Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 62 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (62)

Filtry

  • Ing. Pavel ADAM

    ?

    dospělý pár, 2. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    profesionální přístup k zabezpečení potřeb klienta
    • viz. celkové hodnocení + vynikající kuchyně
    • nemám důvod k nespokojenosti
  • Eva Martynková

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Dana Strmiskova

    ?

    rodina s malými dětmi, 25. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochota personálu
      Čistota hotelu
      Klidné prostředí
      Zábava pro malé i velké děti
      Dobré jídlo
  • Osvaldová Pavlína

    ?

    jednotlivec, 19. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Náš pobyt mohu hodnotit jen kladně. Vše bylo v nejlepším pořádku, pokoje čisté, upravené, personál milý, vstřícný a ochotný. Masáže kvalitní, příjemné, v pěkném prostředí. V restauraci, co jsme si objednali, bylo ihned na stole, zdravíme Andrejku a Lubku. Jídlo lahodilo chuti i oku!!!! Vše bylo v naprostém pořádku. Doporučíme přátelům. Líbilo se nám tady.
    • Děkuji za vyřízení mého pobytu. Vše bylo opravdu perfektní. Od faktury až po pobyt. Moc se nám líbilo. Personál nám vyšel ve všem vstříc. Pokoje čisté, útulné, relax, masáže příjemné. Restaurace v naprostém pořádku, vše, co jsme si objednali, bylo ihned na stole, personál kvalitní, milý a ochotný. Jídlo lahodilo chuti i oku. Určitě doporučím přátelům.
    • Nemohu vůbec nic vytknout.
  • Dana Coufalíková

    ?

    jednotlivec, 12. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Úžasná kuchyně
  • Markéta Vykouřilová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 22. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 8. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál vynikající, vstřícný 100%
    Ubytování odpovídá třídě hotelů potřebovalo by menší investice
    Wellness úžasný
    Masáže skvělé a hodně pomohly
    • Wellness
      sauny
      personál
      recepce
    • že se musí chodit na obědy a večeře do vedlejší restaurace umíme pochopit
      chyběla nám nějaká předzahrádka, aby se dalo najíst, napít na vzduchu
  • Alena Jahodová

    ?

    jednotlivec, 23. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 9. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi vstřícné a milé jednání,krásná příroda na výlety.Výborná kuchyně včetně personálu.Velmi rádi doporučujeme
    Wellness hotel Kolštejn

    Odpověď od hotelu

    Wellness hotel Kolštejn

    Dobrý deň,
    som rád, že ste sa v našom zariadení cítili dobre. Vašu spokojnosť budem tlmočiť celému osadenstvu, lebo je to len a len ich zásluha.
    S prianím pekného zvyšku dňa,
    František Szabados, riaditeľ

  • Pavel Houser

    ?

    jednotlivec, 27. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byl to náš již druhý pobyt v tomto zařízení a opět jsme byli velice spokojeni. Děkujeme.
    • Ochotná a milá recepční, výborné masáže, skvělé jídlo i obsluha v restauraci Kolštejn.
    Wellness hotel Kolštejn

    Odpověď od hotelu

    Wellness hotel Kolštejn

    Dobrý deň pán Houser,
    teší ma Vaša spokonosť so službami nášho zariadenia. Vašu spokojnosť budem tlmočiť personálu, lebo Vaša spokojnosť je ich zásluhou. Ďakujem aj v ich mene.
    Verím, že sa stanete našim verným hosťom a my sa budeme snažiť nesklamať Vás.
    S prianím pekného zvyšku dňa,
    František Szabados, riaditeľ