Recenze
AKTUÁLNĚ: Poukazy pro zdravotníky již na Spa.cz nepřijímáme. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 179 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (179)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 3. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je krásný čistý personál usměvavý a milý.vsem doporučuji
    • Slabší snídaně
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 30. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 30. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Pavlína Ráczová

    ?

    rodina s malými dětmi, 28. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Hana Krulišová

    ?

    jednotlivec, 28. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Hana Šnáblová

    ?

    jednotlivec, 28. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Květoslava Placrová

    ?

    rodina s malými dětmi, 27. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je velmi příjemný, klidný a čistý. Jídlo bylo výborné. Obsluha rychlá a milá. Není co vytknout. Určitě přijedeme znovu.
    • Vše v pořádku.
  • Kamila Wolfová

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Úžasný a velmi ochotný personál. Výborná kuchyně. Vřele doporučuji.
    Hotel Záviš z Falkenštejna

    Odpověď od hotelu

    Hotel Záviš z Falkenštejna

    Dobrý den,
    velice děkujeme za zpětnou vazbu. Rádi Vás v našem hotelu znovu uvítáme.

    S pozdravem
    personál hotelu

  • Lucie Vondráčková

    ?

    rodina s malými dětmi, 26. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S dovolenou v tomto hotelu jsem byla velmi spokojená a ráda bych ho všem doporučila. Skvělé jídlo i personál. Měla jsem s sebou dvě malé děti, takže jsem velmi ocenila dostatek jídelních židliček, výběr z dětských jídel a hlavně pokoj, kam se nám vešel i kočárek.
    • Líbilo se mi tam opravdu vše. Krásné okolo, čistota a profesionalita hotelu a personálu
    • Není nic co by se mi nelíbilo
    Hotel Záviš z Falkenštejna

    Odpověď od hotelu

    Hotel Záviš z Falkenštejna

    Dobrý den,

    velice nás těší, že jste byla i s dětmi s našimi službami spokojená. Těšíme se na Vaši další návštěvu.

    S pozdravem
    personál hotelu

  • Eva Kovaříková

    ?

    rodina se staršími dětmi, 26. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem v hotelu Záviš jsme byli moc spokojeni, personál na jedničku, všichni byli velice ochotní a zvlášť se snídaněmi jsme byli moc spokojeni. Děkujeme
    • vše
    • nic
    Hotel Záviš z Falkenštejna

    Odpověď od hotelu

    Hotel Záviš z Falkenštejna

    Dobrý den,

    děkujeme za Vaši recenzi. Snažíme se dělat pro naše hosty maximum a velice nás těší, když jsou s našimi službami spokojení.

    S pozdravem
    personál hotelu