze
AKTUÁLNĚ: Poukazy pro zdravotníky již na Spa.cz nepřijímáme. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 26 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    86%

  • Čistota

    86%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (26)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 30. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi příjemný personál, chutná strava a krásné prostředí. Vynikající sportovní služby v adventure parku.
  • Jana Stříbrná

    ?

    rodina s malými dětmi, 15. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je krásný, čistý, pokoje útulné, na moc krásném a klidném místě.
    Personál velmi milý vstřícný a ochotný.
    Moc se mi tam s dětmi líbilo.
    Paní pokojská je úžasně pozorná a nádherně nám zútulnila pokoj.
    Ráda sem opět zavítám.
    Jana Stříbrná
    • Úplně vše se mi líbilo.
      Ubytování, služby, příroda, výborné jídlo.
      Slečny recepční nám ochotně a mile poradily kam jít v okolí.
    • Byla jsem zde jen krátký čas, to se mi nelíbilo, ale moje volba.... :)
    Hotel Tři růže+

    Odpověď od hotelu

    Hotel Tři růže+

    Dobrý den, paní Stříbrná, děkujeme za milou recenzi. Rádi Vás u nás opět přivítáme. Tým hotelu Tři růže - společnost Hotelklik, a.s.

  • Zuzana Neradová

    ?

    dospělý pár, 6. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Libor Jetmar

    ?

    rodina s malými dětmi, 5. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 4. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • nikdy jsme tam nebyli chtěli jsme zkusit hory i překvapila nas krasna přiroda na využiti prochazek užasny pro děti velky vyběr nabidek skvěly jidlo personal pokojiček obyčejny prostě moc pěkny proto se tam znovu ještě jednou vracime
    • duležite je počasi ale to nikdo neovlivni
  • Vladislava Kozáková

    ?

    dospělý pár, 21. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Do Špindlu jezdíme už deset let, v hotelu 3 růže jsme byli se vším velice spokojeni. I náš pejsek si pobyt moc užíval.
    • Krkonoše jsou nádherné…
    • Nic
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 28. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • NA HOTELU SE NÁM VELICE LÍBILO VŠE. DĚKUJEME DRÁBKOVI.
    • JENOM TAKOVÁ DROBNŮSTKA-NA POKOJOVÉM VĚŠÁKU NEBYLA LŽÍCE NA OBUV.JINAK BYLO VŠE PERFEKTNÍ, VYNIKAJÍCÍ. DĚKUJEME.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 17. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiří Prokop

    ?

    rodina se staršími dětmi, 29. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostředí i klid
    • -
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 5. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení