Recenze

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 53 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    96%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    94%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (53)

Filtry

  • Ing Dagmar Neumannová

    ?

    jednotlivec, 2. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Spokojenost .
    • Pěkné sauny
    • Hotel nevěděl o zaplacených večeřích a že přijedeme s mimčem , ovšem stane se
  • Blanka Roubcová

    ?

    skupina přátel, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • františek koudelka

    ?

    dospělý pár, 20. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • vysoká kvalita po všech stránkách
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 18. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ivana Tichá

    ?

    dospělý pár, 3. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Do tohoto hotelu se s manželem vracíme každý rok. Myslím, že už toto je známka toho, že se nám zde velice líbí. Spokojenost je 100%. Přístup veškerého personálu je velmi příjemný a vstřícný. Děkujeme.
  • Eva Klánová

    ?

    jednotlivec, 14. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel se nachází v krásném prostředí.
      Velmi hezké a vkusné vybavení hotelu.
      Personál je příjemný, všímavý a úslužný.
      Všude naprostá čistota!!
    Maximus Resort Hotel Brno

    Odpověď od hotelu

    Maximus Resort Hotel Brno

    Vážená paní Klánová,

    děkujeme Vám za krásnou recenzi. Jsme potěšeni, že jste u nás strávili příjemné dny a byli jste spokojeni se službami i hotelovým prostředím. Budeme rádi, pokud nás opět navštívíte - třeba na podzim, kdy má příroda kolem hotelu také své kouzlo.

    S pozdravem a přáním krásných letních dnů,

    Tereza Kadlecová
    Maximus Resort

  • Michaela Hercogová

    ?

    dospělý pár, 4. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Kvalitní hotel s nádherným wellness v blízkosti přehrady. Pro odpočinkový pobyt ideální destinace. Do hotelu nesmí děti, takže opravdu lázeň pro duši i uši.
    • Široké vyžití ve wellness - spousta druhů saun
      dobře vybavené pokoje - moderní, čisté
      dostatečná kapacita parkoviště
      parkoviště zdarma
      bohatá snídaně
    • Zklamáním bylo že 4* pokoje nemají balkon, kdežto 3* jsou s balkonem
      Check in je možný až v 14:00 a ani o minutu dříve ( v 13:50 nás recepční odmítla ubytovat a museli jsme čekat do 14:00)
  • František

    ?

    dospělý pár, 5. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • telefonické spojení na recepci- volal jsem 2x a asi po 4 upozornění, že jsem v pořadí jsem raději zavěsil
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 27. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Andrea Kolářová

    ?

    jednotlivec, 2. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení